# #

7 Μαΐ 2014

Συκοφαντία είναι η ένοχη σιωπή της απερχόμενης δημοτικής αρχής...



Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Γιαννούλης σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Κατερίνης, πραγματοποιώντας ανοιχτές συνελεύσεις με τους κατοίκους, στο πλαίσιο ενός άμεσου και εποικοδομητικού διαλόγου για τα...προβλήματα της κάθε περιοχής.

Ο κ. Γιαννούλης επισκέφθηκε τις τελευταίες ημέρες οικισμούς και χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Πιερίων και Πέτρας, και βρέθηκε κοντά στους πολίτες αποδεικνύοντας την έμφαση που δίνει ο δημοτικός συνδυασμός Άλλος Δρόμος στην ..

ισόρροπη ανάπτυξη όλου του Δήμου Κατερίνης .

 

Ο Χρήστος Γιαννούλης τόνισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ανατροπής της σημερινής εικόνας εγκατάλειψης που έχει προκαλέσει η ανύπαρκτη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης, υπογραμμίζοντας ότι όλοι οι πολίτες γνωρίζουν ότι η δημοτική αρχή ήταν σε όλη τη θητεία της απούσα και παντελώς αδιάφορη για τις πραγματικές αγωνίες των κατοίκων, τους οποίους θυμάται μόνο στις εκλογές. 

«Συκοφαντία είναι η ένοχη σιωπή της απερχόμενης δημοτικής αρχής για τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους του Δήμου Κατερίνης και όχι η αλήθεια που τους ενοχλεί επειδή ο κόσμος μιλά πλέον ανοιχτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννούλης, τονίζοντας ότι η νέα διοίκηση του Άλλου Δρόμου θα θέσει τον πολίτη συμμέτοχο και πρωταγωνιστή της πολιτικής που θα ακολουθήσει.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του Άλλου Δρόμου που περιλαμβάνει ένα πλήρες σχέδιο για την αναζωογόνηση των αγροτικών περιοχών του Δήμου Κατερίνης, με έργα υποδομής για επάρκεια νερού άρδευσης, για τεχνοοικονομική στήριξη των παραγωγών μέσα από την ίδρυση Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τη σύνδεση των τοπικών προϊόντων με την τουριστική φυσιογνωμία του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.