# #

9 Νοε 2012

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ MΕΤΩΠΟ ΔΙΕΞΟΔΟΥ*


ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Εμείς που συμμετέχουμε στην «Πρωτοβουλία των 1000» για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο διεξόδου από την οικονομική και κοινωνική κρίση και για τη συμπαράταξη και την ενότητα της Αριστεράς, θεωρούμε πως ενώ η οικονομική και κοινωνική καταστροφή από την ολομέτωπη επίθεση κατά του κόσμου της εργασίας βαθαίνει, η λύση δεν βρίσκεται παρά έξω από το πλαίσιο του καπιταλιστικού συστήματος. 

Τη λύση αυτή δεν μπορεί να τη δώσει παρά μόνο ένα τέτοιο Μέτωπο, με την προώθηση ενός προγράμματος ρήξης με τη σημερινή εξουσία.
Στην κατεύθυνση αυτή, υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία και ενότητα στη δράση όλων των δυνάμεων...
της Αριστεράς, στη βάση ενός τέτοιου προγράμματος, αλλά και στον κοινό αγώνα για τη λαϊκή επιβίωση και αλληλεγγύη, στην πάλη ενάντια στα μνημόνια, την Τρόικα και την ελληνική άρχουσα τάξη, αρχής γεγομένης από το αίτημα «καμιά θυσία για το ευρώ».
Στηρίζουμε την προοπτική μιας κυβέρνησης της Αριστεράς, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη δεν αποτελεί το τέλος του δρόμου, αλλά την απαρχή μιας πορείας ανάτασης του λαϊκού κινήματος και συγκρούσεων με το παρελθόν.
Επιδιώκοντας τον μεγαλύτερο διεθνή συντονισμό και τον κοινό αγώνα με τα κινήματα που αναπτύσσονται διεθνώς, αγωνιζόμαστε για μια ριζική ανατροπή στην Ελλάδα, που θα μπορέσει να πυροδοτήσει διεθνείς εξελίξεις.
Απευθυνόμαστε στο σύνολο των δυνάμεων και των αγωνιστών της Αριστεράς, ανεξάρτητα από τον πολιτικό και κοινωνικό χώρο που εντάσσονται, για τη διεύρυνση της απήχησης αυτών των θέσεων, των επιδιώξεων και των στόχων. Καλούμε καθέναν και καθεμιά που συμφωνεί με τις γενικές αυτέςκατευθύνσεις να συνυπογράψει το κείμενο υπογραφών και να συμμετάσχει ενεργά στις εκδηλώσεις-συζητήσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην αμέσως επόμενη περίοδο σε ολόκληρη τη χώρα, στις οποίες θα αποφασιστούν, μέσα από ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο, οι περαιτέρω διαδικασίεςπροώθησης των στόχων μας.
Ολόκληρο το κείμενο των 1000 (στο μεταξύ αυξάνονται οι υπογραφές) έχει ως εξής:
Η μνημονιακή κόλαση, το αστικό αδιέξοδο, η αδυναμία ριζοσπαστικής διεξόδου από την κρίση, ηκοινωνική απήχηση της πρότασης για κυβέρνηση Αριστεράς, αλλά και η μετεκλογική συγκρότηση μιας ακραίας νεοφιλελεύθερης μνημονιακής συγκυβέρνησης, οφείλουν να ανασυντάξουν και να επανακαθορίσουν τη σκέψη και τη δράση των αριστερών αγωνιστών. Η παρέμβασή μας αποσκοπεί στη συγκρότηση παρόμοιων προβληματισμών που έχει ένα μεγάλο δυναμικό στο χώρο της Αριστεράς. Στην ανάληψη πρωτοβουλιών που θέτουν την Αριστερά ενώπιον των ευθυνών της. Σε μια τέτοια εποχή, η Αριστερά έχει κρίσιμο ρόλο και ευθύνη. Δεν πρέπει να περιορίζεται στην αναμονή και στην αμηχανία.  
1. Η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει, αλλά ο καπιταλισμός δεν μπορεί να υπερβεί ή να κρύψει την κρίση του. Το σύστημα χρεοκοπεί, φορτώνει όμως τη χρεοκοπία του, ελλείψει ικανού αντιπάλου, στην εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία. Απαιτείται άμεσα η συγκρότηση “υποκειμένων ανατροπής”, μετώπων και πολιτικών φορέων που να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για συστημική ανατροπή.  

2. Σήμερα, δύο δρόμοι υπάρχουν. Ο ένας ήδη δοκιμάζεται: Εντός συστήματος, με τις καταστροφικές πολιτικές να στρέφονται ενάντια στον εργαζόμενο κόσμο. Ο άλλος είναι εκτός, συνδέοντας τα άμεσα αιτήματα με τη σοσιαλιστική προοπτική. Ενδιάμεσες λύσεις δεν υπάρχουν και όσοι τις φαντασιώνονται θα βρεθούν μπροστά στο δίλημμα: Οπισθοχώρηση και υποταγή στον νεοφιλελεύθερο κυνισμό ή προχώρημα για ένα άλλο κοινωνικό σύστημα;  
3. Δεν είναι στιγμή για αφηρημένες αλήθειες ή απόπειρες ιδεολογικής και μόνο καταγραφής. Πρέπει να δοθεί η μάχη άμεσα, με την πεποίθηση ότι ο αντίπαλος σήμερα πρέπει και μπορεί να ανατραπεί, ότι η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούν σήμερα να επιβάλουν τη δική τους λύση. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αναμονή, υποχώρηση ή οικονομία δυνάμεων για το μέλλον.  
4. Η ασθμαίνουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, αναδεικνύει το αδιέξοδο από τη μεριά του συστήματος. Η παράταση της υποταγής της Ελλάδας στα κελεύσματα και τις προσταγές της Τρόικας οξύνει το αδιέξοδο αυτό συνθλίβοντας παράλληλα τον εναπομείναντα κοινωνικό ιστό. Το μνημονιακό πρόγραμμα, που βαφτίζεται ως πολιτική διέξοδος από την αστική τάξη, αποτελεί το κοινωνικό ολοκαύτωμα των λαϊκών στρωμάτων. Καμία κοινωνική ή εθνική πρόοδος δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από αυτή την πολιτική.  
5. Η συγκυβέρνηση του μνημονίου δοκιμάζεται, την ίδια στιγμή που στηρίζεται λυσσωδώς από την τρόικα και τον εγχώριο αστισμό. Η δυναμική παρουσία και εισβολή της Χρυσής Αυγής ήδη δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις δημοκρατικές λειτουργίες και θα μετατοπίζει συνεχώς την ασκούμενη πολιτική δεξιότερα, ενώ αναδεικνύεται εξαιρετικά επικίνδυνη για τη συνείδηση των λαϊκών μαζών. Χρειάζονται άμεσα πρωτοβουλίες για τη δημιουργία μαζικών, μετωπικών αντιφασιστικών επιτροπών σε κάθε χώρο, ώστε να μπει φραγμός στην άνοδο του νεοφασισμού.  
6. Απέναντι στην κυριαρχία μιας πολιτικά στείρας αστικής τάξης, η Αριστερά μπορεί να δώσει απάντηση στο πρόβλημα, να ανακουφίσει το λαό και να ανακόψει την πορεία της κοινωνικής καταστροφής. Μονάχα ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αριστεράς, μπορεί να αναμετρηθεί με το στόχο της κυβερνητικής εξουσίας και να προκαλέσει την ήττα των μνημονιακών κυβερνήσεων της Δεξιάς, από μια λαϊκή αριστερή κυβέρνηση που θα στηρίζεται και θα ελέγχεται από την κοινωνική πλειοψηφία. Το μέγεθος της καπιταλιστικής κρίσης και επίθεσης, ο αρνητικός διεθνής συσχετισμός δύναμης, η πολιτική συσπείρωση του μνημονιακού νεοφιλελεύθερου μπλοκ, η ενίσχυση της ναζιστικής Ακροδεξιάς, η κατάσταση σύγχυσης και πολυδιάσπασης των εργαζομένων, το πρόβλημα της λαϊκής επιβίωσης, κάνουν αναγκαία την πολιτική συμπαράταξη της Αριστεράς.  
7. Ο λαϊκός πόθος για μια κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια έδωσε την δυνατότητα στην Αριστερά να έρθει σε επαφή με πολύ μεγάλα λαϊκά στρώματα. Ο στόχος της αριστερής κυβέρνησηςπου θα καταργήσει τις δανειακές συμβάσεις και τους εφαρμοστικούς νόμους, τέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και βρέθηκε σε αντιδιαστολή με την προοπτική μιας μελλοντικής και αόριστης λαϊκής εξουσίας ή ακόμη και ενός μακρινού, χαμένου στα βάθη του χρόνου και αφηρημένου επαναστατικού σοσιαλισμού. Η αριστερή πολιτική πρόταση οφείλει να αφουγκράζεται τον παλμό και την απαίτηση του κόσμου και να έχει το στοιχείο της άμεσης πολιτικής απάντησης και διεξόδου. Γι’ αυτό χρειάζεται συγκεκριμένο πρόγραμμα και πολιτική συμμαχιών. Άλλωστε, ο στόχος της κατάληψης της κυβερνητικής και πολιτικής εξουσίας είναι ένας βασικός ρόλος της Αριστεράς.  
8. Μια αριστερή κυβέρνηση δεν θα σημάνει αυτόματα λύσεις στα κολοσσιαία προβλήματα και στην πρωτοφανή επίθεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία. Τα παραδείγματα αριστερών κυβερνήσεων που ανέλαβαν να διαχειριστούν την κρίση του καπιταλιστικού συστήματος και τελικά ενσωματώθηκαν σ’ αυτό, οδηγώντας σε τραγωδίες, είναι πολλά. Οι διεργασίες και οι λαϊκοί αγώνες που οδηγούν σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς είναι απαραίτητο να συνοδεύονται με το αναγκαίο προγραμματικό πλαίσιο που μπορεί να δώσει διέξοδο στην κρίση:
    • Μη αναγνώριση του χρέους και άμεση παύση πληρωμών του. 
    • Άμεση κατάργηση όλων των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων τους. 
    • Καταγγελία όλων των αποικιοκρατικών δανειακών συμβάσεων.  
    • Εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση των τραπεζών και συγκρότηση μιας νέας χρηματοπιστωτικής πολιτικής, με αποκλειστικά αναπτυξιακά, παραγωγικά και κοινωνικά κριτήρια.
    • Ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών για τις μικρές επιχειρήσεις, τη μικρομεσαία εργαζόμενη αγροτιά και τις πιο αδύνατες κοινωνικές κατηγορίες.
