# #

27 Οκτ 2013

Μπράβο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Χαμός με τον «Ελληνικό Χρυσό» στον ΠΑΟΚ

Οπαδοί του ΠΑΟΚ διέκοψαν τον αγώνα της ομάδας τους με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, βάζοντας αυτοκόλλητα «Έξω ο χρυσός» στις φανέλες των παικτών προκειμένου να μην φαίνεται η διαφήμιση «Ελληνικός Χρυσός».
Χαμός με τον «Ελληνικό Χρυσό» στον ΠΑΟΚ
Από την πρώτη στιγμή που είχε γίνει γνωστή η χορηγία της «Ελληνικός Χρυσός» στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ υπήρξαν πολλές και μεγάλες αντιδράσεις. 
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με κάθε ευκαιρία είχαν πανό που έγραφε πως θα πρέπει η διοίκηση του ΤΑΑ να πάρει πίσω αυτή την συμφωνία. Ωστόσο αυτό που έγινε σήμερα στο Ζηρίνειο και στο ματς του «δικεφάλου» με την Κηφισιά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο...



Στο δεύτερο σετ και συγκεκριμένα στο 17-15, 20 με 25 φίλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν χωρίς να τους περιμένει κανείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κόλλησαν στις φανέλες των παικτών στην θέση που υπάρχει το «Ελληνικός Χρυσός», σύνθημα που έγραφε «έξω ο χρυσός». Όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε αναστάτωση με τους οπαδούς να λένε στους παίκτες να μην τολμήσουν να βγάλουν τα αυτοκόλλητα αυτά.
Στην συνέχεια ανέβηκαν στις εξέδρες, σήκωσαν ένα μεγάλο πανό με ίδιο περιεχόμενο και έφυγαν χωρίς να υπάρξουν άλλα επεισόδια και να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τους παίκτες όμως να βγάζουν μετά τα αυτοκόλλητα. Η κατάσταση πάντως στον «δικέφαλο» μυρίζει μπαρούτι, γιατί καλά τα 200.000 ευρώ, ειδικά αυτή την εποχή, όμως πλέον όσο υπάρχει η διαφήμιση στις φανέλες, τόσο ο κόσμος θα βρίσκεται απέναντι και γι' αυτό η διοίκηση θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα...  

 gazzetta.gr 

Δάφνη Χρονοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.