# #

16 Φεβ 2013

Ρε, Αι σιχτίρ!


Η Ελλάδα  βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης είπε ο Σαμαράς. STOP.  Ή πλάκα μου κάνεις ή  παίζεις με τα νεύρα μου. Δεν το εξηγώ αλλιώς.

Είναι πολλά τα 586 ευρώ  και πρέπει κι αυτά να περικοπούν είπε ο Μέργος . STOP
Του την έπεσαν όλοι, κυβερνητικοί και μη, ο ίδιος έμμεσα αναδιπλώθηκε , όλοι άρχισαν να φωνάζουν βρε τον κερατά παίρνει 6.000 ευρώ και μιλάει… κάτσε και θα δεις που σε 2-3 μηνάκια η Τρόικα φυσικά, θα ρίξει κι άλλο τον κατώτατο μισθό. Κι αυτοί που τώρα φωνάζουν σκίζοντας τα καλσόν τους απλώς θα ψηφίσουν ΝΑΙ.

Ο Τσίπρας βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να χαμογελά γιατί θα γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός με τις ευλογίες των  αμερικάνων.  STOP .  
Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαρρηγνύει τα ιμάτια του τώρα υποστηρίζοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ όλα τα μέλη θα ..
έχουν φωνή και δεν θα μπει στην λογική να κόψει κεφάλια στους διαφωνούντες.  Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως γιατί  έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρω.

Οι 8 στους 10 Ελληνες δηλώνουν πως έχουν περικόψει τις αγορές τους στα βασικά είδη διατροφής  STOP.  
Να ξέρεις ότι σε αυτή την κατηγορία δεν υπολογίζεται το ποσοστό εκείνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας ή για να στο πω λιανά ΠΕΙΝΑΝΕ. 

Οι πιτσιρικάδες στα σχολεία παίζουν ξύλο για το τίποτε, ασκούν βία με ευκολία και ματώνουν  χωρίς δάκρυ. STOP. 
Η οικογένεια τους δεν ξέρω που είναι. Ίσως να αγωνιά να εξασφαλίσει ψωμί στα παιδιά αυτά. Μόνο που το ψωμί  δεν φτάνει.  
Η Χρυσή Αυγή έχει αυξήσει κατά πολύ τα ποσοστά της  με μέλη ηλικίας 18 έως 21 ετών τα τελευταία 2 χρόνια και  εδώ πρέπει  να σημειώσουμε ότι δεν προέρχονται από λαϊκές συνοικίες.STOP.  
Κοίτα γύρω σου και θα δεις νεαρά παιδιά ντυμένα στα μαύρα κι έτοιμα να σαπίσουν όποιον έχει σκούρο δέρμα. 

Την  αυθεντική λίστα Λαγκάρντ δεν πρόκειται να την βρούμε ποτέ είπε ο Μαρκογιαννάκης.  STOP. 
Το είπε δημόσια χωρίς να ντραπεί , χωρίς να νοιώσει τύψεις για την σαπίλα του συστήματος που υπηρετεί.  

Οι 2 στους 3 ιδιοκτήτες ακινήτων δηλώνουν ότι αδυνατούν να πληρώσουν τους  νέους φόρους.STOP.  
Παρά το γεγονός ότι έχουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους… έτσι δεν έλεγε η  μάνα σου μέχρι να πάρεις το στεγαστικό που σε γονάτισε;  Μην φοβάσαι , δεν είσαι μόνος απλά συνειδητοποίησε πόσο φούσκα ήταν η φάση-φράση   να έχεις ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου. Γιατί κλήθηκες, κλήθηκα κληθήκαμε το κεραμίδι να το πληρώσουμε  χρυσάφι φίλε μου.

Οι 9 στους 10 έλληνες δηλώνουν ότι ζουν κάθε μήνα με δανεικά και  πιστεύουν πως δεν πρόκειται  αυτό να αλλάξει προς το καλύτερο μέσα στα επόμενα χρόνια.  STOP
Οι 9 στους 10 δεν ονειρεύονται πια, δεν δημιουργούν, δεν σκέφτονται. Απλά αγωνιούν. Κι έτσι πεθαίνουν.

Ο Κασιδιάρης πλακώθηκε με την μισή βουλή και βγήκε κι έξω για να πει τα υπόλοιπα μπενιλίκια και στους δημοσιογράφους , μην τυχόν και δεν τον άκουσαν επειδή ο πρόεδρος της βουλής του είχε κλείσει το μικρόφωνο. STOP. 
Το ήθος του ο Κασιδιάρης το έχει αποδείξει. Όπως και την παιδεία του. Μόνο που εκπροσωπεί κάμποσους έλληνες και ελληνίδες που κινούνται δίπλα μου , ζουν δίπλα μου και δεν ξέρω τι κοινό έχουμε ως πολίτες της ίδιας χώρας.  

Άγριο ξύλο πέφτει στις εθνικές οδούς μεταξύ αγροτών και αστυνομικών. STOP
Ούτε ο αγρότης, ούτε ο αστυνομικός είχαν την ψυχραιμία να σκεφτούν πριν σηκώσουν το χέρι ότι και οι δυο τους πεινάνε. Και απλώς πλακώνονται  γιατί κάποιος  ΅ανώτερος¨ τους είπε ότι έτσι πρέπει να κάνουν. Όταν  και οι μεν και δε θα λιποθυμούν από την πείνα ίσως τότε να δώσουν τα χέρια. Γιατί βράζουν στο ίδιο καζάνι αλλά επιμένουν να σφυρίζουν αδιάφορα. 
Θες να μου πεις τώρα ότι αυτές είναι οι ειδήσεις της ημέρας; ότι πρέπει να πάρω στα σοβαρά τους γελοίους που περιφέρουν το την βλακεία τους δεξιά κι αριστερά και να προβληματιστώ;  
Εγώ πάλι ξέρεις τι θα σου πω; Ρε αι σιχτίρ… Δεν έχεις ιδέα τι είναι είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.