# #

8 Δεκ 2012

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ: Γιατί αυτός ο λαός ανέχεται ένα μαφιόζικο σύστημα πολιτικής διακυβέρνησης που του στερεί την αξιοπρέπειά του και τον μετατρέπει σε ... επαίτη στην ίδια του τη χώρα.


ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.....


1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ: Πώς αυτός ο λαός συναινεί στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας που δημιουργήθηκε με τα δικά του λεφτά (των ταμείων του). 
Πώς ξεπουλά κομμάτι από τη ζωή του.

2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ: Γιατί αυτός ο λαός ανέχεται ένα μαφιόζικο σύστημα πολιτικής διακυβέρνησης που του στερεί την αξιοπρέπειά του και τον μετατρέπει σε ...επαίτη στην ίδια του τη χώρα.

3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ: Γιατί ο λαός αυτός αποδέχτηκε την εικόνα του τεμπέλη όταν είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός της ζώνης του €.

4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ: Γιατί αυτός ο λαός πίστεψε ότι είναι ολοκληρωτικά διεφθαρμένος όταν και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες συμβαίνουν τα ίδια γεγονότα στη δε Γερμανία οι πολιτικές ελίτ έχουν επιβάλλει πρακτικές απίστευτης διαφθοράς.

5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ: Πως επιλέγουμε κυβερνήτες που τόσο ξεδιάντροπα παραπλανούν ατιμώρητα το λαό τους και τον βυθίζουν στην μεγαλύτερη ιστορική ανέχεια που γνώρισε αυτός τόπος από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

6. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ: Γιατί αυτός ο λαός αυτός αρνείται πεισματικά να μάθει από την Ιστορία, να καταλάβει το σωστό και να το διαχωρίσει από το λάθος. Γιατί δεν μπορεί να καταλάβει ότι χρειάζονται κοινωνικοί δεσμοί, ρυθμιστικοί κανόνες που θα αποτρέπουν την υπερβολική ισχύ των παρασιτικών οικονομικών συμφερόντων και θα προστατεύουν την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα και την ισονομία.

7. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ: Πώς αυτός ο λαός με τόση ευκολία απαρνείται την εθνική του ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια χωρίς κανένα θετικό αντάλλαγμα. Αντίθετα αποδέχεται να είναι το σκουπίδι της Ευρώπης και το παραπαίδι της Ιστορίας.

8. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ: Πώς αυτός ο λαός που με την ευστροφία και τη δημιουργικότητά του έκανε τη χώρα του να είναι στις 24 πιο πλούσιες και ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου τώρα να πιστεύει ότι αυτό έγινε με δανεικά και όχι με δουλειά. Πολύ περισσότερο δε που τα δανεικά τάισαν παράσιτα και διεφθαρμένους ενώ αν ενίσχυαν την παραγωγική του ικανότητα τούτος ο λαός θα ήταν ακόμη πιο ψηλά. 

9. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ: Πώς τούτη η γενιά ξεπουλά με τόση ευκολία το μέλλον των παιδιών της στερώντας της τη δυνατότητα να έχει αποτελεσματική εκπαίδευση, αξιοπρεπή δουλειά και δικαίωμα στην ανθρώπινη ζωή.

10. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ: Πώς τούτος ο λαός που επαναστάτησε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τυράννους πέφτει με τόσο γλοιώδη τρόπο στα πόδια των διεφθαρμένων ντόπιων και ξένων «αφεντικών» εκλιπαρώντας να του δοθεί αυτό που παλιά έμαθε να απαιτεί με αγώνα και αξιοπρέπεια.

Λυπάμαι αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω την ψυχολογική, ηθική και ιστορική κατάντια αυτού του λαού.

5 σχόλια:

  1. Κανείς και τίποτε δεν μπορεί να στερήσει κάποιον από την αξιοπρέπειά του, με την προϋπόθεση να την διαθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα γινω αντιπαθης στον Αριστοφανη, αλλα εγω επιμενω στην γνωμη μου...

    ολα αυτα γινονται διοτι ο σκατοψυχος αντρεας μινεικο δημιουργησε την φαλαγγα του "δημοσιου". Εβαλε το χερι του στον πατο του βοθρου, ανεβασε τα σκατα του πυθμενος στην επιφανεια και τα εκανε δημοσιους κοπριτες. Αυτοι ολοι μαζι αλληλο-εκλεγοντο επι δεκαετιες και εκλεισαν ΟΛΕΣ τις εξοδους κινδυνου του Εθνους. Εαν καποιος καταργησει το δημοσιο για τρεις εργασιμες ημερες, θα καταρευσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το φασιστικο-σιωνιστικο δημιουργημα του πασοκ-παρακρατους και θα εκκινησει ο Ελληνισμος ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.