# #

4 Απρ 2013

Η βία και οι αυθαιρεσίες δεν θα λύσουν το πρόβλημα των διοδίων


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Η βία και οι αυθαιρεσίες δεν θα λύσουν το πρόβλημα των διοδίων

                                                                       

Είναι πια ξεκάθαρο ότι όσοι αντιπαλεύουν τα συμφέροντα των κατοίκων της Πιερίας προτιμούν την όξυνση και την αντιπαράθεση με τις αστυνομικές δυνάμεις, από το διάλογο και την από κοινού εξεύρεση λύσης.

Την Κυριακή έγινε ...
επίσης ξεκάθαρο ότι οι εντολές των ανωτέρων και τα αποτελέσματα της εφαρμογής τους (συλλήψεις αιρετών εκπροσώπων του λαού), μπορούν να αλλάξουν επί τόπου.

Ως τώρα, ο λαός της Πιερίας εκδηλώνει την πάνδημη αντίθεσή του στο καθεστώς των διοδίων του νομού, συντεταγμένα και σύννομα. 

Καταδικάζουμε τις συλλήψεις, όχι μόνο αιρετών της αυτοδιοίκησης, αλλά και του οποιουδήποτε μετέχει στον αγώνα κατά των διοδίων, εφ΄ όσον συμπαρατάσσεται με τις οργανωμένες εκδηλώσεις στις οποίες όλοι μας συμμετέχουμε. 

Καλούμε την κατασκευάστρια εταιρεία να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου με τα αρμόδια υπουργεία και την Πιερία για τη λύση του προβλήματος με τον καλύτερο τρόπο και την ηγεσία της Αστυνομίας να λαμβάνει συνεχώς υπ΄ όψιν της ότι αυτοί που αγωνίζονται κατά των διοδίων είναι αιρετοί και πολίτες, χωρίς κουκούλες, χωρίς τίποτα να κρύψουν και άνθρωποι που -παρά τις προκλήσεις, ειδικά της εταιρείας- συνεχίζουν να δρουν ψύχραιμα και υπεύθυνα.-

                                          Η διαπαραταξιακή επιτροπή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.