    • Βαριά φορολογία στο κεφάλαιο, άρση του τραπεζικού απόρρητου των μεγαλοκαταθετών, δραστική μείωση των εξοπλιστικών δαπανών.
    • Εθνικοποίηση των πιο κρίσιμων και στρατηγικών τομέων και επιχειρήσεων της οικονομίας.
    • Στήριξη μισθών, συντάξεων, κοινωνικών δαπανών και εργασιακών σχέσεων. Προώθηση της δωρεάν υγείας και δωρεάν παιδείας σε όλα τα επίπεδα.
    • Πραγματική δημοκρατία, με τη θεσμοθέτηση του κοινωνικού και εργατικού ελέγχου και διαχείρισης σε όλο το φάσμα της οικονομίας.
    • Συγκρότηση ενός προοδευτικού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας.
    Μόνο η εφαρμογή ενός τέτοιου προγράμματος μπορεί να δώσει στο χειμαζόμενο λαό τη δυνατότητα διεξόδου από την κοινωνική καταστροφή που υφίσταται. Ένα τέτοιο πρόγραμμα μπορεί να δώσει προοδευτικό και λαϊκό περιεχόμενο στην αποδέσμευση της ελληνικής κοινωνίας από τη μέγγενη της ΕΚΤ, της ΕΕ και του ΔΝΤ, καθώς οδηγεί σε πλήρη πολιτική αντιπαράθεση με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζει η ΕΕ και με το ίδια την συνθήκη για το ευρώ. Η προσπάθεια υλοποίησης αυτού του προγράμματος θα διαλύσει την αυταπάτη ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή λύση εντός της ΕΕ και της Ευρωζώνης, μέσα σε ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς και καπιταλιστικές ολοκληρώσεις.
    Σταθερή επιδίωξή μας είναι η προσπάθεια επέκτασης και συντονισμού των αγώνων και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο συνολικότερες ανατροπές και ρήξεις στην Ευρώπη και διεθνώς.  
    9. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να αντιστραφεί το κλίμα αμηχανίας και αναμονής. Να σταματήσει ο εφησυχασμός της Αριστεράς ότι μπορεί να αναμένει σαν ώριμο φρούτο την εξουσία. Να μην επικρατήσει το όριο της υποταγής στην αστική νομιμότητα και της πάση θυσία παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη. Να ενεργοποιηθεί ο λαός ενάντια σε λογικές ανάθεσης ή εκλογικής προσμονής. Να ενισχυθεί, να γίνει κυρίαρχη η πρόταση της μετωπικής πολιτικής συγκρότησης και κοινής πρόσκλησης και δράσης στηνΑριστερά. Να αποτραπεί το ενδεχόμενο της συγκρότησης ενός πολιτικά εξουδετερωμένου ρεφορμιστικού φορέα “προοδευτικής” διαχείρισης της κρίσης του συστήματος. Να ενισχυθούν οι αριστερές και ριζοσπαστικές πολιτικές δυνάμεις, ώστε να μη δίνουν μάχες οπισθοφυλακών και συντήρησης δυνάμεων, αλλά αγώνες πραγματικής λαϊκής οργάνωσης και προγραμματικής προετοιμασίας.  
    10. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση και ευκαιρία προς τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς για να αναδείξουν μια πρόταση αντισυστημικής διεξόδου. Η εκλογική άνοιξη της Αριστεράς πρέπει να αποτελέσει αφετηρία. Η πολιτική έκφραση του αντιμνημονιακού κοινωνικού μπλοκ κυρίαρχα από την Αριστερά, πρέπει να γίνει το εφαλτήριο για τη συγκρότηση των λαϊκών τάξεων σε πιο αγωνιστική, ριζοσπαστική και μόνιμη βάση. Διαφορετικά, η απογοήτευση θα επικρατήσει ή και θα ενισχυθούν λύσεις παντός χρώματος. Το υλικό υπόστρωμα είναι κατάλληλο και για την Ακροδεξιά. Η συμπαράταξη των δυνάμεων της Αριστεράς και η προγραμματική τους οργάνωση και λαϊκή γείωσηαποτελεί άμεση ανάγκη και προτεραιότητα, ώστε να αναπτυχθεί μια ριζοσπαστική και προοδευτική δυναμική στην ελληνική κοινωνία.  
    11. Ο χρόνος μάς πιέζει ασφυκτικά. Είναι επιτακτική η ανάγκη για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο που θα διεκδικήσει την εξουσία. Ένα μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Η κοινή βάση στοιχείων του πολιτικού προγράμματος, έχει οριακά αναδειχτεί στο σύνολο των δυνάμεων της Αριστεράς και κυρίως μέσα από τους ταξικούς και λαϊκούς αγώνες. Η προγραμματική κατεύθυνση βασίζεται στην ανοικτή παραδοχή ότι η εφαρμογή ενός προγράμματος λαϊκής ανακούφισης και ανακοπής της κοινωνικής οπισθοδρόμησης δεν θα εξαρτηθεί από τους εκβιασμούς των δόσεων ούτε από την πάση θυσία παραμονή στο ευρώ και την ΕΕ. Στη βάση αυτή, είναι αναγκαίο να κινηθούμε αποφασιστικά και συντροφικά στην κατεύθυνση της ενωτικής συσπείρωσης των σημερινών σχημάτων. Στο πλαίσιο μιας τέτοιας πολιτικής συσπείρωσης, ασφαλώς, η κάθε ξεχωριστή δύναμη θα διατηρεί τη δική της ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική ανεξαρτησία.  
    12. Το στοίχημα αυτό είναι εφικτό για τις δυνάμεις της Αριστεράς, στο βαθμό που εμπεδωθεί μια συνθετική προγραμματική δυναμική, που θα βλέπει ως πραγματικό ενδεχόμενο τη σύγκρουση της ελληνικής κοινωνίας με τη νεοφιλελεύθερη Ευρωζώνη και την ΕΕ, και θα προετοιμάζεται γι αυτό, είτε ως αναγκαιότητα, είτε ως επιθετική διεκδίκηση είτε ως εναλλακτικό σχέδιο διεξόδου.  
    13. Αυτό το σημείο τομής δεν είναι σήμερα κατακτημένο. Παραμένει ζητούμενο εντός της Αριστεράς. Για αυτό, είναι αναγκαίο να ενισχύεται συνεχώς εκείνο το αριστερό αντισυστημικό ρεύμα που είναι παράλληλα ανοικτό στη λογική των πολιτικών συνεργασιών. Ρεύμα που συγκροτείται στην κατεύθυνση τηςαντισυστημικής διεξόδου από την κρίση, αλλά ταυτόχρονα πρωτοστατεί σε μετωπικές πρωτοβουλίες και στην κεντρική πολιτική σκηνή και στους μαζικούς χώρους. Στις σημερινές συνθήκες, αυτό το πολιτικό ρεύμα μπορεί να ενισχύσει, να διεκδικήσει και τελικά να προκαλέσει τη ριζοσπαστική ανασύνθεση όλης της Αριστεράς. Μόνο έτσι αυτό το μέτωπο μπορεί να συγκροτηθεί, να μην υποκύψει στις πολιτικές πιέσεις του ταξικού αντίπαλου και να οδηγήσει σε νίκη το λαό.  
    14. Με βάση τα σημερινά δεδομένα της αντιμετωπικής πολιτικής των ηγεσιών ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και των ορίων του ΣΥΡΙΖΑ και του ορατού κινδύνου ενσωμάτωσής του, εκτιμούμε ότι η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ στα λαϊκά στρώματα αποτελεί στοιχείο ιστορικής σημασίας. Σε μεγάλο βαθμό, οι εξελίξεις μέσα στην Αριστερά αντικειμενικά καθορίζονται και από τις αντιθέσεις που αναπτύσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην συγκυρία αυτή, αναγνωρίζουμε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Τόσο η αστική ενσωμάτωση και πολιτική εξουδετέρωση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο όμως και το αντίστροφο. Αυτή η ασταθής ισορροπία είναι ήδη φανερή και στις λαϊκές μάζες, αλλά και στις κυρίαρχες τάξεις. Είναι σαφές πως η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να επιμείνει στη θέση “καμιά θυσία για το ευρώ”, αφήνει ανοιχτή την πόρτα της ενσωμάτωσης του, επίσης όμως είναι σαφές πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ακύρωση των μνημονίων ανοίγουν την πόρτα για τη σύγκρουση με την Ευρωζώνη, δηλαδή την ανοιχτή σύγκρουση με τις αστικές επιλογές. Η ανάπτυξη μιας μετωπικής στρατηγικής των αριστερών δυνάμεων είναι δυνατό να παρέμβει σε αυτά τα ενδεχόμενα και να τα ενισχύσει από την πλευρά των λαϊκών συμφερόντων.  
    15. Σε αυτήν την κατεύθυνση και με το ζητούμενο ενός πλατιού μετώπου με κέντρο τις δυνάμεις της Αριστεράς και την ενίσχυση της προοπτικής της αριστερής κυβέρνησης στη βάση ενός μεταβατικού πολιτικού προγράμματος διεξόδου της ελληνικής κοινωνίας από την κρίση, είναι αναγκαίο η σχετική συζήτηση να ανοίξει ακόμη περισσότερο σε όλη την χώρα. Είναι αναγκαίες ανοιχτές συζητήσεις και πολιτικές συσκέψεις σε όλες στις μεγάλες πόλεις, ώστε να καλεστούν και να παροτρυνθούν άμεσα όλες οι αριστερές δυνάμεις να συμμετέχουν και να ενισχύσουν το διάλογο αυτόν. Είναι αναγκαίο να αναπτυχθούν σχετικές πρωτοβουλίες, να συγκροτηθούν κοινές λαϊκές επιτροπές βάσης σε γειτονιές και εργασιακούς χώρους, προκειμένου να διευρύνουν και να ενισχύσουν την ενιαία αριστερή και λαϊκή προγραμματική συμφωνία και τη συγκρότηση πρωτοβουλιών ενωτικής δράσης αντίστασης και λαϊκής αλληλεγγύης. Το κάλεσμα απευθύνεται στο σύνολο των δυνάμεων της Αριστεράς, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜΑΑ, και τις άλλες δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Η υπόθεση της ριζοσπαστικής ενότητας της Αριστεράς πρέπει και μπορεί να γίνει υπόθεση των ίδιων των αριστερών δυνάμεων και των αγωνιστών της.
      Όσοι θέτουμε την υπογραφή μας κάτω από αυτό το κείμενο: 
      • Θεωρούμε πως η μοναδική λύση απέναντι στην κοινωνική και οικονομική καταστροφή στον τόπο μας, βρίσκεται έξω από τα πλαίσια του καπιταλιστικού συστήματος.
