# #

5 Δεκ 2014

Ακούστε την δήλωση Πάγκαλου για τον Τσουκάτο...

Θ.Πάγκαλος για Τσουκάτο και χρήματα από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS


βίντεο.....
Αυτά δήλωσε ο Θ. Πάγκαλος το 2009, την εποχή που το Ειρηνοδικείο του Μονάχου (Cs 402 Js 3943/09) τιμωρούσε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προκειμένου να παραληφθεί από το Ελληνικό Κράτος το Σύστημα Παρακολούθησης C4Ι για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας (το οποίο κόστισε εκατομμύρια αλλά ποτέ δεν λειτούργησε). 

Τις τελευταίες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας και η τότε κατάθεση ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ (Δείτε εδώ: ΕΤΣΙ «ΛΑΔΩΝΑΜΕ» ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) αλλά δεν κουνήθηκε φύλλο. 
Το συμπέρασμα μου ;;; 
Έχοντας υπόψη το γεγονός ότι η μίζα δεν είναι δωράκι γενεθλίων σε αγαπημένο πρόσωπο, αλλά κανονική πληρωμή για παροχή συγκεκριμένης υπηρεσίας, πάει να πει ότι εδώ και καιρό εντολοδόχοι και πραγματικοί εργοδότες της εκτελεστικής εξουσίας δεν είμαστε εμείς, και ότι τα μέλη της, δεν εργάζονται για τα εθνικά αλλά για κάποια ξένα συμφέροντα. 

Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη της νομοθετικής εξουσίας βέβαια, καθώς από ότι φαίνεται, ο ένας χρεώνει με 7000 ευρώ την ερώτηση προς υπουργό (εδώ), ο άλλος ζητάει πολλά για να αλλάξει στρατόπεδο προεκλογικά (εδώ), 200 είναι μισθοδοτούμενοι από έναν και μόνο επιχειρηματία (εδώ) και όλοι μαζί εκτελούν τις εντολές των τραπεζιτών και των ξένων κυβερνητικών δανειστών.
Σας θυμίζω όμως και τις τελευταίες καταγγελίες οι οποίες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό το συμπέρασμα, καθώς σύμφωνα με αυτές, υπάρχει ταρίφα και για ψήφο και αλλαγή κοινοβουλευτικής ομάδας εν όψη σημαντικών ψηφοφοριών, όπως λχ. εκείνης για την εκλογή πρόεδρου της δημοκρατίας (εδώ). 
d303716f8606ed361abcd440e7dc8d26_XL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.