# #

6 Δεκ 2012

Ένα απίστευτο σχόλιο...Ένα σχόλιο που στάζει ΑΙΜΑ και ΜΙΣΟΣ


Δεν ήξερα αν θα έπρεπε να  δημοσιευτεί ή όχι...
Το διάβασα πολλές φορές... Δεν πίστευα ότι υπάρχουν βρυκόλακες στην Ελλάδα...
Που έχουμε καταντήσει ...
Τι μας έχουνε κάνει...
Τόσο μίσος....


paparia dolofonhse o dh8en "KAKOS" mpatsos pou grafete edw-O MIKROS ALEXHS POU PHGAINE NA PIEI ALKOOL!!!! AN KAI 15 XRONWN,STIN XWRA THS TRELLAS ELLADA DHLADI,KTUPH8HKE APO EKSWSTRAKISMENH SFAIRA KAI OXI EU8EIA BOLH,TIN WRA POU PETOUSE PETRES KAI MPOUKALIA SE ASTUNOMIKOUS!!!!
ARA POLI KALA NA PA8EI-PHGAINE GUREBONTAS,KAI KLEISTHKE ADEIKA STIN FULAKI ASTUNOMIKOS PAIDI MALAMA,POU EIXE KAI MIA ANAPHRH ADELFH NA PROSEXEI----STIN ELLADA EISTE OLOI ANARXIKOI-TARAKSIES-TEMPELIDES-SUNTAKSIOUXOI APO TA 40 SAS,POLI KALA NA PA8ETE,STIN DIAU8ORA KAI STIS POUSTIES EISTE PRWTOI,AUTA TA GNWRIZOUN OLOI EDW EKSW STIN EURWPH.
YSTEROG-H8IKOS AUTOURGOS GIA TON MIKRO _TARAKSIA ALEXH EINE H MANNA TOU,AUTH TON AFHSE NA ALWNIZEI TA GHPEDA,TA MPAR KAI TA ANARXIKA STEKIA ,KAI NA KANEI FASARIES,POLI KALA NA PA8EI...
G Amelethtos (Buzantinos)


12 σχόλια:

  1. Γιατι άδικο έχει .
    Ενα παιδί που το εκμεταλλεύτηκαν ολα τα κοπροσκυλα.
    Ενα παιδί που νόμιζε οτι ειναι μαγκιά να πετάει μόλοτωφ
    Ενα παιδί που νόμιζε οτι ειναι cool να ειναι σε κάποια συμμορία
    Ενα παιδί που θα καμαρώνε μετά για το τι έκανε στους μπατσους
    Ενα παιδί σαν αυτά που μεγαλώσες ρε γυφτο νεοέλληνα και τα βλέπεις γύρω σου ,να μην έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και να μην σεβωντε τιποτα .
    Φάτε τώρα τα έργα σας .τοσο σας έκοβε ,αυτα τα παιδιά θα σε πετάξουν στα σκουπίδια στο κάτω κάτω εσυ τα έμαθες έτσι. Αντε χάσου τουρκοφυφτα που θες και τα ρέστα,τις δικές σου μαλακιες να τις φορτώσεις σε άλλες πλάτες.θες τώρα βλάκα να φτιάξεις άλλους ήρωες σαν αυτούς του Πολυτεχνείου,για πλάκα ρε κατεβήκαμε τότε εχε φραμπαλα ήτανε μαγκιά είχε και πολλές γκομενες με τις πρώτες σφαλιάρες σκορπισαμε σαν τους λαγούς.ασε τον ηρωισμό μας τον μάθαμε μετά .(σωπά ρε εμείς τα κάναμε ολα αυτα)και όταν κάποιος σου λέει οτι είσαι και ήρωας ενώ εσύ το μόνο που έκανες ηταν να χρυπησης κανά γκομενακι ,εεεεεε θα είσαι και μαλακας να πης όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ...

