# #

7 Μαΐ 2014

Εκτοξεύτηκε η Ελιά στο 36%!

Μα τι έχουνε με τις καημένες τις δημοσκοπήσεις; 
Αλλοι ανακοίνωσαν ότι δεν θα δημοσιεύουν καμιά δημοσκόπηση ή άλλων, ενώ άρχισαν να ξεφυτρώνουν πάρα πολλά άρθρα για την εγκυρότητά τους.

Αφού μήνες πριν υπήρχε καταιγισμός από γκάλοπ, τώρα πώς θέλουν να μας τις στερήσουν; Μέχρι τώρα δεν υπήρχε ποτέ νύξη και αιχμή για δημοσκοπήσεις. Ηταν πιο ανέγγιχτες και ιερές ακόμα και...
από τις διαφημίσεις στα ΜΜΕ που εννοείται πως δεν σχολιάζονται – εκτός κι αν το σχόλιο είναι θετικό.

Το «Πάμε Λουκέτο» μήνες (αλλά και χρόνια) γράφει εναντίον των δημοσκοπήσεων. Για έναν απλό λόγο: Ποτέ δεν έχουν πέσει μέσα. Ούτε μία φορά. Ούτε κατά προσέγγιση. Ούτε από τύχη.

Πολλές φορές έχουν πέσει έξω και οι δημοσκοπήσεις-έξιτ πολ που γίνονται έξω από τα εκλογικά τμήματα, αφού έχει προηγηθεί η ψηφοφορία. Ορισμένες φορές έχουν πέσει έξω στις προβλέψεις όταν έχουν ανακοινωθεί τα τελικά αποτελέσματα.

Κάποιο λάκκο λοιπόν έχει η φάβα, γι’ αυτό το «Λουκέτο» αλλάζει τακτική και τάσσεται ολόθερμα υπέρ των δημοσκοπήσεων και θα δίνει τις δικές του μέχρι την ημέρα των εκλογών και μία μέρα μετά.

Η απαξίωση των δημοσκοπήσεων συμπίπτει με την κραυγή αγωνίας Βενιζέλου ότι θα πέσει η κυβέρνηση αν η Ελιά δεν πιάσει το 10%. Μαλακία είπε πάλι ο Βαγγέλης. Δεν θα ψηφίσει κανένας Βενιζ-ΕΛΙΑ ώστε να πέσει η κυβέρνηση.

Λοιπόν, έχουμε και δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα που δίνουν οι μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων για το τι ποσοστό θα πιάσει η Ελιά, αφού αυτό είναι το ζητούμενο και όχι βέβαια ποιο κόμμα θα είναι πρώτο.

Εχουμε και λέμε, λοιπόν, τις πραγματικές και όχι δημοσκοπήσεις-μαϊμού:

ΚΑΠΠΑΡΗ RESEARCH: 2,4%
LARCO: 2,5%
METRION ANALYSIS: 2,6%
PUBLIC ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ISSUE: 2,7%
GPO – ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ A.E.: 3,8%

Εχουμε όμως έκτακτες εξελίξεις. Μετά τη χθεσινοβραδινή καταλυτική παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ υπέρ των παραγωγών λαϊκών, η Ελιά ή Βενιζ-ΕΛΙΑ και ο Μπένι σκέτος εκτοξεύτηκαν στις δημοσκοπήσεις!

Οι τελευταίες λοιπόν δημοσκοπήσεις των κορυφαίων εταιρειών, γνήσιες πάντα και όχι μαϊμουδένιες, δίνουν στην Ελιά τα εξής ποσοστά:

ΚΑΠΠΑΡΗ RESEARCH: 12%
LARCO: 13%
METRION ANALYSIS: 14%
PUBLIC ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ISSUE: 15%
GPO – ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ A.E.: 36%


Του Λάκη Μπέλλου από efsyn, μοντάζ Γρέκι

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει αυτές οί πασοκοελιές νά είναι θρούμπες μαζί μέ ταραμοσαλάτες χαλβάδες καί τουρσιά, πού αρέσουν πολύ. Άι στο διάολο νά πάτε πιά απατεώνες λυσσάξατε μέ τίς γελοιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.