# #

27 Σεπ 2015

Το υπουργείο σάς πείραξε πατσαβουράκια μου; Γύρω σας γίνεται της πουτάνας το κάγκελο

Απόλυτα πετυχημένο κρίνεται το νέο κυβερνητικό σχήμα που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη Δεύτερη Φορά Πρώτη Φορά Αριστεροδεξιά, αφού οι πάντες ασχολούνται με το Νίκο Φίλη, το Δημήτρη Καμμένο και διάφορες άλλες ανύπαρκτες προσωπικότητες, με αποτέλεσμα να ξεχνάνε ότι το τρίτο μνημόνιο είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Καμμένου στη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προκάλεσε έξαλλες αντιδράσεις στην προοδευτική πλέμπα της χώρας, αν και η πραγματική είδηση είναι ότι η Ελλάδα έχει ακόμα Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Σύσσωμα τα ελληνικά social media ξεσηκώθηκαν εναντίων των ρατσιστικών και ομοφοβικών αναρτήσεων του Δημήτρη Καμμένου, λες και ο Δημήτρης Καμμένος προσγειώθηκε ξαφνικά στην ελληνική Βουλή και δεν τον τρώγαμε στη μάπα τα προηγούμενα χρόνια.

Το υπουργείο σάς πείραξε πατσαβουράκια μου; 


Μα είστε τόσο ευαισθητούλια!
Γύρω σας γίνεται της πουτάνας το κάγκελο, η δήθεν αριστερή κυβέρνηση κρέμεται από τα αρχίδια ακροδεξιών αλλά το πρόβλημά σας είναι η υπουργοποίηση ενός φασίστα στο προτεκτοράτο των Γερμανών; Ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης δηλαδή τί ήταν; Κοκκινοσκουφίτσες;

Όπως ήταν φυσικό, η υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου προκάλεσε τη διαμαρτυρία του χριστιανοφασίστα Νίκου Νικολόπουλου που έμεινε στην απέξω και δεν πήρε υπουργική καρέκλα. Δίκιο έχει. Σου λέει ο άνθρωπος, γιατί, ποιος ρατσιστής και ομοφοβικός είναι ο άλλος από μένα;

Κάτω από την πίεση του ελληνικού λαού, τον οποίο έγραψε στα παπάρια του όταν είπε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να παραιτήσει τον Δημήτρη Καμμένο και να βάλει στη θέση του κάποιον Σγουρίδη που ούτε ξέρω, ούτε θέλω να μάθω.

Σχολιάζοντας την κίνηση του Πρωθυπουργού, ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι ουδέποτε έγραψε ρατσιστικά σχόλια στο twitter αλλά καταλαβαίνει απόλυτα τη θέση του Αλέξη Τσίπρα, που είναι εβραιομασόνος και πουσταριό του κερατά.

Στην προσπάθειά του να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε ότι το κυβερνητικό σχήμα δεν πρέπει να ανησυχεί κανέναν, αφού αφενός δεν έχει καμία απολύτως σημασία ποιοι κάθονται στις καρέκλες, αφετέρου περιμένει την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ, ώστε να συνεργαστεί μαζί του και να ψηφίζονται τα μέτρα λιτότητας από συγκυβέρνηση 230 βουλευτών.  

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Κατά τη γνώμη μου, η σημερινή Βουλή είναι η πιο αντιπροσωπευτική των τελευταίων 5 χρόνων. Στην πιο ξεφτιλισμένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης αρμόζει η πιο ξεφτιλισμένη Βουλή. Ποιος ο λόγος να κρατιούνται τα προσχήματα; Αριστεροί προδότες, ακροδεξιοί, νεοναζί, μιζαδόροι, λούμπεν τηλεπερσόνες, λίγο ΚΚΕ και μπόλικο ΠΑΣΟΚ. Βούρκος έξω από τη Βουλή, βούρκος και μέσα σε αυτήν. Η σημερινή Βουλή της παρακμής και της σαπίλας ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν. Ένα ακόμα βήμα προς την πολυπόθητη ολοκληρωτική καταστροφή. Και μετά βλέπουμε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.