      • Λύση μπορεί να δώσει μόνο ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο, με ένα πρόγραμμα ρήξης με τη σημερινή εξουσία.
      • Η κρίση είναι διεθνής και πανευρωπαϊκή. Παλεύουμε για μια ριζική ανατροπή στην Ελλάδα, πυροδότη διεθνών εξελίξεων. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε το μεγαλύτερο δυνατό συντονισμό και κοινή πάλη με τα κινήματα που αναπτύσσονται διεθνώς.
      • Υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία και ενότητα στη δράση του συνόλου της ελληνικής Αριστεράς, στη βάση ενός τέτοιου πολιτικού προγράμματος, αλλά και στον κοινό αγώνα για τη λαϊκή επιβίωση και αλληλεγγύη.
      • Στηρίζουμε την προοπτική μιας κυβέρνησης της Αριστεράς, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη δεν αποτελεί το τέλος του δρόμου, αλλά την απαρχή μιας πορείας ανάτασης του λαϊκού κινήματος και συγκρούσεων με το παρελθόν.
      • Η Αριστερά οφείλει να επιδιώξει την πλατύτερη συνεργασία των δυνάμεών της στην πάλη ενάντια στο μνημόνιο, την τρόικα και την ελληνική άρχουσα τάξη, αρχής γενομένης από το αίτημα “καμιά θυσία για το ευρώ”.
      • Ως πρωτοβουλία, απευθυνόμαστε στο σύνολο των δυνάμεων και των αγωνιστών που έχουν παρόμοια αντίληψη, ανεξάρτητα από τον πολιτικό/κομματικό χώρο στον οποίο είναι τοποθετημένοι, για διεύρυνση της απήχησης των πιο πάνω θέσεων, επιδιώξεων και στόχων.

      ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ:
      1Αβαρλής ΔημήτρηςφοιτητήςΑθήνα
      2Αγγελάκης Νίκοςφοιτητής5ο Διαμέρισμα
      3Αγγελακόπουλος ΒασίληςφοιτητήςΑθήνα
      4Αγγελακόπουλος Πέποςσπουδαστής ΙΕΚΠάτρα
      5Αγγελακούδης Ηλίαςβιομηχανικός εργάτης ΕΒΖΟρεστιάδα
      6Αγγελακούδης Κώσταςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΓαλάτσι
      7Αγοράτσιου ΒάσωγεωπόνοςΘεσσαλονίκη
      8Αγοράτσιου ΔήμητραβρεφονηπιαγωγόςΠανόραμα Θεσσαλονίκης
      9Αζάμπι Ηλίαςεργαζόμενος σε τηλεφωνικό κέντροΠατήσια
      10Αθανασιάδης Γιώργοςιδιωτικός υπάλληλοςΤούμπα
      11Αϊβαλιώτη Κωνσταντίναιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
      12Ακριβός Αχιλλέαςμέλος της Αριστερής Κίνησης Νέας ΥόρκηςΗΠΑ
      13Ακριβού Φράγκωμέλος της Αριστερής Κίνησης Νέας ΥόρκηςΗΠΑ
      14Αλβανούδης ΓιώργοςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      15Αλεξάτος Γιώργοςιστορικός- συγγραφέαςΕξάρχεια
      16Αλεξάτου Παναγιώτασυνταξιούχος εργάτριαΠειραιάς
      17Αλέξης ΚώσταςερευνητήςΖυρίχη
      18Αλεξίου ΞένιαφοιτήτριαΠάτρα
      19Αλεξίου Παναγιώτηςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΜυτιλήνη
      20Αλεξιού-Συμεωνόγλου ΜαρίανοσηλευτριαΠειραιάς
      21Αλεξόπουλος Λευτέρηςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΠάτρα
      22Αλεξόπουλος Παναγιώτης (του Βασιλείου)έμποροςΠάτρα
      23Αλεξόπουλος Τάκης (του Κων/νου)αυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΧαλάνδρι
      24Αλεξοπούλου Κατερίνααυτοαπασχολούμενη μηχανικόςΗλιούπολη
      25Αμβραζή ΙωάνναεκπαιδευτικόςΜοσχάτο
      26Αμπαρτζίδης Νίκοςιδιωτικός υπάλληλοςΗλιούπολη Θεσ/νίκης
      27Αμπελά ΈφηνοσηλεύτριαΠαλαιό Φάληρο
      28Αμπελά Ρούλαδημοτική υπάλληλοςΝέα Σμύρνη
      29Αμπελά Ιωάννακοινωνική λειτουργόςΠαλαιό Φάληρο
      30Αμπελά Λίτσασυνταξιούχος καθαρίστριαΠαλαιό Φάληρο
      31Αμπελάς ΚώσταςάνεργοςΠαλαιό Φάληρο
      32Αμπντούλ Τίμοθυεργαζόμενος σε εστίασηΠατήσια
      33Αναγνώστου Γιώργοςιδιωτικός υπάλληλοςΛονδίνο
      34Αναγνώστου ΧρύσαφοιτήτριαΝέα Ιωνία
      35Αναγνωστου ΓιώργοςφοιτητήςΑθήνα
      36Αναγνωστου ΠέτροςλογιστήςΑιγάλεω
      37Αναλαμπιδάκης Μιχάληςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΠειραιάς
      38Αναστασιάδης Νίκοςιδιωτικός υπάλληλοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
      39Αναστασιάδου ΤάνιαεκπαιδευτικόςΡόδος
      40Αναστασόπουλος ΤάσοςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      41Αναστασοπούλου ΑλεξάνδραφοιτήτριαΠάτρα
      42Αναστόπουλος ΘοδωρήςβιβλιοθηκονόμοςΝέα Ιωνία
      43Αναστοπούλου ΧριστίναφοιτήτριαΝέα Ιωνία
      44Ανδρεάδης ΘανάσηςγραφίσταςΑθήνα
      45Ανδρέογλου Αντώνηςυπάλληλος ΕΛΤΑ5ο Διαμέρισμα
      46Ανδρικόπουλος ΓιώργοςεργοδηγόςΑθήνα
      47Ανδριόπουλος Θοδωρήςιδιωτικός υπάλληλοςΚαλαμαριά
      48Ανδρίτσου Γεωργίαδημόσιος υπάλληλοςΑθήνα
      49Ανδρίτσου ΠένυφοιτήτριαΠάτρα
      50Ανδρώνη ΜαλβίναφοιτήτριαΠάτρα
      51Αντωνάτος Λάμπροςιδιωτικός υπάλληλοςΠατήσια
      52Αντωνίου ΑναστάσιοςφοροτεχνικόςΝ.Φιλοθέη
      53Αντωνίου Βαγγέληςεπιχειρηματίας
      54Αντωνίου Γιάννηςπολιτικός μηχανικόςΧαλκίδα
      55Αντωνίου ΓιώργοςυδραυλικόςΝέα Ιωνία
      56Αντωνίου ΜαρίαβρεφονηπιαγωγόςΆνω Πατήσια
      57Αντωνίου ΝάσιαφοιτήτριαΦιλοθέη
      58Αντωνίου ΠερικλήςσυνταξιούχοςΆγιος Αρτέμιος
      59Αντώνογλου ΕλπίδασυνταξιούχοςΔραπετσώνα
      60Αντώνογλου Μανώληςσυνταξιούχος ναυτικόςΠειραιάς
      61Αντώνογλου Χαριτωμένηδημόσιος υπάλληλοςΔραπετσώνα
      62Αντωνόπουλος ΑντρέαςφωτογράφοςΊλιον
      63Αντωνόπουλος ΠαναγιώτηςφοιτητήςΑθήνα
      64Αντωνόπουλος ΣταύροςφοιτητήςΠάτρα
      65Αποστόλου Γιάννηςεκπαιδευτικός δευτεροβάθμιαςΠετράλωνα
      66Αποστόλου Μιχάληςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΠετράλωνα
      67Αραχωβίτη ΕυαγγελίαεκπαιδευτικόςΜεταξουργείο
      68Αργυράκη ΝατάσαφοιτήτριαΝέα Ιωνία
      69Αριστίδου ΜιχάληςάνεργοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
      70Αριστοπάνος ΑλέξανδροςφοιτητήςΠειραιάς
      71Αρσενά ΙωάνναεκπαιδευτικόςΒέροια
      72Αρσενά Κωσταντίναιδιωτικός υπάλληλοςΒέροια
      73Αρχοντής ΧαρίλαοςαγρότηςΛάρισα
      74Ασημακόπουλος ΘανάσηςγιατρόςΧαϊδάρι
      75Αστερίου Αντιγόνηδημόσιος υπάλληλος
      76Ατσοπάρδη ΚορίναφοιτήτριαΠάτρα
      77Αυγερινού ΑγγελικήάνεργηΓαλάτσι
      78Αυλωνίτη Πηνελόπηδημόσιος υπάλληλοςΝέο Ηράκλειο
      79Αφολάνιο Μανώληςμουσικός, MC YinkaΜεταξουργείο
      80Αφολάνιο ΜιχάληςηθοποιόςΜεταξουργείο
      81Βαϊρακταράκη ΑγγελικήφοιτήτριαΠάτρα
      82Βαϊρακταράκη ΛυδίαμαθήτριαΑγία Παρασκευή
      83Βακαλόπουλος Κώσταςιδιωτικός υπάλληλοςΝέα Σμύρνη
      84Βαλωμένου Γεωργίααρχιτέκτων μηχανικός- εκπαιδευτικόςΓαλάτσι
      85Βανικιώτης ΚυριάκοςεκπαιδευτικόςΑθήνα
      86Βασβατέκης ΓιάννηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      87Βασιλάκης Βασίληςμηχανικός Η/ΥΈσσεξ, Αγγλία
      88Βασιλείου ΑφροδίτηδικηγόροςΝέο Ηράκλειο
