# #

13 Φεβ 2013

12 σχέδια - 12 θεοί


Παρουσιάζουμε το σύνολο των σχεδίων που μεταρρυθμίζουν την οπιασθοδρομική ελληνική κοινωνία, μετατρέποντάς την σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, φιλελεύθερο κράτος.


1.Σχέδιο (Ξένιος) Δίας: το κράτος μας αποφασίζει να οργανώσει καλύτερα τη φιλοξενία που παρέχει στους αλλοδαπούς φιλοξενούμενούς μας. Εργαλείο-κλειδί: "σκούπα".

2.Σχέδιο Ήρα: νόμος-τομή που αθωώνει επιτέλους συζύγους που διέπραξαν έγκλημα πάθους, με απαραίτητη προϋπόθεση η σύλληψη να είναι "στα πράσα". Η άδεια οπλοφορίας θεωρείται... προαπαιτούμενη.

3.Σχέδιο Ποσειδώνας: καθιερώνεται το ένα δρομολόγιο το χρόνο στα ακριτικά νησιά, αφού είναι κοστοβόρα τα πολλά πήγαινε-έλα. Σ' αυτό το μοναδικό ετήσιο δρομολόγιο θα μισθωνεται παπάς, ο οποίος θα επιφορτίζεται με την κηδεία και το θάψιμο όσων νησιωτών βρεθούν σ' αυτό το χρόνο πεθαμένοι.

4.Σχέδιο Δήμητρα: απαγορεύεται στο εξής η σπορά φασολιού, κολοκυθιού και ντομάτας. Ποινικό αδίκημα η εκτροφή αιγοπροβάτων και κοτών. Κι ο Μιμίκος κλέφτης θα γίνει; Τα αυγά απαγορεύονται λόγω κινδύνου εκσφενδονισμού τους.

5.Σχέδιο Διόνυσος: επανέρχεται βελτιωμένος κι εκσυγχρονισμένος ο νόμος Παπαθεμελή για τη νυχτερινή διασκέδαση, διανθισμένος με την απόφαση να τιμωρούνται με μαστίγωμα, ηλεκτροσόκ και ψυχρολουσία όσοι συλλαμβάνονται να περπατούν βράδυ στο δρόμο εύχαροι και πιωμένοι. Επίσης θα γίνεται λιπομέτρηση, για να διαπιστωθεί πώς τους έμεινε ακόμη "λίπος".

6.Σχέδιο Αφροδίτη: απαγορεύονται οι προγαμιαίες σχέσεις, διότι αυτό επιτάσσει το ελληνορθόδοξο ιερατείο, η δεξιά, οι πουτάνες, οι ανέραστοι κι οι αγάμητοι. Το ζευγάρι που θα συλληφθεί να πηδιέται πριν το γάμο, θα αντιμετωπίζει κυρώσεις, όπως παρακολούθηση κηρύγματος από μητροπολίτη.

7.Σχέδιο Απόλλων: επιτέλους επανέρχεται η λογοκρισία! Ταινίες, θεατρικά έργα, τραγούδια, ποιήματα που δεν θα υπηρετούν τους εθνικούς στόχους στο εξής θα παραλλάσσονται ή θα κόβονται εντελώς.
Το ντοκιμαντέρ του Γαβρά για το Μουσείο της Ακρόπολης άνοιξε το δρόμο...

8.Σχέδιο Άρης: ανακαλούνται οι αργόσχολοι, αργόμισθοι και κρατικοδίαιτοι στρατιωτικοί από την παραμεθόριο γραμμή, αφού πλέον είναι φανερό ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να μας κάνει ποτέ στρατιωτική εισβολή. Μας αγοράζει ήδη...

9.Σχέδιο Άρτεμις: γενικεύεται και εντατικοποιείται το κυνήγι αλεπούς, αρκούδας, βατράχου και λύκου, με το δέρμα των οποίων θα φτιάξουμε εκατομμύρια γούνες, κασκόλ, τσάντες και παπούτσια, ανατρέποντας έτσι το εμπορικό ισοζύγιο προς όφελος των εξαγωγών.

10.Σχέδιο Αθηνά: ήδη ξεκίνησε η μεταρρύθμιση αυτή με το λουκέτο σε δεκάδες σχολές της επαρχίας, θέτοντας τέλος στην ασυδοσία των μικρών πόλεων-φαντασμάτων που έχουν το θράσος να θέλουν σχολές και νεολαία στην πόλη τους, όπως και στο θράσος των φοιτητών να επιμένουν να σπουδάσουν στη σχολή στην οποία πέρασαν.

11.Σχέδιο Ήφαιστος: αποφασίζεται η κατεδάφιση των αυθαίρετων, εκτός σχεδίου πόλεως, αρχαίων ναών και στη θέση τους θα χτιστούν τεράστια Mall, τα οποία θα προσφέρουν, εκτός των άλλων, και πολλές νέες θέσεις εργασίας, αλλά και νέους στόχους βομβιστικών επιθέσεων.

12.Σχέδιο Ερμής: σχέδιο με το οποίο θα ελέγχεται η αλληλογραφία, φυσική και ηλεκτρονική, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα τρομοκρατίας. Συγκεκριμένα, θα ανοίγονται και θα ελέγχονται εξονυχιστικά τα γράμματα, τα κούρριερ, τα ταπεράκια των μανάδων στους γιους φοιτητές και τα σκουντήγματα στο Facebook.



Αυτά είναι τα 12 βασικά σχέδια της Κυβέρνησης, τα οποία θα υλοποιηθούν στο εγγύς μέλλον.
Υπάρχουν βέβαια και μικρότερου βεληνεκούς σχέδια τα οποία εκπονούνται από την κυβέρνηση, όπως το "σχέδιο Εστία", με το οποίο θα κατάσχονται τα σπίτια όσων χρωστούν πάνω από 300 ευρώ σε τράπεζα, το "σχέδιο Πλούτωνας", με το οποίο θα φορολογούνται όσοι πεθαίνουν, δίνοντας δυο τάλαντα στο Χάροντα για να περάσουν τον Αχέροντα, όπως, τέλος, και το "σχέδιο Θέμις" που προβλέπει τη διατήρηση της Δικαιοσύνης ως έχει.

Θεούς να 'χουμε  κι από σχέδια δε θα ξεμείνουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.