      Διαγραφή
  2. 4 χρόνια απο την κρατική δολοφονία, ο αγώνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια ειναι επιτακτικός


    4 χρόνια μετά, όπου εν μέσω κρίσης η φτώχεια και η εξαθλίωση διευρύνονται σε όλο και περισσότερα κοινωνικά κομμάτια, η εξέγερση είναι επίκαιρη όσο ποτέ. Να εξελίξουμε τις παρακαταθήκες που άφησε ο Δεκέμβρης του 2008 προχωρώντας ακόμη παραπέρα: Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας με όπλο την αλληλεγγύη, την αυτοοργάνωση και την σύγκρουση με όσους καταδυναστεύουν τις ζωές μας. Να καταστρέψουμε τον πολιτισμό της εξουσίας, την καταπίεση, την εκμετάλλευση και την ανελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμετος.. απελπισια..απογνωση.. που πηγε η ανθρωπια μας; ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραδόξως, ο ανορθόγραφος και ανεγκέφαλος φασιστάκος δεν μας αποκάλεσε ΚΑΙ βρομιάρηδες! Λίγο το έχετε;
    Κατά τα άλλα, γιατί εκπλήσσεστε; 7,5% πήρε τον Ιούνιο και τώρα ακούγεται διψήφιος αριθμός. Ζουν ανάμεσά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε κανε....sex...."παλιορουφιανε"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Δεν καταλαβα τι σας ξαφνιαζει,στη χωρα μας, η πλειοψηφια και δη αυτων των δημοσιων υπαλληλων, που οπως δηλωνε φιλη μου, η' τρελοι θα ειναι η'ανωμαλοι,βολευτηκε και εγινε η φασιστικη ταξη που καταδυναστευει τους Ελληνες.Ανθρωποι αμορφωτοι βρεθηκαν σε θεσεις κλειδια ,υποχονδριοι ,ανικανοι που ποτε δεν σκεφτηκαν οτι πρεπει να σκεφτουν πριν ανοιξουν το στομα τους!Ειναι σιγουρο οτι αυτο πληρωνουμε τωρα ,το θεμα ειναι αν οι Ελληνες θα αρχισουν να σκεφτονται ωστε να απαιτησουν αυτα που πρεπει και ξεκινωντας απο τα σχολεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτο το κτηνος που "εκει στη ευρωπη τα ξερουν ολα" πρεπει να το εχουν γ-α-μ-η-σ-ε-ι απο τον κωλο. εχω ΚΑΙ ΕΓΩ ζησει ¨εξω¨ και ειδα την "γλυκα"

    σκατανθρωποι που ειδατε οτι η σφαιρα εξωστρατισθηκε, πρεπει να γνωριζετε οτι στην τυρρανια και τον φασισμο δεν ξεχωριζουν τον Αλεξη απο το δικο σας κωλοπαιδο, οταν ερθη η γαμημενη ωρα θα σας το στειλουν οριζοντιο.

    κατα τα αλλα θα παρετε τα ραχιδια μας εσεις στην Ευρωπη, οι Ελληνες γνωριζουν τους δωσιλογους και τους απλυτους ουνους-ναζι, αυτους που φορουν πεδιλα με καλτσες! κλεισε τωρα τον βοθρο στον οποιο ζεις διοτι μας εσπασε η ΜΠΟΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.30μμ
    ντροπη σου ρε,τιποτε αλλο δεν καταδεχομαι να σου πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει "καλός" μπάτσος και "κακός" μπάτσος. Όργανα της κρατικής καταστολής είναι και εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία και οι δύο.
    Όσο για κάτι ανθρωπάρια που γράφουν εδώ αυτά τα άθλια κείμενα ένα μόνο, Είστε απ΄ αυτούς που οδήγησαν αυτήν την κοινωνία στην αποχαύνωση, τον ωχαδερφισμό, την απανθρωπιά. Είστε απλά φασίστες στην ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είδατε Νεοέλληνες πόσο καλά μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί το σύστημα . Δεν είναι μακριά οι μέρες που το λεκτικό μίσος θα γίνει και ανθρωποκτόνο μίσος και η ελλάδα θα κυλιστεί σ'έναν εμφύλιο χειρότερο απο αυτόν του 46'. Καλή δύναμη νεοέλληνες. ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΛΑ΄Ι¨ΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΘΑΝΑΤΟΣ στο φασισμο , ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ , ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ, ΛΑ'Ι'ΚΑ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ............................. υ.γ. Γραμενα με μπογια ... στους ΤΟΙΧΟΥΣ που διαβαζα πριν 39χρονια και 20κατι μερες σε ενα κτιριο. ΜΕΣΑ κι εξω.... και χωρις ΛΑΤΙνογκρηκς..........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.