# #

12 Ιαν 2015

Δύο θλιβεροί πολιτικοί





Αηδία προκαλεί το θέαμα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, των ΑΝΕΛ που «σκορπάνε» τρέχοντας προς όλες τις κατευθύνσεις, στην προσπάθειά τους να δουν πού μπορούν να κολλήσουν για να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι! 

Δεν προκαλούν μικρότερη περιφρόνηση οι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι συρρέουν όλοι από στελεχιακής πλευράς στα μεγάλα αστικά κέντρα όπου μπορούν να εκλεγούν, καθώς οι δεξιοί βουλευτές θα μείνουν οι μισοί!

Όσο για τους βουλευτές της ΝΔ που βλέπουν ότι αποκλείεται να επανεκλεγούν, την…
κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και δηλώνουν με στόμφο ηρωικά και πένθιμα ότι δεν θα κατεβούν σε αυτές τις εκλογές.

Ο Σαμαράς προσπαθεί να σώσει τους ανθρώπους του από ενδεχόμενες νομικές διώξεις εκλέγοντάς τους βουλευτές.




Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει συμμαχίες γενικά και αφηρημένα, αλλά δεν θέλει κανένα σύμμαχο γιατί τρώει θέσεις βουλευτικές από στελέχη του, τα οποία ονειρεύονται επιτέλους να αποκατασταθούν! 

ΠΑΣΟΚικά και ΔΗΜΑΡίτικα πολιτικά «ρετάλια» πέφτουν στο Ποτάμι, το οποίο ένα στέλεχος της προκοπής στάθηκε ανίκανο να σταυρώσει, παρά την προκλητική στήριξη από τα μέσα ενημέρωσης. Αφήστε πια που όλα τα κόμματα λεηλατούν το πτώμα του ΠΑΣΟΚ, με πρώτη και καλύτερη τη… ΝΔ με την οποία συγκυβερνά! 

Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν…

Πλήρη απαξίωση του αστικού πολιτικού προσωπικού συνεπιφέρει η στάση που τηρούν οι βουλευτές. Σταδιακά όλος ο κόσμος καταλαβαίνει ότι με πολύ λίγες εξαιρέσεις που κατανέμονται σε πολλά κόμματα υπέρτατη «ιδεολογία» των βουλευτών είναι η επανεκλογή τους και μόνο. Τίποτε άλλο. Η μπόχα της σαπίλας πνίγει όλη την ελληνική κοινωνία.

Πηγή: Εφημερίδα "ΠΡΙΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.