# #

14 Δεκ 2012

Να συνεχίσει η ΔΕΗ να εισπράττει τέλος ακινήτων...!!! Νόμος ....Δημοκρατία.. ΤΕΛΟΣ οριστικά στην Ελλάδα



Οι απειλές του Υπουργού Οικονομικών κατά του ΙΝΚΑ και κατά της απόφασης του πολυμελούς πρωτοδικείου που δικαίωσε την μήνυση σχετικά με το "χαράτσι" (ειδικό τέλος ακινήτων) της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε άμεσα. 

Ο υπουργός δεν είναι μόνο ένα φερέφωνο των Διεθνών δανειστών - κερδοσκόπων που επιβάλλουν στην χώρας μας νόμους και ληστρικά χαράτσια, αλλά δεν σέβεται τους νόμους και καμία απόφαση δικαστηρίου. 

Για την κυβέρνηση δεν υπάρχει δικαιοσύνη που να αποφασίζει εις βάρους της αλλά μόνο αυτή που τους δικαιώνει ακόμα και για κάθε ανέντιμο τρόπο που χρησιμοποιούν εις βάρους του Ελληνικού λαού.
Το "χαράτσι" της ΔΕΗ δεν είναι ένα θέμα που αφορά μόνο το...
ΙΝΚΑ αλλά όλους μας, παρακαλούμε όχι μόνο τους αναγνώστες μας, αλλά όλο τον Ελληνικό λαό να παραστεί στην δίκη και να συμπαρασταθεί στην διοίκηση και τα μέλη του Ινστιτούτου Καταναλωτών.

Έφτασε ο καιρός να δείξουμε ότι είμαστε ενεργοί πολίτες και δεν περιμένουμε από κανέναν να μας σώσει, έφτασε ο καιρός να ενωθούμε σαν μια γροθιά και να σπάσουμε τις αλυσίδες που μας υποδουλώνουν για τα επόμενα χρόνια.



Ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας στον realfm 97,8 αναφέρθηκε στην πρόσφατη δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία κρίνεται παράνομη η είσπραξη του τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ.

«Κοιτάζουμε όλο μας το νομικό οπλοστάσιο. Μία πρώτη ένδειξη που έχω από τους νομικούς συμβούλους είναι ότι η απόφαση αφορά μόνο τους διαδίκους, άρα η ΔΕΗ δεν πρέπει να διακόψει να εισπράττει το τέλος αυτό και βεβαίως θα κάνουμε άμεσα αναίρεση στον Άρειο Πάγο», δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας αναφερόμενος στο ζήτημα του τέλους ακινήτων. Και πρόσθεσε: «Σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας η απόφαση αυτή δεν ερείδεται σε αντισυνταγματικούς λόγους, δηλαδή το ΣτΕ έχει κρίνει ότι είναι συνταγματική η είσπραξη του τέλους. Θα εξαντλήσουμε όλο το νομικό μας οπλοστάσιο».
Στην ερώτηση δε αν παραμένει ανοιχτό να συνεχίσει το τέλος να εισπράττεται από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ο υπουργός ήταν κατηγορηματικός: «Θα συνεχίσει να εισπράττεται, διότι θίγεται εδώ το δημόσιο συμφέρον. Θεωρούμε ότι το δικαστήριο αυτό δεν είχε τη δικαιοδοσία να βγάλει μια τέτοια απόφαση. Ετσι τουλάχιστον μου λένε οι νομικοί μου. Να ξέρετε ότι τυχόν διακοπή είσπραξης του τέλους σημαίνει ότι τα έσοδα θα πάνε πίσω και αν πάνε τόσο πολύ πίσω και έχουμε πρόβλημα θα αναγκαστούμε να πάρουμε άλλα μέτρα, πολύ επώδυνα μέτρα. Αρα πρέπει πραγματικά να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς κάνουμε...»





κύριε Υπουργέ που να χτυπιέσαι είσαστε παράνομοι και αν βρίσκεστε στην εξουσία κανείς δεν σας δίνει το δικαίωμα να συνεχίσετε να παρανομείτε εις βάρους του λαού αλλά και ούτε να μας απειλείται, για αυτό άντε χάσου …

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.