1 Οκτ 2013

Σούπερ σκάνδαλο με τον διαγωνισμό της Δημόσιας Τηλεόρασης...

 Άμεση η παρέμβαση της δικαιοσύνης και των ευαίσθητων εισαγγελέων... Ο Καψής και ο Μάναλης, που δεν είναι βουλευτής, οδεύει στη ΓΑΔΑ να κάνει παρέα στη χα...

Εμφάνιζαν ως προσόντα πτυχία και βαθμολογίες από ΙΕΚ δημοσιογραφίας 


Tελικά δεν ήταν μόνο το σκανδαλάκι με το απολυτήριο Λυκείου  στον περίφημο διαγωνισμό των Παντελή Καψή – Γκίκα Μάναλη, καθώς έρχονται στη δημοσιότητα γαργαλιστικές λεπτομέρειες αυτών που σκαρφίστηκαν τους όρους του διαγωνισμού για να βολέψουν ημέτερους!

Έτσι πλην των  προσλήψεων που είχαν προηγηθεί του διαγωνισμού, πλην των τηλεφωνημάτων που έπεσαν σε μερικά «καλά» παιδιά της πρώην ΕΡΤ, πλέον αποκαλύπτεται και το σουπερ  κόλπο με... τους βαθμούς  των Ι.Ε.Κ.

Πολλοί επιτυχόντες βρέθηκαν ψηλά στη βαθμολογία, χωρίς να έχουν ουσιαστικά προσόντα. Είχαν όμως  καλό βαθμό αποφοίτησης όχι από Πανεπιστήμια, αλλά από... Ι.Ε.Κ Δημοσιογραφίας! Εννοούμε στα γνωστά υποτιθέμενα εργαστήρια Δημοσιογραφίας τα οποία πληρώνεις για να τα  παρακολουθήσεις!

Πολλοί λοιπόν επιτυχόντες κατάθεσαν τον βαθμό αποφοίτησης από τέτοια Ι.Ε.Κ, που ήταν και το στοιχείο το οποίο τους έδωσε τον τέλειο βαθμό, καθώς  εμφανίστηκαν ως αριστεύσαντες! Με άλλα λόγια  παρουσίασαν ένα ωραιότατο 20άρι, με αποτέλεσμα να  είναι σίγουρα μέσα στη περίφημη λίστα, ενώ άλλοι ακόμη ψάχνονται!

Αυτοί που το έμαθαν αργά το σχολίαζαν σκωπτικά το θέμα λέγοντας, πως Καψής και Μάναλης οφείλουν πλέον να δώσουν και υποτροφία στους αριστεύσαντες.
Από enimerosi24, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.