# #

20 Ιαν 2015

Η πρωθυπουργία ανήκει στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τις μεγάλες διαφορές που χωρίζουν το Πασόκ από τον ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη. Επίσης  όμως  παραδέχτηκε ότι η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη. 

Γιαυτό εκμυστηρεύτηκε ότι θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ώστε η χώρα τελικά να μην μείνει ακυβέρνητη.  Παρόλο που ποτέ δεν έχει μείνει η χώρα ακυβέρνητη για να ξέρουμε πως είναι η ακυβερνησία. 

Μία κυβερνούσε το Πασόκ, μία κυβερνούσε η Ν.Δ. Και όταν δεν μπόρεσαν να κυβερνήσουν ξεχωριστά, κυβέρνησαν παρέα.

Τόνισε μάλιστα ότι δεν θα παρακαλέσει τον ...ΣΥΡΙΖΑ να τον δεχτεί στη κυβέρνηση αλλά θα μπει με το ζόρι. 

Γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει φάει ένα σωρό καντήλια και γαμοσταυρίδια για αυτή τη θέση οπότε δεν θα τη χαρίσει σε κανέναν Τσίπρα. Τόσα χρόνια προσπαθεί. Τόσα χρόνια έχει φτύσει αίμα για να κυβερνήσει. 
Και τώρα έρχεται ένας Τσίπρας από το πουθενά για να του κλέψει τη θέση. Αδικία!

Μάλιστα ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι θα ήταν ιδανικό σε αυτή τη συγκυβέρνηση να συνυπάρξουν, εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ και το Πασόκ, και η Ν.Δ. Έτσι ώστε να μαζευτούν όλοι σε ένα, νοικοκυρεμένα με αποτέλεσμα αυτή η συγκυβέρνηση να ζήσει περισσότερο από την προηγούμενη. 

Γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει κουραστεί με τις επαναλαμβανόμενες εκλογές. Και με βάση τα κατηφορικά του ποσοστά μπορεί στις επόμενες εκλογές τα ποσοστά του να γίνουν αρνητικά. Δηλαδή να χρωστάει ψήφους.

Γιαυτό ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνει τα αδύνατα δυνατά να ξαναβρεθεί στην κυβέρνηση, έστω και από σπόντα. Γιατί αν ξαναβρεθεί στην κυβέρνηση, έστω και από σπόντα, τότε θα μπορέσει να κάνει χρήση του νόμου περί χρησικτησίας και να γίνει αιώνιος πρωθυπουργός. Γιατί πλέον αυτή η θέση θα του ανήκει.

Αν τελικά δεν βγει πρωθυπουργός ο Ευάγγελος Βενιζέλος τότε θα πρόκειται για μεγάλη αδικία. 

Μια αδικία που θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με την αδικία που έκανε ο ευρωπαϊκός αθλητισμός στον Νίκο Γκάλη και δεν τον άφησε να γευτεί το πρωτάθλημα Ευρώπης με τον Άρη. Ή έστω με τον Παναθηναϊκό.

Γιαυτό ελληνικέ λαέ μην αφήσεις να συμβεί ακόμα μία μεγάλη αδικία. Στις επόμενες εκλογές ψήφισε Ευάγγελο Βενιζέλο. Όχι τους άλλους. Και η ιστορία θα στο ανταποδώσει. 

Έτσι και αλλιώς θα την κάνεις τη μαλακία πάλι. Έτοιμος είσαι.


2 σχόλια:

  1. Α πα πα... τρόμαξα.
    Και σκέψου λέει να μη βγουν οι έδρες και να έχουμε να διαλέξουμε από ΣΥΡΙΖΑ με στήριξη Βενιζέλου ή Σαμαρά με στήριξη Βενιζέλου (+Ποαμιού+ΓΑΠ που είναι Βενιζέλοι).

    ____ άσχετο Αλεπού μα λόγω του ονόματός σου και της μεγάλης σου επισκεψιμότητας σου ζητώ να βοηθήσεις την αδελφούλα σου την ελληνική αλεπού που την επικήρυξαν €13 το κεφάλι. 2 άρθρα έχω στο blog σχετικά και υπογράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βενιζέλος και ξερό ψωμί......ή καθόλου ψωμί...
      Τα λαμόγια έχουν εκτροχιαστεί Δάφνη μου....ακόμα και με τις αλεπουδίτσες τά χουν βάλει....Τι πανικός.....

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.