# #

23 Ιαν 2015

Το τερμάτισε (το IQ)! O Άδωνις παίζει με τα... τρενάκια του! (video)



Ο γραφικός Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται ότι ξεπέρασε ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό! Απευθυνόμενος μάλλον  σε παιδάκια του νηπίου, παίζει με τα… τρενάκια του, ένα μεγάλο και ένα μικρό, θέλοντας να σχολιάσει με αυτόν τον τρόπο το προεκλογικό σποτ του Πάνου Καμμένου με τον μικρό Αλέξη.

Βλέποντας το κόμμα του να γνωρίζει βαριά ήττα στις εκλογές της Κυριακής, ο Άδωνις προσπαθεί μάταια να ...
εξηγήσει στους ψηφοφόρους το τι θα συμβεί στην Ελλάδα σε περίπτωση που εκλεγεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας το κλίμα της τρομολαγνίας.

Ο… σταθμάρχης Άδωνις, παίρνει στα χέρια του τα δύο τρενάκια, παρομοιάζοντας το  μεγάλο με την Ευρώπη η οποία πατά σε μια συγκεκριμένη διαδρομή και το μικρό τρένο με την Ελλάδα υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Τι θα συμβεί όταν το μικρό τρένο ακολουθήσει πορεία σύγκρουσης με το μεγάλο τρένο όπως θέλει ο κ. Τσίπρας; Μπουμ!» ακούγεται ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ να περιγράφει την κατάσταση που θα δημιουργηθεί αν εκλεγεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι γνωστό ότι η ΝΔ έχει εφαρμόσει όλες τις μεθόδους για να τρομοκρατήσει τον λαό, αλλά ο Άδωνις πήγε το επίπεδο της βλακείας… ακόμη παραπέρα. 

Στο ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί, ο  Άδωνις με τα τρενάκια του αγκαλιά, ελπίζει ότι «ο καλός Θεός της Ελλάδας θα φωτίσει τους Έλληνες έστω και την τελευταία στιγμή».

Εσένα όμως Άδωνι δεν μας είπες ποιος καλός Θεούλης θα σε φωτίσει επιτέλους;


http://www.koutipandoras.gr/article/131812/termatise-o-adonis-paizei-me-ta-trenakia-toy-video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.