      89Βασιλοπούλου ΑναστασίαφοιτήτριαΠάτρα
      90Βάσσος Δημήτρηςμισθωτός μηχανικόςΓιάννενα
      91Βασταρδής Δημήτρηςιδιωτικός υπάλληλοςΧαλκίδα
      92Βαχαβιώλος Γιώργοςπολιτικός μηχανικόςΑργυρούπολη
      93Βδοκάκη ΜαρίαφοιτήτριαΝ.Κόσμος
      94Βεγαΐτη ΕυαγγελιασυνταξιούχοςΔάφνη
      95Βέκης Χρήστοςιδιωτικός υπάλληλοςΟρμύλια Χαλκιδικής
      96Βεκιάρη Γιώταιδιωτικός υπάλληλοςΤούμπα
      97Βελητζέλου ΑκτίνακτηνοτρόφοςΛειβαδιά
      98Βέλλιου Γεωργίατοπογράφος μηχανικόςΣυκιές
      99Βερβέρα Στάθιααυτοαπασχολούμενη μηχανικόςΓλυφάδα
      100Βεργαδή Μαρίαεκπαιδευτικός δευτεροβάθμιαςΠετράλωνα
      101Βεργή ΜαρίασυνταξιούχοςΒαθύ Σάμου
      102Βεργόπουλος Γιάννηςμέλος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑΊλιον
      103Βερέμη Μαρίαδικαστικός υπάλληλοςΧαλάνδρι
      104Βερναδάκης ΑλέκοςσυνταξιούχοςΑθήνα
      105Βερναδάκης ΝίκοςπανεπιστημιακόςΘεσσαλονίκη
      106Βερούση ΒασιλικήφοιτήτριαΡέθυμνο
      107Βέτσικα Ελένηιδιωτικός υπάλληλος/ μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος ΙρλανδίαςΔουβλίνο
      108Βεττα ΕυηεκπαιδευτικόςΚέντρο Θεσσαλονίκης
      109Βίκυ Βέκιουεκπαιδευτικός δευτεροβάθμιαςΓαλάτσι
      110Βιραράκη ΜαρίαάνεργηΑθήνα
      111Βλαζάκη ΕιρήνηεκπαιδευτικόςΣυκιές
      112Βλασσόπουλος ΛεωνίδαςφοιτητήςΠάτρα
      113Βλαχογιώργος Γιώργοςγιατρός, Δημοτικός ΣύμβουλοςΧαλκίδα
      114Βλαχόπουλος ΚυριάκοςφοιτητήςΚορυδαλλός
      115Βλαχοπούλου ΜαρίαεκπαιδευτικόςΑθήνα
      116Βλάχου ΉραφοιτήτριαΠάτρα
      117Βογιατζής ΓιάννηςάνεργοςΚαλαμαριά
      118Βογιατζής Παναγιώτηςελεύθερος επαγγελματίαςΣυκιές
      119Βουδούρης ΑλέκοςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      120Βούλγαρης ΑντώνηςυπάλληλοςΧακίδα
      121Βούρτσης ΔιονύσηςοφθαλμίατροςΠάτρα
      122Βραγοτέρη Μαρίκαδημόσιος υπάλληλοςΣταυρός Χαλκιδικής
      123Βρακατσέλης ΑλέξανδροςέμποροςΠάτρα
      124Γαγάρας ΓρηγόρηςνοσηλευτήςΒόλος
      125Γαζάκης ΑντώνηςεκπαιδευτικόςΗλιούπολη Θεσ/νίκης
      126Γαλάνης ΝίκοςμηχανικόςΑθήνα
      127Γαλάνης Νίκοςφοιτητής ΙατρικήςΖωγράφου
      128Γαραντζιώτη Γεωργίαιδιωτικός υπάλληλοςΚολωνός
      129Γαρεφαλάκης ΘεοδόσηςσυνταξιούχοςΣητεία
      130Γενούζου ΙσιδώραμεταφράστριαΔιόνυσος
      131Γεραλή ΕλένηαρχιτέκτωνΒόλος
      132Γεραλή ΕυαγγελίανοσηλεύτριαΚυψέλη
      133Γεραλής Κυριάκοςαναπληρωτής εκπαιδευτικόςΡοβιές Εύβοιας
      134Γερολυμάτος ΑπόστολοςΕμποροςΑθήνα
      135Γερούλη ΣεβαστήΥπάλληλος Εργατικού Κέντρου ΠειραιάΠειραιάς
      136Γεωργακάκη Αναστασίαιδιωτικός υπάλληλοςΠαιανία
      137Γεωργακάκης ΣπύροςΆνεργοςΠαιανία
      138Γεωργακόπουλος ΠάνοςφοιτητήςΚέρκυρα
      139Γεωργακόπουλος ΚωνσταντίνοςεργάτηςΡέντης
      140Γεωργακοπούλου ΕλισάβετάνεργηΡέντης
      141Γεωργακοπούλου Ντίναοδηγός ΕΘΕΛΗλιούπολη
      142Γεωργαλάς Κώσταςπολιτικός μηχανικόςΠάτρα
      143Γεωργάρας Λευτέρηςιδιωτικός υπάλληλοςΚαισαριανή
      144Γεωργιάδης Μάκηςελεύθερος επαγγελματίαςΒόλος
      145Γεωργιάδης Στέλιοςελεύθερος επαγγελματίαςΒόλος
      146Γεωργίου ΠαναγίωτηςλογιστήςΑρτα
      147Γεωργόπουλος ΝεοκλήςπανεπιστημιακόςΠάτρα
      148Γεωργοπούλου Μαρίασυνταξιούχος τραπεζικόςΆγιος Αρτέμιος
      149Γεωργούλας Σταύροςηλεκτρολόγος μηχανικόςΆρτα
      150Γεωργούλη ΕλεάνναηθοποιόςΜεταξουργείο
      151Γιακουμάκη ΧρυσούλαυπάλληλοςΠειραιάς
      152Γιακουμής Μιχάληςεκπαιδευτής ενηλίκωνΓαλάτσι
      153Γιακουμιδης ΠαναγιωτηςφοιτητήςΤούμπα
      154Γιακουμίδης ΠάνοςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      155Γιαλαμά ΣταυρούλαδασκάλαΚαλαμάτα
      156Γιαμαρέλου ΜάντυγιατρόςΠάτρα
      157Γιαννακίτσα ΜαριλένααυτοαπασχολούμενηΗλιούπολη
      158Γιαννακοπούλου ΓεωργίασυνταξιούχοςΒάρη
      159Γιαννιώτου ΕλένηέμποροςΝίκαια
      160Γιαννόπουλος Παναγιώτηςιδιωτικός υπάλληλοςΠατήσια
      161Γιαννόπουλος Γιώργοςπολιτικός μηχανικόςΚαλαμάτα
      162Γιαννόπουλος ΝίκοςφοιτητήςΑθήνα
      163Γιαννόπουλος Νίκοςιδιωτικός υπάλληλοςΊλιον
      164Γιάννος Γεράσιμοςεργαζόμενος-φοιτητήςΠάτρα
      165Γιαντσίδης ΑνδρέαςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      166Γιούργας Μελέτηςιδιωτικός υπάλληλοςΒόλος
      167Γκαντίνας ΠαναγιώτηςέμποροςΒόλος
      168Γκάσης Ανδρέαςεργαζόμενος μηχανικός
      169Γκεκόπουλος Κώσταςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΑγία Παρασκευή
      170Γκερέκος ΓιάννηςφοιτητήςΚομοτηνή
      171Γκερέκου ΈλληφοιτήτριαΛάρισα
      172Γκόντγουιν ΜάμουμαθητήςΠολύγωνο
      173Γκόντγουιν ΣόλεςγιατρόςΠολύγωνο
      174Γκόντγουιν ΤζέικεριμαθητήςΠολύγωνο
      175Γκόντγουιν ΤζομικροπωλητήςΠολύγωνο
      176Γκόντγουιν Χάπινεςπρωτοβουλία μεταναστών μικροπωλητώνΑθήνα
      177Γκόρου Ζακλίναντιπρόεδρος ΔΣ σωματείου εργαζομένων στην VodafoneΠατήσια
      178Γκόρου ΜαργαρίτασυνταξιούχοςΝέα Φιλαδέλφεια
      179Γκουλιάρας ΚώσταςμαθητήςΘεσσαλονίκη
      180Γκχάζαλ Ιμπραήμ
      Αθήνα
      181Γκχαρέσε Όζο
      Αθήνα
      182Γουδέβενος Σπύροςιδιωτικός υπάλληλοςΠάτρα
      183Γουενταμούχαμ Αρούναπρόσφυγας, εργαζόμενος στην εστίασηΑθήνα
      184Γούζιος ΚρίτωναςάνεργοςΠλάκα
      185Γουίλιαμς Φράνσιςπρόεδρος Τανζανικής κοινότητας, οικοδομήΑθήνα
      186Γούλα ΚατερίναεκπαιδευτικόςΜυτιλήνη
      187Γούτη ΓεωργίαάνεργηΊλιον
      188Γούτη ΈλεναεμποροϋπάλληλοςΊλιον
      189Γούτη ΜεσσηνίασυνταξιούχοςΠύργος Ηλείας
      190Γριβέας ΧρόνηςΔικηγόροςΠειραιάς
      191Γρίσπος Γιώργοςμελος Εκτελεστικής Επιτροπής ΠΟΕΙΔΔ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ)Μήλος
      192Γώρου ΙωάνναφοιτήτριαΠάτρα
      193Δάβαρης ΆρηςφοιτητήςΠάτρα
      194Δαβελάς ΚώσταςάνεργοςΑθήνα
      195Δάγλα – Σπυροπούλου ΚωνσταντίναφοιτήτριαΠάτρα
      196Δαλακούρα ΧριστίναΦοιτήτριαΚαβάλα
      197Δαμιανίδου Πηνελόπηιδιωτικός υπάλληλοςΖυρίχη
      198Δάρας Γιάννηςδημόσιος υπάλληλοςΠαγκράτι
      199Δασκαλάκη Πένηψυχολόγος, νοσοκομείο ΓεννηματάΑμπελόκηποι
      200Δερμιτζάκης ΜίμηςαγρότηςΣητεία
      201Δέτσης ΔημήτρηςμηχανικόςΑθήνα
      202Δημακάκος Βασίληςιδιωτικός υπάλληλοςΝέο Ηράκλειο
      203Δημακάκου ΕύαφοιτήτριαΝέα Ιωνία
      204Δημάκη Βιολέτταιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
      205Δημάκη Κυριακήτοπογράφος μηχανικόςΠάτρα
      206Δημάκης Αντώνηςπρόεδρος σωματείου εργαζομένων 'Περιβολάκι'Ζωγράφου
      207Δημάκης ΔημήτρηςηλεκτρολόγοςΒόλος
      208Δημητριάδης ΝίκοςάνεργοςΣέρρες
      209Δημητριάδου Βίκυεκπαιδευτικός5ο Διαμέρισμα
