# #

4 Μαΐ 2014

Ήρθε η ώρα της νίκης και της ανατροπής!


για το Δήμο Δίου – Ολύμπου
Υποψήφιος  δήμαρχος   Άρης  Ρεμπατσιός

Ήρθε η ώρα της νίκης και της ανατροπής!

Φίλοι και φίλες,

      Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν για μας μια σημαντική μάχη. Εμείς  πιστεύουμε ότι η κάλπη για τον  Δήμο Δίου-Ολύμπου  θα στείλει μήνυμα ανατροπής, αξιοπρέπειας και δημιουργίας.
      Δεν ζούμε αλλού. Έχουμε συνείδηση της σκληρής πραγματικότητας και στο  Δήμο μας και στη χώρα μας. Δεν πιστεύουμε σε σωτήρες. Με απόφαση ανατροπής, με συγκεκριμένα βήματα, με βιώσιμο σχέδιο και όραμα, είμαστε  έτοιμοι να επιβάλλουμε λύσεις, να δώσουμε το δικό μας ρυθμό  στο Δήμο μας απ’ την αρχή..
. γιατί ο Δήμος που θέλουμε δεν είναι τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτά που η φύση και η θέση του, του επιτρέπουν να γίνει.
      Όλο αυτό το διάστημα και μέχρι τις εκλογές  καλούμαστε να αγωνιστούμε σε ένα πολιτικό περιβάλλον όπου οι προεκλογικές αυτοδιοικητικές συμπεριφορές έχουν ακόμα παλαιοκομματικά χαρακτηριστικά. Συγκροτήθηκαν αυτοδιοικητικά σχήματα όπου πολιτευτές με παλαιοκομματική νοοτροπία επιστρατεύτηκαν κατόπιν κομματικών εντολών και εκβίασαν συμπολίτες μας σε αναγκαστική στράτευση, υποσχέθηκαν αντιδημαρχίες και διοικητικές θέσεις  «αρκεί να γεμίσουν το ψηφοδέλτιό τους»!
      Εμείς απέναντι σε αυτές τις παλιές και ξεπερασμένες τακτικές, απέναντι σε επιλογές φθαρμένες και  αποτυχημένες δημιουργήσαμε μια αυτοδιοικητική κίνηση με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, που καμία άλλη παράταξη δεν το τόλμησε. Καταρτήσαμε ένα ψηφοδέλτιο των απλών ανθρώπων του μόχθου, της νεολαίας, των ενεργών πολιτών. Ένα ψηφοδέλτιο που αντιμετωπίζει τον τόπο μας ως πεδίο αντίστασης και δημιουργίας, ένα ψηφοδέλτιο που μπορεί να αλλάξει τον Δήμο μας, ένα ψηφοδέλτιο που μπορεί να αλλάξει τις ζωές μας!
      Είμαστε σίγουροι ότι ήρθε η ώρα της νίκης, η ώρα της ανατροπής!  Ο καθαρός και ωραίος αγώνας που κάνουμε πιστεύουμε ότι θα ανατρέψει το παλιό και φθαρμένο.
      Δεν ζητάμε την ψήφο των συμπολιτών μας, για να πανηγυρίσουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για μας. Ζητάμε κάτι περισσότερο. Ζητάμε  συνειδητή και ώριμη ψήφο για τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο  μας, γιατί η προσπάθειά μας είναι καθαρή σε ύφος, με ουσιώδη συμμετοχή και  αφορά τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών. Εμείς αυτά έχουμε απέναντι και μόνο για αυτά θα δουλέψουμε. Ζητάμε την ψήφο για μια  συμμαχία Δήμου και πολιτών. Ζητάμε την ψήφο των δημοτών  όχι για να πάρουμε το δήμο,όπως λένε όλοι. Εμείς στόχο έχουμε  να δώσουμε το Δήμο στους πολίτες του. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά  μας από τους άλλους.
       Δεν ποντάρουμε στην αδιαφορία των συμπολιτών μας. Αντιθέτως. Επιδιώκουμε και ζητάμε την ενεργό συμμετοχή τους, για να πετύχουμε την αλλαγή στον Δήμο μας, για να αλλάξουμε και να ομορφύνουμε τις ζωές μας και τον τόπο μας!

Συνυποψήφιες και συνυποψήφιοι, φίλες και φίλοι,

      Ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει!
      Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μάχη, για να τ' αλλάξουμε όλα. Και πρέπει να τα αλλάξουμε. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Δεν πρέπει να αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει  χαμένη.  Έχουμε χρέος να αλλάξουμε τον τόπο μας! Έχουμε χρέος να αλλάξουμε τις ζωές μας!
Ήρθε η ώρα της νίκης και της ανατροπής!
Ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε με τα προβλήματα του τόπου μας!
Καλό αγώνα!

Γιάννης  Καρακίτσιος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.