# #

19 Ιαν 2015

Βορίδης... 'η δική μας γενιά δεν θα παραδώσει τη χώρα στην Αριστερά'. 'Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ότι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε.

Ακροδεξιές απειλές απέναντι στην προοπτική 

μιας κυβέρνησης της Αριστεράς


Αποδεικνύεται και ιστορικά ότι όταν το κεφάλαιο νιώθει να απειλείται, επιστρατεύει τους ακροδεξιούς μηχανισμούς που έχει στη διάθεσή του. Μετά την αποκάλυψη για τις κωμικοτραγικές "γιάφκες" που στήθηκαν προ των εκλογών (http://failedevolution.blogspot.gr/2015/01/blog-post_18.html), έρχονται και οι δημόσιες απειλές από τον ακροδεξιό βραχίονα της νεοφιλελεύθερης δεξιάς. 


Με έναν λόγο που θυμίζει... εμφύλιο ο υπ. Υγείας Μάκης Βορίδης και πλέον υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ ζητά, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, την ψήφο των πολιτών της περιφέρειας Αττικής. Σε ομιλία του στον Ασπρόπυργο στις 18 Ιανουαρίου 2015 ξεκαθαρίζει 'για να είμαστε όλοι συννενοημένοι' ότι 'η δική μας γενιά δεν θα παραδώσει τη χώρα στην Αριστερά'. 'Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ότι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε. Ότι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή' προσθέτει. [...] 'Δεν θα νικήσει η Αριστερά την επόμενη Κυριακή. Αυτό πρέπει να τους πούμε και γι’ αυτό πρέπει να αγωνιστούμε. Αυτό πρέπει να τους μεταδόσουμε' καταλήγει.” (http://tvxs.gr/news/ellada/boridis-den-tha-paradosoyme-ayto-poy-kerdisan-pappoydes-mas-me-ta-opla)

Τι σημαίνει άραγε αυτό το "... ότι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε.";
ειδικά όταν βγαίνει από το στόμα του ακροδεξιού Βορίδη; Παρατίθεται αυτούσια η "αγωνία" ενός σχολιαστή που τα λέει όλα και που εκφράζει πιθανόν την αγωνία πολλών:

[ TI ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΟΘΕΙΑΣ?

...είπε το κρατος-παρακρατος: 'Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ότι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε'.

Ιστορικά στην Ελλάδα η πρακτική εφαρμογή του παραπάνω από τους (ακρο)δεξιούς συμμορίτες περιλαμβάνει 3 σενάρια που σε ιεράρχηση ηπιότητας είναι:
α) Νοθεία
β) Βια και Νοθεία
γ) Πραξικόπημα/δικτατορία

Αν πάρουμε το πιο ήπιο σενάριο ότι γίνεται μονό νοθεία και βγαίνει ο Σαμαράς με ελάχιστους ψήφους (α αλα Μπους στο Μαιάμι). Τι θα κάνει τότε ο Συριζα? Θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα? Υπενθυμίζω το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ότι πάμε σε εκλογές ΧΩΡΙΣ υπηρεσιακή κυβέρνηση και το σύστημα ηλεκτρονικής καταγραφής αποτελεσμάτων το διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρεία! ]

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τη δολοφονία Φύσσα, το συστημικό κατεστημένο είχε ρίξει τις πρώτες "προειδοποιητικές βολές":

Παρά τα χιουμοριστικά σχόλια που κατέκλυσαν το twitter, σχετικά με την φημολογία για στρατιωτικό πραξικόπημα στο “κάλεσμα” των εφέδρων αυτό το Σάββατο, η απειλή είναι πραγματική και το μήνυμα σαφές: ή θα δεχθείτε την δική μας νεοφιλελεύθερη δικτατορία με το προσωπείο μιας ψευδο-δημοκρατίας και τα παρελκόμενα (διάλυση του κράτους πρόνοιας, διάλυση των εργασιακών, νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, μαζικές απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις), ή θα πάρετε μια στρατιωτική, με τους νεοναζί να δρουν ανεξέλεγκτα ανάμεσά σας!


globinfo freexchange

1 σχόλιο:

  1. Μόνο που είσαστε παντελώς ανίκανοι να διαλύσετε τον κρατισμό της αριστεράς.Εκεί που έπρεπε να απολύσετε 400.000 κοπρόσκυλα δ.υ.,παλεύετε να απολύσετε 7.000.με την ανικανότητά σας φέρατε τους πανάθλιους αριστερούς πάλι στην εξουσία.Τουλάχιστον με τον τσίπρα, η ελλάδα και η μεταπολίτεση θα έχει το τέλος που της αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.