      210Δημητριάδου ΚασσιανήεκπαιδευτικόςΛουξεμβούργο
      211Δημητρούκας ΝίκοςφοιτητήςΖωγράφου
      212Δημοβασίλη ΆλκιστιςφοιτήτριαΑθήνα
      213Δημοκωστούλα Εύααδιόριστη εκπαιδευτικόςΒόλος
      214Δημοκωστούλα ΕυγενίασυνταξιούχοςΡάχες Φθιώτιδας
      215Δημοκωστούλας ΓιάννηςσυνταξιούχοςΡάχες Φθιώτιδας
      216Δήμος ΚώσταςφοιτητήςΚαβάλα
      217Δήμου ΆνναάνεργηΆγιοι Ανάργυροι
      218Δήμου Ελένηιδιωτικός υπάλληλοςΕυκαρπία
      219Δήμου Πέτροςελεύθερος επαγγελματίαςΕυκαρπία
      220Δήμου ΑρετήάνεργηΆγιοι Ανάργυροι
      221Δήμου ΤριανταφυλλιάσυνταξιούχοςΆγιοι Ανάργυροι
      222Διαμαντή ΦωτεινήμικροπωλήτριαΙλίσια
      223Διαμαντόπουλος Στέφανοςιδιωτικός υπάλληλοςΖυρίχη
      224Διαμαντόπουλος Γεράσιμοςιδιωτικός υπάλληλοςΠάτρα
      225Δίγκα ΤάνιασυνταξιούχοςΠεραία
      226Δόνα ΘοδώραφοιτήτριαΛάρισα
      227Δόνας ΣπύροςοδοντίατροςΚέρκυρα
      228Δουλγκέρη ΈφηαρχαιολόγοςΤούμπα
      229Δουλγκέρη ΣάσαΟδοντίατροςΤουμπα
      230Δούνα ΕλένηφοιτήτριαΠάτρα
      231Δούρου ΚατερίναφοιτήτριαΠάτρα
      232Δραγασάκη Μαρίαγιατρός ΕΣΥ
      233Δραγώτης ΕυθύμιοςοικονομολόγοςΕδινβούργο
      234Δρακόπουλος Παναγιώτηςοδηγός ΕΘΕΛΗλιούπολη
      235Δρίβας Κωνσταντίνοςμισθωτός γεωλόγοςΝέα Ιωνία
      236Εγκχαρέβμπα Κάρλος
      Αθήνα
      237Εγκχαρέβμπα Πάμελα
      Αθήνα
      238Ελεμένογλου ΚώσταςφοιτητήςΒόλος
      239Εμμανουήλ Κατερίναμηχανολόγος μηχανικόςΘεσσαλονίκη
      240Ενταφεατέρε Άλεξ
      Αθήνα
      241Έρμπεν Ζντένιεκμηχανικός αυτοκινήτωνΊλιον
      242Ερνάντεζ Λουίς ΣάντοςκαλλιτέχνηςΆγιος Ελευθέριος
      243Ευαγγελία Κουτήάνεργη φιλόλογοςΓουδή
      244Ευμορφία ΜανταφούνηδικηγόροςΣυκιές
      245Ευσταθίου ΕυφημίασυνταξιούχοςΑίγινα
      246Ευσταθίου ΘανάσηςοικονομολόγοςΑθήνα
      247Ζαρκάδη ΈλληφοιτήτριαΠετράλωνα
      248Ζαρόκωστα ΜαρίαΦοιτήτριαΠετρούπολη
      249Ζαρόκωστας ΚώσταςφοιτητήςΠετρούπολη
      250Ζαφειρόπουλος Δημήτρηςιδιωτικός υπάλληλοςΖυρίχη
      251Ζαχαράτος Θωμάςδημόσιος υπάλληλοςΣυκιές Θεσσαλονίκης
      252Ζαχαριάς ΒαγγέληςάνεργοςΞάνθη
      253Ζαχαρίας ΧρήστοςτραπεζοϋπάλληλοςΑθήνα
      254Ζέρβας Αντώνηςελεύθερος επαγγελματίαςΠάτρα
      255Ζευγώλη ΑνέζαδημοσιογράφοςΑθήνα
      256Ζευγώλη ΜαρίαεκπαιδευτικόςΑθήνα
      257Ζήβας ΓιάννηςμεταφραστήςΑθήνα
      258Ζηκουλη ΚωνσταντίναυπάλληλοςΠειραιάς
      259Ζηκούλης ΑνδρέαςυπάλληλοςΠειραιάς
      260Ζηκούλης ΓιώργοςυπάλληλοςΠειραιάς
      261Ζηκούλης ΝίκοςυπάλληλοςΠειραιάς
      262Ζιαζιά ΓεωργίαφοιτήτριαΠάτρα
      263Ζιαζιάς ΔημήτρηςφοιτητήςΠάτρα
      264Ζιαζιάς ΠαναγιώτηςφοιτητήςΑθήνα
      265Ζουμπούλης ΧρήστοςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      266Ζωγραφάκη ΑθηνάφιλόλογοςΝέα Σμύρνη
      267Ηλιάδης ΗλίαςφοιτητήςΠάτρα
      268Θεοδώρου ΜαρτίνηεκπαιδευτικόςΜοσχάτο
      269Θεοδώρου Σωτήρης
      Χίος
      270Θεοφίλης ΑποστόληςφοιτητήςΖωγράφου
      271Θεοχαρίδου Φωτεινήελεύθερος επαγγελματίας
      272Θωμάκου ΕλευθερίαυπάλληλοςΠειραιάς
      273Ιάκωβος Πάνοςιδιωτικός υπάλληλοςΚαλαμάτα
      274Ιατρόπουλος ΚώσταςζαχαροπλάστηςΒόλος
      275Ιατροπούλου ΒάσωηθοποιόςΑθήνα
      276Ιγκμπινόμπια Μπιούτυ
      Αθήνα
      277Ιγκμπινόμπια Πολ
      Αθήνα
      278Ιγνατιάδου ΧριστίναγραφίστριαΘεσσαλονίκη
      279Ιντίλορ Μπεν
      Αθήνα
      280Ίντοου ΜαριάνθηάνεργηΠατήσια
      281Ιορδανίδης ΧρήστοςφοιτητήςΖωγράφου
      282Ιορδανίδου ΑναστασίαφοιτήτριαΖωγράφου
      283Ιωακειμίδης ΚίμωναςάνεργοςΠεριστέρι
      284Ιωαννίδης Αλέξηςδημόσιος υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
      285Ιωαννίδης Λάζαροςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΘεσσαλονίκη
      286Ιωαννίδου ΔέσποιναμηχανικόςΘεσσαλονίκη
      287Ιωάννου Βάσω
      Αθήνα
      288Ιωάννου Πέτροςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΠετρούπολη
      289Καββαδία Σοφίαιδιωτικός υπάλληλοςΖυρίχη
      290Καββαδίας ΒασίληςΟικονομολόγος-υπάλληλος ΔΕΗ,Κέρκυρα
      291Κάγκαλος Δημήτρηςοδηγός ΕΘΕΛΔάφνη
      292Καζιλάρης Χρήστοςσπουδαστής ΤΕΙΒόλος
      293Καϊμακτσίδης ΓιάννηςφυσικόςΚαλαμαριά
      294Κακαράντζας Νίκοςπολιτικός μηχανικόςΣεπόλια
      295Καλαντώνης ΒασίληςηλεκτρολόγοςΑθήνα
      296Καλεργιάδης Βαγγέληςιδιωτικός υπάλληλοςΒέλγιο
      297Καλογερής ΝίκοςφοιτητήςΗλιούπολη
      298Καλογεροπούλου ΙλιάναφοιτήτριαΖωγράφου
      299Καλομοίρης ΓιάννηςφοιτητήςΠάτρα
      300Καλπακιόρη ΜαρίαφοιτήτριαΠάτρα
      301Καλτσά Αθηνάιδιωτικός υπάλληλοςΝέος Κόσμος
      302Καλτσάς Αλέκοςμισθωτός τεχνικόςΑμπελόκηποι
      303Καλυβιώτης Νίκοςμεταπτυχιακός φοιτητήςΕδιμβούργο
      304Καμάρα Καλλιόπηιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
      305Καμαράς ΣτάθηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      306Καμπούρη Παναγιώταιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
      307Καμπούρης ΣωτήρηςάνεργοςΑθήνα
      308Κανάκογλου ΕλισάβετφοιτήτριαΚέντρο Θεσσαλονίκης
      309Κανάκογλου ΕυγενίαάνεργηΚαλλικράτεια Χαλκιδικής
      310Κανέλια ΜαρίαεκπαιδευτικόςΑθήνα
      311Κανελλάκης ΠαναγιώτηςγιατρόςΠάτρα
      312Κανελλής Νίκοςμηχανολόγος μηχανικόςΒόλος
      313Κανελλής Δημήτρηςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΒόλος
      314Κανελλοπούλου ΧριστίναάνεργηΗλιούπολη
      315Καπαράκη Μαρίαάνεργη αρχιτέκτωνΝίκαια
      316Καπετανάκη ΔέσποινακοινωνιολόγοςΓλυκά Νερά
      317Καπετανάκη ΚορίνακοινωνιολόγοςΠαρίσι
      318Καπίτσα Ζωήδιαμερισματική σύμβουλος δήμου ΠεριστερίουΑθήνα
      319Καπλάνη Ιωάννασυνταξιούχος εκπαιδευτικόςΚουκάκι
      320Καπράνου ΚωνσταντίναλογίστριαΚορυδαλλός
      321Καραβά ΚυριακήάνεργηΓαλάτσι
      322Καραβασίλης ΝίκοςλογιστήςΆρτα
      323Καραβερβέρης Χάρηςιδιωτικός υπάλληλος
      324Καραβότα ΧαριλέναφοιτήτριαΠάτρα
      325Καραγιάννη ΑνναάνεργηΚέντρο Θεσσαλονίκης
      326Καραγιάννη ΣταυρούλαεκπαιδευτικόςΠρέβεζα
      327Καραγιάννης ΓιώργοςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      328Καραδήμας Κωνσταντίνοςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΆρτα
      329Καραδήμας ΚωνσταντίνοςάνεργοςΜεσολόγγι
      330Καρακούλας Λάζαροςοδηγός ΕΘΕΛΚαλλιθέα
      331Καρακούσης Θεόφιλοςιδιωτικός υπάλληλοςΧαριλάου
      332Καράμπελα Νίκηελεύθερη επαγγελματίαςΒόλος
      333Καράμπελας ΧρήστοςφοιτητήςΚέρκυρα
      334Καράμπελας ΑντρέαςεκπαιδευτικόςΆγιος Δημήτριος
      335Καρανικόλα ΚωνσταντίναφοιτήτριαΠάτρα
