# #

5 Απρ 2013

Στημένη παράσταση Κασιδιάρη με συνεργασία Μαρκογιαννάκη?


Άθλια επιχείρηση ταύτισης της Ζωής Κωνσταντόπουλου με τον Ηλία Κασιδιάρη καταγγέλλουν σε γραπτή τους δήλωση οι Θοδωρής Δρίτσας και Σταύρος Κοντονής, συνάδελφοί της βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη επίσης της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ. Στο στόχαστρό τους βρίσκεται ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αλλά κι άλλοι κυβερνητικοί βουλευτές.
Οι κ. κ. Δρίτσας και Κοντονής αναφέρονται σε στημένη, φασιστική και γελοία παράσταση του κ. Κασιδιάρη, καθώς και για εφαρμογή ενός σχεδίου πρόκλησης τεχνητής πολιτικής έντασης, για μια οργανωμένη προβοκάτσια από τον πρόεδρο του..
ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, με την πλήρη κατανόηση, ανοχή και συνεργασία του κ. Μαρκογιαννάκη. «Ο στόχος ήταν να μετατραπεί η διαδικασία σε επικοινωνιακό σόου, ώστε να συγκαλυφθούν οι ευθύνες τελικά όλων των κυρίως εμπλεκομένων (Παπακωνσταντίνου- Διώτης- Βενιζέλος- Παπανδρέου).
Τη σεξιστική, εξυβριστική και απίστευτης χυδαιότητας προσωπική επίθεση εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου την παρακολούθησε το πανελλήνιο.
 Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Εμείς, μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα επιμείνουμε, έστω και υπό αυτές τις άθλιες συνθήκες, να δίνουμε τη μάχη ώστε το σκάνδαλο της Λίστας Λαγκάρντ να αποκαλυφθεί πλήρως και ο ελληνικός λαός να πληροφορηθεί την αλήθεια», υπογραμμίζουν οι κ. κ. Δρίτσας και Κοντονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.