# #

14 Ιαν 2015

Κ. Παναγόπουλος (Alco): Mεγαλύτερη απ' ό,τι βλέπουμε η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ., με αέρα αυτοδυναμίας







Σταθεροποίηση στο εκλογικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και άνοιγμα της ψαλίδας που θα τον φέρει κοντά στην αυτοδυναμία, διαπιστώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος. Εκτιμά, μάλιστα, ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις.
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά" ο Κ. Παναγόπουλος έκανε λόγο για "ένα σταθερό και ευκρινές προβάδισμα" του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι είναι πιθανό η διαφορά να ανοίξει με.. βάση τις ροές μετακίνησης ψηφοφόρων.
Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στην αυτοδυναμία, σημειώνοντας ότι η ροή ψηφοφόρων προς το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι μεγαλύτερη από αυτήν προς την Ν.Δ..
Ωστόσο, διευκρίνισε ότι καθοριστικό ρόλο θα διαδραματίσει ο πυρήνας των αναποφάσιστων, αφού του δοθούν λογικές εξηγήσεις.
Σχολιάζοντας την τακτική της Ν.Δ., ο διευθύνων σύμβουλος της ALCO, τόνισε ότι πόνταρε στο φόβο παραπάνω από όσο έπρεπε και το λάθος της είναι πως διάλεξε να αντιπαρατεθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πεδίο που δεν την ευνοεί.
Σε ό,τι αφορά τα μικρά κόμματα, ο Κ. Παναγόπουλος εκτίμησε ότι οι ΑΝΕΛ και το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου πιάνουν οριακά το 3%.
Ανέφερε, δε, πως το Ποτάμι φαίνεται τελικά να κατακτά την τρίτη θέση, ωστόσο δεν απέκλεισε να αναδειχθεί τρίτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή αφού – όπως είπε – πολλοί ψηφοφόροι της δεν εκδηλώνονται πλέον με τον ίδιο τρόπο όπως έκαναν σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/01/alco-m.html#ixzz3OkHELv1R

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.