      336Καρατζάς ΝϊκοςμηχανικόςΣεπόλια
      337Καρατσίκας Χαράλαμποςοδηγός ΕΘΕΛΆγιος Δημήτριος
      338Καραφίνα Ισμήνηιδιωτικός υπάλληλοςΣυκιές
      339Καραφίνα ΜαρίασπουδάστριαΧολαργός
      340Καρδάση - Παπαστεφάνου ΓεσθημανήεκπαιδευτικόςΜεταμόρφωση
      341Καρελάκη ΧρύσαφοιτήτριαΠάτρα
      342Καρέλλα ΖωήφοιτήτριαΓέρακας
      343Καριοφύλλογλου Κατερίναδημόσιος υπάλληλοςΚαλαμαριά
      344Καριοφύλλογλου Φωτήςιδιωτικός υπάλληλοςΤούμπα
      345Καρρά ΜαρίναφοιτήτριαΠάτρα
      346Καρράς Φώτηςσπουδαστής ΤΕΙΠάτρα
      347Καρυάτη Αθηνάιδιωτικός υπάλληλοςΛευκωσία
      348Καρυάτη ΚατερίνασυνταξιούχοςΠεραία
      349Καρύδας ΜιχάληςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      350Κασiμέρης Αποστόληςεργαζόμενος ΕΘΕΛ, μέλος ΔΣ Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ - Αγ. ΑρτέμηςΠαγκράτι
      351Κασαμπαλάκος ΓιώργοςταξιτζήςΠετρούπολη
      352Κασάπης Κώσταςεκπαιδευτικός
      353Κασδοβασίλη ΣτέλλαφοιτήτριαΠειραιάς
      354Καστρινού Ελένηαδιόριστη εκπαιδευτικόςΠολύγωνο
      355Κατάκη Ευαγγελίαιδιωτικός υπάλληλοςΓκύζη
      356Καταλάκτη ΓαρυφαλλιάσυνταξιούχοςΖωγράφου
      357Κατέχη ΜαρίαμαθήτριαΠεραία
      358Κατίδου ΕιρήνηΕλεύθερη Επαγγελματίας
      359Κατριτζιδάκης Νίκοςμέλος ΔΣ Συλλόγου Μουσικών Φιλαρμονικής Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθήνας (ΣΥΜΦΠΟΔΑ)Καισαριανή
      360Κατσαϊτη ΑγγελικήσυνταξιούχοςΠάτρα
      361Κατσακούλη ΜελίναΦοιτήτριαΑθήνα
      362Κατσακούλης ΒαγγέληςγιατρόςΠάτρα
      363Κατσάμπης ΚώσταςλογιστήςΠαγκράτι
      364Κατσαντώνης Γιώργοςιδιωτικός υπάλληλος
      365Κάτσης ΧρήστοςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      366Κατσίκα ΑθηνάλογίστριαΑθήνα
      367Κατσιοπούλου Έλληαδιόριστη εκπαιδευτικόςΒόλος
      368Κατσούλας Στάθηςαναπληρωτής εκπαιδευτικόςΠετρούπολη
      369Κατσούλας Χρίστοςαναπληρωτής εκπαιδευτικόςΊλιον
      370Καψάλης Γιάννηςμεταπτυχιακός φοιτητής ΠληροφορικήςΧολαργός
      371Καψάλης ΧρήστοςάνεργοςΧολαργός
      372Κεδράς Παναγιώτηςαναπληρωτής εκπαιδευτικόςΣάμος
      373Κελεπούρης ΓιώργοςλογιστήςΓαλάτσι
      374Κέτουλα ΜάγιαάνεργηΒόλος
      375Κιοσσές ΓιώργοςγυμναστήςΑμπελόκηποι
      376Κιουρτζόγλου Στράτοςελεύθερος επαγγελματίαςΝίκαια
      377Κισκήρα-Μπαρτζώκα ΔανάηδημοσιογράφοςΘεσσαλονίκη
      378Κλαδής ΔιονύσηςφοιτητήςΚερατέα
      379Κλείτσα ΆνναάνεργηΆγιος Στέφανος
      380Κλείτσα ΗλέκτραφιλόλογοςΖωγράφου
      381Κλείτσα ΚατερίναάνεργηΑμπελόκηποι Θεσ/νίκης
      382Κλείτσα ΜαρίαφοιτήτριαΞάνθη
      383Κλεφτοδήμος Δημήτρηςδημόσιος υπάλληλοςΑμπελόκηποι
      384Κλημόπουλος Θωμάςφαρμακοποιός/ δημοτικός σύμβουλος "Δρόμοι Συνεργασίας"Βόλος
      385Κόγκας ΣπύροςεκπαιδευτικόςΠάτρα
      386Κόγκας Σπύροςκαθηγητής ΑγγλικώνΠάτρα
      387Κοΐδης ΚωνσταντίνοςτεχνικόςΛαύριο
      388Κόκκαλη Άνναεκπαιδευτικός – ΜεταφράστριαΑθήνα
      389Κοκκάλης ΝίκοςδημοσιογράφοςΑγία Παρασκευή
      390Κόκκας Κώσταςμεταπτυχιακός φοιτητήςΛονδίνο
      391Κοκορέ ΜαίρητραπεζοϋπάλληλοςΖωγράφου
      392Κολλιάς Γιώργοςιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
      393Κολοβού ΠαναγιώταφοιτητήςΚέρκυρα
      394Κολοκοτρώνης ΒασίληςσυνταξιούχοςΑθήνα
      395Κολοκυθά ΜαριάνθηφοιτήτριαΊλιον
      396Κολοκυθάς ΚωνσταντίνοςΦοιτητήςΦλώρινα
      397Κολοκυθάς ΠαναγιώτηςΣυνταξιούχοςΠάτρα
      398Κολτσίδου Μαρίαδημόσιος υπάλληλοςΒόλος
      399Κολτσίδου Μαρίαδημόσιος υπάλληλοςΒόλος
      400Κομνηνός Αντώνηςελεύθερος επαγγελματίαςΒόλος
      401Κονδύλης ΣτυλιανόςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      402Κονταράς ΝίκοςτεχνολόγοςΠεύκη
      403Κοντογιάννης Βασίληςσπουδαστής ΤΕΙ
      404Κοντογιάννης ΓιάννηςεργάτηςΆρτα
      405Κοντραφούρη ΔήμητραφοιτήτριαΠάτρα
      406Κορέας ΣπύροςεκπαιδευτικόςΠειραιάς
      407Κόρια Γιουνίς
      Αθήνα
      408Κόρια Τζο
      Αθήνα
      409Κοσμάς Χρήστοςμηχανολόγος μηχανικόςΒόλος
      410Κοσμάτος ΓιάννηςλογιστήςΠάτρα
      411Κοσμίδης ΚωνσταντίνοςφοιτητήςΔάφνη
      412Κοτούζας ΑποστόληςφοιτητήςΚοζάνη
      413Κουβάτσος ΦίλιπποςδιαιτολόγοςΚορωπί
      414Κουκίδου ΕυαγγελίαφοιτήτριαΡέθυμνο
      415Κουκίδου ΣοφίαφοιτήτριαΗλιούπολη
      416Κούκιος Άγγελοςμισθωτός - οικονομολόγοςΛονδίνο
      417Κουκουνάρης Γιώργοςπολιτικός μηχανικός
      418Κουκουνός ΆρηςτραπεζοϋπάλληλοςΤουμπα
      419Κουλούρη ΣταυρούλαφοιτήτριαΚέντρο Θεσσαλονίκης
      420Κουνινιώτης Δημήτρηςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΓουδή
      421Κουντούρη Κλαίρηιδιωτικός υπάλληλοςΣυκιές
      422Κουντούρη ΜαριαεκπαιδευτικόςΚομοτηνή
      423Κούρας ΛεωνίδαςγιατρόςΘεσσαλονίκη
      424Κουρτέσας ΆρηςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      425Κούρτης ΗλίαςάνεργοςΠολύγωνο
      426Κούσση ΝίκηφοιτήτριαΠάτρα
      427Κουτάλας Μανώληςιδιωτικός υπάλληλοςΓαλάτσι
      428Κούτουλα ΝατάσαφοιτήτριαΚαλλιθέα
      429Κουτσιανάς Πάνοςιδιωτικός υπάλληλος, Δημοτικός ΣύμβουλοςΊλιον
      430Κουτσιανάς ΠαντελήςλογοθεραπευτήςΘεσσαλονίκη
      431Κούτσιας Νίκοςιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
      432Κουτσιούμπα ΑντριάνναάνεργηΆγιοι Ανάργυροι
      433Κουτσιούμπα ΠαρασκευήνοσηλεύτριαΊλιον
      434Κουτσιούμπης ΑντώνηςφοιτητήςΑγρίνιο
      435Κουτσιούμπης Γιάννηςιδιωτικός υπάλληλος- γεωλόγοςΠεύκη
      436Κουτσόκωστας ΝίκοςλογιστήςΆρτα
      437Κουτσούλας ΘανάσηςμηχανικόςΘεσσαλονίκη
      438Κυπραίος ΒασίληςφοιτητήςΠάτρα
      439Κυπραίος ΜανώληςδάσκαλοςΠάτρα
      440Κυπριανού ΑλεξάνδρακοινωνιολόγοςΜαρούσι
      441Κυπρίδου Μαριάνθηεργαζόμενη στο Υπουργείο Πολιτισμού/ Μουσείο ΒόλουΒόλος
      442Κυπρίδου Χριστίνααναπληρώτρια εκπαιδευτικόςΧαλάνδρι
      443Κυπριοτέλης ΣτράτοςάνεργοςΒόλος
      444Κυριακίδης ΝίκοςμηχανικόςΘεσσαλονίκη
      445Κυριάκος ΑποστόληςμουσικόςΑθήνα
      446Κυρίτση Θεώνη

      447Κύρκου ΠαυλίναφοιτήτριαΙλίσια
      448Κυρμιτζόγλου ΝίκοςυπάλληλοςΘεσσαλονίκη
      449Κωλέττη ΒάσωγιατρόςΠάτρα
      450Κωνσταντινίδη ΣύλβιακοινωνιολόγοςΑθήνα
      451Κωνσταντινίδης ΘωμάςάνεργοςΈδεσσα
      452Κωνσταντινίδης Δημήτρηςιδιωτικός υπάλληλοςΠετράλωνα
      453Κωνσταντινίδης ΜάριοςδημοσιογράφοςΑγία Παρασκευή
      454Κωνσταντινίδης ΣπύροςσυνταξιούχοςΕύβοια
      455Κωνσταντινίδου ΝαταλίαμικροπωλήτριαΝέο Ηράκλειο
      456Κωστάκη ΠολυξένημηχανικόςΆγιος Δημήτριος
      457Κωστακιώτης ΔημήτρηςγιατρόςΠάτρα
      458Κωσταρά ΦρύνηφοιτήτριαΙλίσια
