# #

1 Δεκ 2014

Απίστευτα κέρδη η ΔΕΗ....ΔΕΙΤΕ

Απιστευτό ακούγεται. 
Αύξηση κερδών κατά... 1.717,9% (!) ανακοίνωσε η ΔΕΗ την Πέμπτη για το εννεάμηνο Ιανου-άριος-Σεπτέμβριος του 2014. 

Τα κέρδη μετά τους φόρους το αντίστοιχο εννεάμηνο του 2013 ήταν 6,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ φέτος απογειώθηκαν στα 121,8 εκατομμύρια - αυξήθηκαν 17 φορές!

Το εκπληκτικό είναι ότι ο...

κύκλος εργασιών της ΔΕΗ... μειώθηκε κατά το διάστημα αυτό - από τα 4,494 δισεκατομμύρια ευρώ μειώθηκε κατά 69 εκατομμύρια ευρώ και έπεσε στα 4,425 δισεκατομμύρια! 

Υπέρμετρη αύξηση των κερδών όμως με ταυτόχρονη μείωση του κύκλου εργασιών σημαίνει απλούστατα ότι την πλήρωσαν τόσο οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ όσο και οι καταναλωτές. Οι μεν εργαζόμενοι με απολύσεις, μειώσεις μισθών, εκχωρήσεις δραστηριοτήτων σε άλλους εργολάβους κ.λπ., οι δε καταναλωτές με αυξήσεις τιμών.

Το εξοργιστικό είναι ότι τις διαρκώς ακριβότερες τιμές ρεύματος που καταβάλλουν τα χειμαζόμενα νοικοκυριά τις αξιοποιεί η ΔΕΗ για να δίνει φτηνότερο ρεύμα στις... μεγάλες βιομηχανίες! Τα κορόιδα οι φτωχοί χρηματοδοτούν μέσω της ΔΕΗ τους πλούσιους! Ωραία μηχανή!


Να μειωθούν οι τιμές του ρεύματος για τους φτωχούς καταναλωτές ούτε που περνάει από το μυαλό της διοίκησης της ΔΕΗ, φυσικά.

Χώρια που το κράτος θησαυρίζει εκβιάζοντας μέσω της ΔΕΗ όλους τους Έλληνες, έχοντάς τη μετατρέψει σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό άκρως αποτελεσματικό.

«Είδες η ΔΕΗ;» που έλεγε παλιότερη διαφήμισή της.

 Πηγή: "Πριν"  

1 σχόλιο:

  1. https://www.dei.gr/Documents2/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/2014/PPC-9M2014%20GR.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.