# #

3 Απρ 2013

Λαζόπουλος για ΚΚΕ και Μπογιόπουλο (Βίντεο)


«Ανοιχτή επίθεση στο ΚΚΕ επιχειρεί ο αστικός Τύπος, με αφορμή την προσυνεδριακή διαδικασία. Αξιοποιώντας ορισμένα από τα κείμενα που γράφτηκαν στον Προσυνεδριακό Διάλογο, παρουσιάζουν το Κόμμα σε "κατάσταση εμφυλίου πολέμου", μιλάνε για "αμφισβήτηση της ηγεσίας από τα μέλη", γράφει ανάμεσα στα άλλα ο σημερινός «Ριζοσπάστης», και συνεχίζει στο ίδιο κείμενο: 

«Θέλουν να καλλιεργήσουν την εικόνα ότι η στρατηγική του ΚΚΕ, όπως εκφράζεται και στις Θέσεις για το Συνέδριο, είναι αντικείμενο αρνητικής κριτικής και ασυμφωνίας από τα μέλη του ΚΚΕ, τα οποία χυδαία και ανυπόστατα προσπαθούν να αντιπαραθέσουν στην καθοδήγηση του Κόμματος. 
Παρά το γεγονός ότι για την επίθεση αξιοποιούνται τα γραπτά ορισμένων από τα μέλη και τους άσπονδους φίλους του ΚΚΕ, ακόμα και δημοσιογράφων του "Ριζοσπάστη", η εικόνα που προσπαθούν να.. παρουσιάσουν δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα».
(Ολόκληρο το άρθρο εδώ)

Υποθέτουμε ότι μέσα στο παραπάνω πλαίσιο θα ενταχθεί και η αναφορά του Λαζόπουλου στην εκπομπή του σήμερα που προέβλεψε «αποκεφαλισμούς» στο ΚΚΕ, κάνοντας ειδική αναφορά στην τοποθέτηση του Μπουγιόπουλου στον προσυνεδριακό διάλογο (Δείτε το βίντεο) όπως και το άρθρο που κινείται στην ίδια κατεύθυνση και υπογράφει ο Φώτης Παπούλιας στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

 Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα απ’ αυτό το κείμενο:

 «Η εκτίμηση που επικρατεί σε έναν μεγάλο αριθμό στελεχών και μελών είναι ότι η πλειονότητα τους θα βρεθεί εκτός κομματικών γραμμών την επομένη του συνεδρίου, είτε με τη λογική των αθρόων διαγραφών είτε με τη λογική των αποκλεισμών. Δεν αποκλείεται βέβαια η ηγεσία να ακολουθήσει και τη μέθοδο των "εκβιαστικών διλημμάτων" του τύπου "ή συμφωνείς ή φεύγεις", ώστε να επικαλεστεί την ελεύθερη βούληση των συντρόφων αφού "κανέναν δεν πιέζουμε να μείνει στο κόμμα".

Αλέκα VS Μπογιόπουλος 

Στο κλίμα αυτό είναι χαρακτηριστική η ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στη συνδιάσκεψη της Αττικής το βράδυ της Κυριακής, όταν "αφιέρωσε" ένα δεκαπεντάλεπτο για να "απαντήσει" στον Ν. Μπογιόπουλο, επιδιώκοντας να τον εξωθήσει σε παραίτηση και στέλνοντας το πλέον ηχηρό μήνυμα σε όσους διαφωνούν με την άποψη της ηγεσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.