      459Κωστάρης ΓιάννηςηθοποιόςΑμπελόκηποι
      460Κωστελέτου ΑφροδίτηεκπαιδευτικόςΜαρούσι
      461Κωστόπουλος ΚώσταςεκπαιδευτικόςΘεσσαλονίκη
      462Κωστούλα ΆνναεκπαιδευτικόςΘεσσαλονίκη
      463Κώτσος ΔημήτρηςεκπαιδευτικόςΑθήνα
      464Λαβδογιάννη Αθηνάσυνταξιούχος εκπαιδευτικόςΒόλος
      465Λαβδογιάννη Αθηνάσυνταξιούχος εκπαιδευτικόςΒόλος
      466Λαβδογιάννης Μιχάληςεκπαιδευτικός σε ειδικό σχολείοΒόλος
      467Λαγουμτζή ΣοφίαφοιτήτριαΝίκαια
      468Λαγουμτζής ΜιχάληςσυνταξιούχοςΝίκαια
      469Λαδά ΚρυσταλλίαυπάλληλοςΘεσσαλονίκη
      470Λαζαρίδης ΓιάννηςφοιτητήςΚέντρο Θεσσαλονίκης
      471Λαζαρίδης ΓιάννηςψυχολόγοςΚατερίνη
      472Λάζου Βασιλικήδιδάκτορας ιστορίαςΛαμία
      473Λάμπογλου ΣωτήρηςφοιτητήςΙωάννινα
      474Λαμπρής Δημήτριοςέμπορος (μέλος ΔΣ Εμπ.Συλ.ΆρταςΆρτα
      475Λαμπρίδης ΚώσταςΦοιτητήςΕρμούπολη
      476Λαμπρίδης ΣτράτοςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      477Λαμπρόπουλος Λάμπροςμισθωτός μηχανικόςΧαλκίδα
      478Λαπαβίτσας Κώσταςκαθηγητής οικονομικώνΛονδίνο
      479Λάππα ΜαριάνναφοιτήτριαΚέντρο Θεσσαλονίκης
      480Λάππα ΝατάσαφοιτήτριαΙωάννινα
      481Λάππα ΣίλαφοιτήτριαΙωάννινα
      482Λάσκαρης ΧρήστοςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      483Λάσχου Μάντηιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
      484Λαυράνου ΚατερίναξενοδοχοϋπάλληλοςΠάτρα
      485Λέκκα ΧαρίκλειασυνταξιούχοςΒόλος
      486Λέκκας Δημήτρηςμισθωτός τεχνικόςΧαλάνδρι
      487Λέλη ΧαράάνεργηΚορυδαλλός
      488Λεονάρδου ΓιάννηςάνεργοςΜεταξουργείο
      489Λεονταράκης Πάνοςδημόσιος υπάλληλοςΚαβάλα
      490Λεωνίδας ΜαριδάκηςμουσικόςΠαγκράτι
      491Λεωνίδης Βασίληςιδιωτικός υπάλληλοςΚαλλιθέα
      492Λεωνίδης Γιώργοςιδιωτικός υπάλληλοςΚαλλιθέα
      493Λήτζου ΝτόναφοιτήτριαΡέθυμνο
      494Λιάπα ΖωήφοιτήτριαΠάτρα
      495Λιάπη Ρέναιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
      496Λιβιτσάνου Ντορίναφοιτήτρια5ο Διαμέρισμα
      497Λίγκας ΓιώργοςφοιτητήςΠάτρα
      498Λιγουριώτη ΔήμητρασυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      499Λιγουριώτης ΓιάννηςλογιστήςΘεσσαλονίκη
      500Λιόλιος ΖήσηςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      501Λογοθέτης ΓιώργοςφοιτητήςΚερατσίνι
      502Λουλουδά ΝικολέτταλογίστριαΑθήνα
      503Λουλουδά ΦρόσωλογίστριαΠειραιάς
      504Λούπας ΓιώργοςλογιστήςΆρτα
      505Λουράκης ΜάνοςφοιτητήςΑθήνα
      506Λυγουριώτη ΑνθήάνεργηΠολύγωνο
      507Λυγουριώτης ΓιώργοςάνεργοςΠολύγωνο
      508Λύκος ΑλέκοςάνεργοςΕύοσμος
      509Λυτσιούλης ΠαναγιώτηςφοιτητήςΧαϊδάρι
      510Μαγκμπαΐλο ΆντονιμικροπωλητήςΚυψέλη
      511Μακρή ΜαρίαάνεργηΧαριλάου
      512Μακρής ΝίκοςηλεκτρολόγοςΝ. Σμύρνη
      513Μακρίδης Πάρηςιδιωτικός υπάλληλοςΝέα Σμύρνη
      514Μακρίδης Φοίβος- Σταύροςιδιωτικός υπάλληλος5ο Διαμέρισμα
      515Μαλάμης ΣπύροςφοιτητήςΧαλάνδρι
      516Μαλίνογλου Νίκοςνοσηλευτής, μέλος ΔΣ σωμετείου Σισμανόγλειου ΝοσοκομείουΔάφνη
      517Μαμόγλου ΝέναμαθήτριαΛάκκωμα Χαλκιδικής
      518Μανδατζής ΠαναγιώτηςάνεργοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
      519Μανιαδάκη Μαρίαεργαζόμενη σε ιδιωτική κλινικήΒόλος
      520Μανιάτης ΠαναγιώτηςάνεργοςΝ. Ελβετία
      521Μανιός Κώσταςιδιωτικός υπάλληλοςΗλιούπολη
      522Μανούσακα ΣτέλλαεκπαιδευτικόςΠειραιάς
      523Μανούσος Θανάσηςιδιωτικός υπάλληλοςΝέα Ιωνία
      524Μανούσου ΣοφίαγιατρόςΣουηδία
      525Μάντζαρης ΓιάννηςφοιτητήςΠάτρα
      526Μαντζίρης Κώσταςιδιωτικός υπάλληλοςΒόλος
      527Μανώλας Γιάννηςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΓαλάτσι
      528Μανωλιάδου ΝαταλίαεκπαιδευτικόςΝίκαια
      529Μανωλίδης ΔημήτρηςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      530Μαργαρόνης ΑντώνηςφοιτητήςΛυκόβρυση
      531Μαργέτη Ρίταάνεργη αρχαιολόγοςΚαρδίτσα
      532Μαρινάτος ΚώσταςάνεργοςΆγιοι Ανάργυροι
      533Μαρίνη ΚατερίναφοιτήτριαΤούμπα
      534Μαρίνης Δημήτρηςδημόσιος υπάλληλοςΣταυρός Χαλκιδικής
      535Μαρίνης ΘανάσηςΕργαζόμενος ΕΤΕΤούμπα
      536Μαρίνης ΣπύροςεκδόσειςΓκύζη
      537Μαρίνης Στέλιοςμαθηματικός – συγγραφέαςΠειραιάς
      538Μαρκαμπέλλας Θωμάςιδιωτικός υπάλληλοςΆρτα
      539Μαρκεσίνης ΦώτηςξενοδοχοϋπάλληλοςΚέρκυρα
      540Μαρκόπουλος ΚωνσταντίνοςφοιτητήςΠάτρα
      541Μαρούδας ΔιονύσηςεκπαιδευτικόςΆρτα
      542Μαρούδας ΠαναγιώτηςαρχιτέκτωνΑθήνα
      543Μαρτάκη Μαρίαιδιωτικός υπάλληλοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
      544Μαστέλος ΧρήστοςφοιτητήςΠαλαιό Φάληρο
      545Ματαλλιωτάκης ΜιχάληςφοιτητήςΓουδί
      546Ματζιάρη ΕλένηυπάλληλοςΘεσσαλονίκη
      547Ματθαίου ΓιώργοςδημοσιογράφοςΓέρακας
      548Ματσούδη ΕυρυδίκηφοιτήτριαΠάτρα
      549Ματσούκας ΚώσταςηλεκτρολόγοςΗλιούπολη
      550Μαυρόμάτη ΒέταυπάλληλοςΘεσσαλονίκη
      551Μεζιλτσόγλου ΡέναφοιτήτριαΤούμπα
      552Μεϊτανίδης Δημήτρηςπρογραμματιστής Η/ΥΣουηδία
      553Μέντης ΦίλιπποςφοιτητήςΠετρούπολη
      554Μεριβάνη ΞένιαφοιτήτριαΚαλαμαριά
      555Μεταξάτου ΛίλιανφοιτήτριαΝέα Σμύρνη
      556Μηλιά ΔήμητραγιατρόςΠάτρα
      557Μηλιάδου Ανθήδασκάλα Ειδικής ΑγωγήςΘεσσαλονίκη
      558Μητράκας ΒασίληςφοιτητήςΚέρκυρα
      559Μητράκας ΔημήτρηςφοιτητήςΚέρκυρα
      560Μητρόπουλος ΔημήτρηςεκπαιδευτικόςΝέα Σμύρνη
      561Μήτσου Ελένηιδιωτικός υπάλληλοςΖωγράφου
      562Μιάμης Αλέξηςοδηγός ΕΘΕΛΒύρωνας
      563Μιμιγιάννης Δημήτρηςμισθωτός μεταλλειολόγοςΒύρωνας
      564Μίντζα Μαρίνααναπληρώτρια εκπαιδευτικόςΧολαργός
      565Μιχαηλίδου Μαριάνναιδιωτικός υπάλληλοςΠεραία
      566Μιχάλης Γιώργοςιδιοκτήτης φροντιστηρίου ξένων γλωσσώνΕλληνικό
      567Μιχαλογλου Χριστόφοροςτοπογράφος μηχανικόςΣυκιές
      568Μιχαλόπουλος ΘεόδωροςψυχολόγοςΔιόνυσος
      569Μίχας Δημήτρηςμουσικός, συνθέτηςΑνθούσα
      570Μίχος ΚωνσταντίνοςφοιτητήςΠάτρα
      571Μιωτέρη Γαρυφαλλιάιδιωτικός υπάλληλοςΑργυρούπολη
      572Μοϊντίνης ΓιώργοςσυνταξιούχοςΒόλος
      573Μοϊντίνης ΘανάσηςοικοδόμοςΠολωνία
      574Μοϊντίνης Κώσταςιδιωτικός υπάλληλοςΒόλος
      575Μολφέτας ΡομανόςφοιτητήςΝέα Ιωνία
      576Μομίτσα Κατερίναιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
      577Μοριχοβίτου ΑνθήγιατρόςΤούμπα
      578Μόρφη ΙωάννααισθητικόςΝέα Σμύρνη
      579Μόρφη ΜάρωεκπαιδευτικόςΝέα Σμύρνη
      580Μοσχοχωρίτου ΌλγαδικηγόροςΑθήνα
      581Μούκα ΑθανασίαμαγείρισσαΠάτρα
