# #

13 Φεβ 2013

Αποκάλυψη: Έρχονται νέες μειώσεις μισθών!!! Μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση του Μέργου


Αποκάλυψη:  Έρχονται νέες μειώσεις μισθών!!!
Μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών  Γιώργου Μέργου περί υψηλού κατώτατου μισθού στην Ελλάδα.
Όπως αποκάλυψε ο κοινοτικός επίτροπος Όλι Ρεν απαντώντας σε ερώτηση του... ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή επίκειται νέα μείωσή του.


Ο κ. Ρεν είπε ότι, για το 2014 προβλέπεται αναθεώρηση  του συστήματος όσον αφορά τον ελάχιστο μισθό, με στόχο να βελτιωθεί και να γίνει πιο αποτελεσματικό όσον αφορά την αύξηση της απασχόλησης και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας.

«Η Επιτροπή πιστεύει ότι ο κατώτατος νόμιμος μισθός είναι σύμφωνος με το κεκτημένο της ΕΕ καθώς και με το άρθρο 28 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ , υπό τον όρο ότι οι κοινωνικοί εταίροι θα συμμετέχουν δεόντως στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κοινοτικός επίτροπος.

«Είμαστε μπροστά σε άλλη μια ακραία υποκρισία των κυβερνητικών συνεταίρων που μάταια προσπαθούν να κρύψουν από τον ελληνικό λαό ότι έχουν δεσμευθεί από το Μνημόνιο, να μειώσουν κι άλλο τον κατώτερο μισθό, γεγονός που ασφαλώς θα συμπαρασύρει σε μείωση όλους τους μισθούς στην Ελλάδα», επισημαίνει ο κ. Χουντής. Για απρόβλεπτες κοινωνικές εξελίξεις έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.


http://ipaideia.gr/index.php?page=home

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.