# #

14 Δεκ 2012

Πήραν τη Δόση, πήραν'τη!



Καλημέρα, κυρίες και κύριοι, ας δούμε τα σχόλια της πολιτικής και κοινωνικής ηγεσίας σχετικά με το μεγάλο γεγονός της ημέρας.

«Είμαστε μια χώρα με υψηλά Ι-δανεικά» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Καρατζαφέρης. Και μετά off-the-record πρόσθεσε «Το 'πιασες; Καλό, ε; Καλό;»

Σχετικά τοποθετήθηκε και η Χρυσή Αυγή: «Αργκρρρρ... Αίμα .... Γκρούντ (sic )... Καθαρά Χέρια... Άρφφφφ... Στερεοειδή.... Γκρρ... Λάθρο... Μογγόλοι.... Ζβρρρρ... Ελλάς!»

Η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών χαιρέτησε την έγκριση της Δόσης με ένα νεύμα γιατί έχει καλή ανατροφή και ξέρει πως όταν τρώνε ...
δεν μιλάνε.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δήλωσαν πως θα απαντήσουν μετά την επανακαταμέτρηση.

Το ΠΑΣΟΚ θύμισε πως αυτό μας έβαλε πρώτο στο δρόμο των Δόσεων.

Ο πρώην εν γένει Θεόδωρος Πάγκαλος τουιτάρισε: «Τώρα που ήλθαν, μαζί να τα φάμε!»

Η ΔΗΜΑΡ δήλωσε πως είναι ευχάριστο γεγονός για την Πατρίδα και διετύπωσε την ευχή να έμενε και τίποτε για το λαό.

Το ΚΚΕ διευκρίνισε πως ήταν πάντα υπέρ των στεγνών προγραμμάτων και πως οι δόσεις δημιουργούν εξάρτηση.

Η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της Σίμου Κεδίκογλου, ανακήρυξε ως ένα ακόμα Success Story την έγκριση του Δανείου, υπενθυμίζοντας πως ο πρόεδρός της και πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αντώνης Σαμαράς, μίλησε προσωπικά με το Θεό για την έγκριση του.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής σε τηλεφωνική επικοινωνία σχολίασε «Α, ήρθανε; Παράγγειλέ μου μια ψαρονέφρι και μια σαλάτα του σεφ κι έρχομαι σε ένα τέταρτο!»

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης δήλωσε μέσω tweet:«Με στοχοποιεί ο Σύριζα!» (Σοβαρά, τώρα, το πιστεύει!) 

Ο Σύριζα/ΕΚΜ υπενθύμισε πως όσες δόσεις και να πάρουμε, οι κοινωνικές δομές απεξάρτησης υποχρηματοδοτούνται, το χρέος διογκώνεται και η κοινωνία της αλληλεγγύης διαλύεται. Από τις σελίδες των «Νέων» ο Ηλίας Κανέλλης διαμαρτυρήθηκε πως στο πρόσφατο συνέδριο καπνίζανε όλοι!

Έγκυροι κύκλοι ανεφώνησαν «Έι, κοπέλλια, ήρθενε το σταφ; Ό,τι μυρίζει, να γυρίζει!»

Στις υπόλοιπες ειδήσεις τώρα:

Ο κ. Καμμένος διέψευσε τις κατηγορίες Μανώλη ότι έκανε πολιτική μέσω Facebook. Αμέσως μετά τον έκανε Unfriend . Και μετά τού 'ριξε και πέντε Dislikes από μαιμού λογαριασμούς.

«Πολιτικοποιεί τη σφαγή των Καλαβρύτων ο ΣΥΡΙΖΑ!» διαμαρτυρήθηκε το Πρώτο Θέμα που είχε κάνει το κάλπικο ρεπορτάζ με τη γριά που βοηθάνε οι Χρυσαυγίτες και που στην πραγματικότητα ήταν η μάνα ενός από δαύτους. 

Πραγματικά, οι Ναζί το '43 δεν έψαχναν κομμουνιστές αντάρτες, ενδιαφερόμενους για μπίζνες αναζητούσαν κι όταν δεν βρήκαν, τσαντίστηκαν και σκότωσαν τους Καλαβρυτινούς.

Στο 24,8% η ανεργία. Ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου της Καθημερινής επεσήμανε ότι το 75,2% του παραγωγικού πληθυσμού έχει και μια δουλίτσα!

Με 240 ευρώ ζήτησε ο βουλευτής ΝΔ Τρικάλων Μ. Ταμήλος να αμείβονται οι βουλευτές για κάθε συνεδρίαση, ώστε να είναι γεμάτα τα έδρανα του Κοινοβουλίου. Στα χνάρια του παλιού σούπερ-μόντελ Λίντα Ευαγγελίστα, που είχε πει «Για λιγότερα από 10.000 δολάρια αρνούμαι να σηκωθώ απ' το κρεββάτι μου»

Βουλευτής των Αν.Ελ. δηλώνει πως ο Γιώργος Βουλγαράκης κρυβόταν πίσω από τη χρηματοδότηση του κόμματος. Έεεεεελα! Μα είναι νόμιμο; Ή έστω ηθικό;

Ο αστεροειδής «Τουτάτης» θα περάσει σύντομα κοντά από τη Γη. Το έμαθε ο κινηματογραφικός Οβελίξ, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ κι εγκατέλειψε τη Γαλλία για το Βέλγιο. Όπου έχει και φοροαπαλλαγές.

Η συντέλεια του κόσμου έρχεται σε εφτά μέρες; 

Ωραία, δεν θα ξεπληρώσουμε και τα δάνεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.