# #

19 Ιαν 2015

Ο Καραμανλής στηρίζει Παπανδρέου.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Η επιστήμη πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά και... 

πάει για ψάρεμα...



Μπαρουτοκαπνισμένος και έτοιμος για τη μάχη των μαχών εμφανίστηκε ο Κώστας Καραμανλής μετά από χρόνια απουσίας από τα εγκόσμια. 

Έτσι αφού ο κουρασμένος πρώην πρωθυπουργός ξεκουράστηκε, ρίχτηκε στη μάχη ώστε να ενισχύσει την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος. Δεν περιορίστηκε στη γραπτή δήλωση στήριξης προς τον Αντώνη Σαμαρά που έκανε πριν λίγες μέρες. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν απλόκαι εύκολο. Επειδή όμως ο Κώστας Καραμανλής έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι γεννημένος για τα δύσκολα, αποφάσισε να μην περιοριστεί σε μια γραπτή δήλωση.

Έκλεισε λοιπόν το αγαπημένο του playstation
σηκώθηκε από τον αναπαυτικό καναπέ του σπιτιού του και 
μετέφερε ολόκληρο το σώμα του στη Θεσσαλονίκη ώστε να παρευρεθεί στην προεκλογική ομιλία κάποιου άλλου Καραμανλή που δεν είναι συνώνυμος του Κώστα Καραμανλή αλλά, δυστυχώς, συγγενής και μάλιστα κοντινός.  

Επίσης επισκέφτηκε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπου ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, κομματικά στελέχη, ταβερνιάρηδες, ντελιβεράδες και σουβλατζήδες τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, επευφημίες, καπνογόνα, αυτοκτονίες και λιποθυμίες. 

Μάλιστα ήταν τέτοιες οι εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του που ζήλεψαν ακόμα και οι οπαδοί του Γιώργου Παπανδρέου. 

Οι οποίοι όταν βλέπουν τον Γιώργο Παπανδρέου, πετάνε από την χαρά τους. Ένα φαινόμενο που η ψυχιατρική ακόμα δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει. Μάλιστα έπειτα από τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή, η επιστήμη πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά και πάει για ψάρεμα.

Ήταν μια από τις λίγες επισκέψεις που έκανε ο Κώστας Καραμανλής τα τελευταία χρόνια αφού ακόμα και στη Βουλή πηγαίνει αραιά και που και μόνο αν υπήρχε ανάγκη. 

Κανένα μνημόνιο, κανένα μεσοπρόθεσμο, καμιά μακαρονάδα…  

Βέβαια ο Κώστας Καραμανλής δεν απάντησε σε ερωτήσεις αφού δεν έχει άποψη για τα τεκταινόμενα της χώρας. Εδώ δεν γνωρίζει τι γίνονταν στη χώρα την εποχή που κυβερνούσε, για τα σημερινά θα γνωρίζει;  

Η μόνη δήλωση που έκανε ήταν ότι στηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου επειδή μας έβαλε στο μνημόνιο και έδωσε τη δυνατότητα στον Αντώνη Σαμαρά να μας σώσει και τόνισε ότι αν δεν ψήφιζε Αντώνη Σαμαρά, τότε σίγουρα θα ψήφιζε Γιώργο Παπανδρέου.

Αποχωρώντας υποσχέθηκε ότι θα παρευρεθεί και στις δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις του Αντώνη Σαμαρά, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Δηλώσεις που οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, προς στιγμή, έλαβαν ως απειλή.

Έτσι μετά το  “Παπανδρέου, Παπανδρέου” που ξανακούστηκε με αφορμή το νέο κόμμα των σοσιαλιστών και ξύπνησε εφιάλτες, ακούστηκε το “Ήρθε η ώρα του Καραμανλή” και το “Κώστα προχώρα” που ξύπνησαν ακόμα μεγαλύτερους εφιάλτες. 

Τώρα στο ερώτημα ποιος από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς ήταν καταστροφικότερος, οι απόψεις φαίνεται να συγκλίνουν προς τον Κώστα Καραμανλή. 

Γιατί ο Κώστας Καραμανλής σε γάμησε εις διπλούν. 

Αρχικά και επανειλημμένα στα πέντε χρόνια που κυβέρνησε με αποτέλεσμα να πληρώνεις μέχρι σήμερα και για πολλά ακόμα χρόνια τα γαμησιάτικα. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό αλλά ανάστησε τον πολιτικά πεθαμένο Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε γαμάει τα τελευταία τρία χρόνια. 

Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου μόνο έναν Ευάγγελο Βενιζέλο έχει αναστήσει ο οποίος όσο και αν προσπαθεί να σε γαμήσει δεν τα καταφέρνει λόγω μικρού μεγέθους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.