# #

8 Δεκ 2012

Μ. Πυργιώτη: Μια αργόμισθη δημοσιολόγος που προκαλεί την λογική μας



Το θράσος και η προκλητικότητα δεν έλειψε ποτέ απ’ τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια των αστών. 

Όχι απλώς προσπαθούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα αλλά προσπαθούν να καλλιεργήσουν και ενοχές στα λαϊκά στρώματα ότι δήθεν αυτά είναι υπεύθυνα που σήμερα καλούνται απ’ το πολιτικό προσωπικό των πλουτοκρατών να οδηγηθούν στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση.

Αυτό ακριβώς έκανε και σήμερα η Μαριάννα Πυργιώτη που καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Παπαδάκη υπερασπίστηκε το φορολογικό σχέδιο που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση το οποίο εξαπολύει νέα φοροληστεία στην εργατική τάξη ενώ παράλληλα δίνει τεράστιες φοροελαφρύνσεις στους καπιταλιστές.

 Η αργόμισθη, γιατί αυτό είναι στην ουσία, Μ. Πυργιώτη –σιτιζόταν αρχικά σαν αναπληρώτρια γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Ν.Δ και σήμερα σαν... γενική διευθύντρια του Ινστιτούτου Καραμανλή- στοχοποίησε τους ελεύθερους επαγγελματίες «που κρύβουν τα πραγματικά τους εισοδήματά τους από την εφορία», «που δεν κόβουν αποδείξεις», ….. και ουσιαστικά τους χρέωσε την ευθύνη για την καινούργια φοροκαταιγίδα που εξαπέλυσε στον λαό η άθλια συγκυβέρνηση.

Η δημοσιολόγος, λοιπόν, αυτή που τόσο πολύ κόπτεται για την «διαφάνεια» και όλα τα σχετικά δεν θα ήταν καλύτερο να δώσει απαντήσεις για το ίδρυμα στο οποίο προΐσταται και μάλιστα σε ερωτηματικά που  προβάλλονται από τον αστικό τύπο με χαρακτηριστικό το παρακάτω δημοσίευμα απ’ το χθεσινό «Ποντίκι»;


Το εθναρχικό Ίδρυμα, η off-shore και το 2 εκατ.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις του Ιδρύματος Καραμανλή με το ΣΔΟΕ για τους ελέγχους που έχουν ξεκινήσει σχετικά με τη δωρεά 2.000.000 ευρώ από μια άγνωστη off-shore εταιρεία

Οι πληροφορίες λένε ότι μετά τα τραπεζικά έγγραφα που έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ, έχει ζητήσει λεπτομερή ενημέρωση από το Ιδρυμα του εθνάρχη και εκεί γίνεται ο κακός χαμός.

Φαίνεται ότι δεν θέλουν να πουν ποιος έκανε τη δωρεά και έτσι οι σχέσεις με το υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ οξύνονται. 

Ποιος ξέρει άραγε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία...

Μην ξεχνάμε ότι ήταν μια παλιά πρακτική που είχε εφαρμόσει ο Μητσοτάκης τη δεκαετία του 1990, δηλαδή μέσω off-shore εταιρειών να πηγαίνουν ενισχύσεις στη Ν.Δ. (θυμάστε τον καβγά με τον Λαλιώτη).

Τώρα πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία είναι άγνωστο. 

Λέγεται ότι τόσο ο Αχιλλέας Καραμανλής όσο και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έχουν ενημερωθεί και ετοιμάζονται για διαβουλεύσεις σε επίπεδο πρωθυπουργού... 

Και αυτή η καυτή πατάτα φαίνεται ότι θα καταλήξει στα χέρια του Σαμαρά!

Περί διαφάνειας πάντως ούτε λόγος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.