# #

3 Οκτ 2015

Καμμένος στη μετά... κωλοτούμπα εποχή απευθυνόμενος στην Ζωή και στην επιτροπή χρέους... "άντε να τα μαζεύετε, να τελειώνουμε και μαζί σας" (!!!).

Ο Καμμένος με υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος χλεύασαν την Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος!!!
Toυ ΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΓΟΥ
Και η κωλοτούμπα πρέπει να έχει όρια! Γιατί πέρα από το ότι μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό, σε καθιστά από πολιτικό σε "κλόουν", ειδικά όταν αυτά που υποστήριζες με θέρμη στο παρελθόν, φτάνεις σε σημείο να τα χλευάσεις.
Αυτό δηλαδή που έπραξε ο "Ιππότης της κάθαρσης" Πάνος Καμμένοςμε υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος, στη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης Τύπου της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος.
Μιας Επιτροπής δηλαδή που προ... κωλοτούμπας, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, είχε κάνει σημαία, επικαλούμενος σε καθημερινή βάση τα όσα ανακάλυπτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την έρευνα της σε βάθος.
Στη μετά... κωλοτούμπα εποχή, ωστόσο, ο Καμμένος πέρα από το-κατά δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου- δεν παρέδωσε στην Επιτροπή ΚΑΜΙΑ σύμβαση εξοπλιστικών προγραμμάτων, ως όφειλε για να διευκολύνει το έργο της Επιτροπής, χλεύασε τόσο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όσα και τα υπόλοιπα μέλη που ήταν στο πάνελ.
Συγκεκριμένα, περνώντας έξω από την αίθουσα που δινόταν η συνέντευξη Τύπου και έπειτα από τον εναγκαλισμό του με υψηλότατο κυβερνητικό στέλεχος, ο νυν... μνημονιακός Καμμένος, σε κατάσταση ευφορίας, φώναξε "άντε να τα μαζεύετε, να τελειώνουμε και μαζί σας" (!!!).
Κι όλα αυτά την ώρα που ένας ξένος και συγκεκριμένα ο Υπουργός Οικονομικών του Εκουαδόρ, έδινε τη δική του μάχη για το ελληνικό χρέος, εξηγώντας τον τρόπο που η Κυβέρνηση του, προχώρησε στη διαγραφή του χρέους και έσπασε τα δεσμά που κράταγαν σκλάβα την πατρίδα του.
Μάλλον ο Πάνος, βλέποντας μπροστά του τι εστί "πολιτικός με... φρύδια" και όχι... φρύδια πολιτικός, έβγαλε τον πραγματικό εαυτό του, λοιδορώντας αυτούς που έμειναν πιστοί στη θέση τους και δεν στήθηκαν στα τέσσερα.
Το χειρότερο για τον Καμμένο είναι πως όσες τελετές και αν κάνει για τους ηρωϊκούς μας προγόνους, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν θα μπορέσει να θεωρηθεί άξιος απόγονος τους, αφού μπήκε στη λίστα των πολιτικών που ξεπούλησαν την πατρίδα. Μια λίστα που διαρκώς μεγαλώνει.

Υγ. Στην εποχή της τεχνολογίας, δεν χρειάζεται να τρέξεις σε σκονισμένα αρχεία για να δεις τι έλεγε ο Καμμένος πριν και μετά. Αρκεί ένα κλικ για να γίνεις από μάγκας,... δάγκας.
Πατήστε play και απολαύστε την επιτομή της κωλοτούμπας. Τότε που ο κ. Καμμένος έλεγε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ότι θα διαγράψει το χρέος μονομερώς!!!


http://www.newsbomb.gr/prionokordela/news/story/630424/o-kammenos-me-ypsilovathmo-kyvernitiko-stelexos-xleyasan-tin-epitropi-alitheias-gia-to-xreos#ixzz3nWO9tUsD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.