      582Μουρατίδης Νίκοςιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
      583Μούρτος ΚώσταςάνεργοςΓέρακας
      584Μουταφίδης ΆγγελοςφοιτητήςΆνω Πόλη
      585Μουταφίδης ΔημήτρηςμαθητήςΛάκκωμα Χαλκιδικής
      586Μουχάμαντ ΑρίφεργάτηςΝέα Ιωνία
      587Μουχταρελου Ευαγγελίαιδιωτικός υπάλληλος
      588Μπαβέας ΑλέξανδροςεργάτηςΝέα Σμύρνη
      589Μπαγκέρης ΜανώληςοικονομολόγοςΗράκλειο
      590Μπαζίγου Γώγαιδιωτικός υπάλληλοςΑιγάλεω
      591Μπαϊγκούση Κατερίναιδιωτικός υπάλληλοςΖυρίχη
      592Μπαϊράμογλου ΓιώργοςφοιτητήςΑγ. Ιωάννης Ρέντης
      593Μπακάλη ΜαρίαμαθήτριαΠάτρα
      594Μπακερτζής ΑντρέαςφοιτητήςΠάτρα
      595Μπακερτζής Εμμανουήλιδιωτικός υπάλληλοςΠάτρα
      596Μπαλαδήμας Δημήτρηςπολιτικός μηχανικόςΚαρδίτσα
      597Μπαλτάς ΧαράλαμποςδάσκαλοςΑθήνα
      598Μπαλωτή ΕύηέμποροςΓαλάτσι
      599Μπαμούνγκο ΊνοσεντπρόσφυγαςΑθήνα
      600Μπαντίδος ΧρήστοςαγρότηςΆρτα
      601Μπάρκα – Κατσένου ΒασιλικήδασκάλαΠάτρα
      602Μπάρμπας ΒασίληςάνεργοςΓιάννενα
      603Μπαρούνης ΚώσταςφοιτητήςΠάτρα
      604Μπάρτσα ΧριστίναεκπαιδευτικόςΑθήνα
      605Μπάτσιαρης ΟρέστηςφοιτητήςΓιάννενα
      606Μπεζεριάνου Βίκυελεύθερη επαγγελματίαςΝέα Σμύρνη
      607Μπέζος Βαγγέληςσπουδαστης ΤΕΙΒόλος
      608Μπέκης Νίκοςεκπαιδευτικός, πρόεδρος ΕΛΜΕ ΗμαθίαςΒέροια
      609Μπέλλος ΘωμάςφοιτητήςΠάτρα
      610Μπενέκου ΠαναγιώταφοιτήτριαΠάτρα
      611Μπέτας ΝίκοςφοιτητήςΒόλος
      612Μπίρμπας ΓιάννηςφοιτητήςΠετράλωνα
      613Μπιρμπίλη ΕλένησυγγραφέαςΘεσσαλονίκη
      614Μποσινάκος ΓιάννηςλογιστήςΑθήνα
      615Μποσινάκος Νίκοςδημόσιος υπάλληλος, μέλος ΔΣ Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου ΕργασίαςΑθήνα
      616Μπούγαλη ΜαρίαάνεργηΑθήνα
      617Μπουκουτέλης ΘανάσηςΆνεργοςΚαβάλα
      618Μπουμπουκιώτης Άλεξιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
      619Μπούντας Γιάννηςχημικός-μεταπτυχιακός φοιτητήςΠάτρα
      620Μπούρδαλας ΠαναγιώτηςεκπαιδευτικόςΠάτρα
      621Μπουρελιάς ΑλέκοςφοιτητήςΚουκάκι
      622Μπουρελιάς ΧρήστοςφοιτητήςΚουκάκι
      623Μπουρνέλη ΕλεάνναάνεργηΠειραιάς
      624Μπούρτζος ΖήσηςφοιτητήςΠάτρα
      625Μπουτζαρέλος ΒασίληςφοιτητήςΡαφήνα Αττικής
      626Μπουτζαρέλου ΜαρίαοικονομολόγοςΑγία Παρασκευή
      627Μπουτχρικίτζε Καίτημετανάστρια/οικιακή βοηθόςΑθήνα
      628Μπουτχρικίτζε Μάγιαμετανάστρια/οικιακή βοηθόςΑθήνα
      629Μυλωνά ΑνδριανήάνεργηΗλιούπολη
      630Μυλωνάς Κώσταςσυμβασιούχος ΟΤΑΒόλος
      631Μυλωνόπουλος ΘοδωρήςάνεργοςΠεριστέρι
      632Μωραΐτη Ιωάνναιδιωτικός υπάλληλοςΑκαδημία Πλάτωνος
      633Μωραΐτης Κώσταςιδιωτικός υπάλληλοςΑκαδημία Πλάτωνος
      634Μωραϊτης ΛεωνίδαςφοιτητήςΝέα Σμύρνη
      635Μωραΐτης ΣωτήρηςφοιτητήςΠάτρα
      636Μωυσιάδης ΓιάννηςεργατοτεχνίτηςΚοζάνη
      637Νάκας Αριστοτέληςιδιωτικός υπάλληλοςΠάτρα
      638Νανούρης ΔημήτρηςδημοσιογράφοςΑθήνα
      639Νασιοπούλου Ελπίδαμαθηματικός-μεταπτυχιακή φοιτήτριαΠάτρα
      640Ναστούλη ΑικατερίνησυνταξιούχοςΠειραιάς
      641Νάτσιος ΔημήτρηςάνεργοςΕύοσμος
      642Νικητέα Χαράελεύθερη επαγγελματίαςΛευκωσία
      643Νικητόπουλος ΑνδρέαςοικονομολόγοςΑθήνα
      644Νικολάου ΓιάννοςφοιτητήςΒόλος
      645Νικολάου ΒαγγέληςφοιτητήςΆρτα
      646Νικολάου Γιάννηςιδιωτικός υπάλληλοςΆρτα
      647Νικολάου ΘωμάςφοιτητήςΓέρακας
      648Νικολάου Κώσταςδημοτικός υπάλληλοςΆρτα
      649Νικολάου ΧάρηςφοιτητήςΓέρακας
      650Νικολέας ΝικόλαςφοιτητήςΓαλάτσι
      651Νικολόπουλος ΙάσωναςμαθητήςΠάτρα
      652Νικολόπουλος Παναγιώτηςμηχανολόγος-ηλεκτρολόγος
      653Νικολοπούλου ΕλιάναφοιτήτριαΑθήνα
      654Νομικού ΜαρίαθεατρολόγοςΗλιούπολη
      655Νουσβίλη ΕλένηεκπαιδευτικόςΘεσσαλονίκη
      656Νούσιας Σταύροςηλεκτρολόγος μηχανικόςΓιάννενα
      657Νταβλούρος ΓιώργοςσυνταξιούχοςΠάτρα
      658Νταβλούρου ΙωάνναφοιτήτριαΠάτρα
      659Ντάνης ΓιώργοςγιατρόςΠάτρα
      660Ντάνης ΓιώργοςφοιτητήςΚαλλιθέα
      661Νταντσένκο ΆνναεργαζόμενηΑμπελόκηποι
      662Νταρλαδήμας Σπύροςφαντάρος
      663Ντασιώτη Βαγιούλαιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
      664Νταφόπουλος ΧάρηςΆνεργοςΚαβάλα
      665Ντε Σίλβα Ιράνγκαπρόσφυγας, εργαζόμενος στην εστίασηΑθήνα
      666Ντίτσου ΣοφίαφοιτήτριαΑθήνα
      667Ντόλιας ΘωμάςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      668Ντόσας ΔημήτρηςφοιτητήςΑθήνα
      669Ντουτσούκβε Κρίστιανπρόσφυγας, μικροπωλητήςΙλίσια
      670Ντρενογιάννη ΑντωνίαφοιτήτριαΠάτρα
      671Ξάρχης ΝίκοςφοιτητήςΑγρίνιο
      672Ξιάρχος ΔημήτρηςεκπαιδευτικόςΑθήνα
      673Ξιάρχου Σταματικήπολιτική επιστήμωνΑθήνα
      674Ξύδης Γιάννηςιδιωτικός υπάλληλοςΛευκωσία
      675Ξυπολιά Θεοδώρακαθηγήτρια μέσης εκπαίδευσηςΓαλάτσι
      676Ξυπολιάς Παρασκευάςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΓαλάτσι
      677Οικονομίδης Γιώργοςπολιτικός μηχανικόςΘεσσαλονίκη
      678Οικονομίδης ΣτέλιοςφοιτητήςΝεάπολη
      679Οικονόμου Ανθήιδιωτικός υπάλληλοςΝεάπολη
      680Οκαφόρ Εζέζα Ντανεργαζόμενος σε σούπερ μάρκετΑθήνα
      681Όμπιγιαν Κλέμεντ
      Αθήνα
      682Ονγουντσέκβα Πάσιενς
      Αθήνα
      683Ονγουντσέκβα Πις
      Αθήνα
      684Ονγουντσέκβα Σάντεϊ
      Αθήνα
      685Ονγουντσέκβα Τζόυ
      Αθήνα
      686Όνια ΚένεθκαθαριστήςΠατήσια
      687Ονομπουκχάκμπο Μόργκαν
      Αθήνα
      688Οσάγκιε Ιγιέν Άμος
      Αθήνα
      689Οσεβίρε Στέφεν
      Αθήνα
      690Οσονόβχο Τάνζι
      Αθήνα
      691Οσούντε Ογουστίν
      Αθήνα
      692Οϋεφέσο Τούιν
      Αθήνα
      693Ουκπέμπορ Τζέιμς
      Αθήνα
      694Ουμουρχούρχου Κρίστοφερ
      Αθήνα
      695Ούντε Αμάρα
      Αθήνα
      696Οχιλέμπο Μαρίαπρόεδρος της Ένωσης Νιγηριανών γυναικών, εργαζόμενη στην εστίασηΑθήνα
      697Οχιλέμπο ΠέγκυμαθήτριαΑθήνα
      698Οχιλέμπο Σάνυπρόεδρος στην Κοινότητα Nιγηριανών από το Edo state της Νιγηρίας, εργαζόμενος σε ταξίΑθήνα
      699Παγιάτσος ΑντρέαςοικονομολόγοςΖωγράφου
      700Παϊρη ΜαρίαθεατρολόγοςΠάτρα
      701Παλαιολόγου ΕλένηφοιτήτριαΖωγράφου
      702Παληκύρα ΜαρίαοικιακάΚέρκυρα
      703Πανάγιος ΚώσταςδάσκαλοςΠεριστέρι
      704Παναγιώτης Μιχελήςιδιωτικός υπάλληλοςΜεταμόρφωση
      705Παναγιωτόπουλος Κων/νοςεκπαιδευτικός δευτεροβάθμιαςΊλιον
      706Παναγιωτοπούλου Σαββίναιδιωτικός υπάλληλοςΠάτρα
      707Παναγιώτου Μιχάληςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΆργος
      708Παναγόπουλος ΙάκωβοςΓραμματέας συλλόγου φοιτητών Τεχνών Ήχου και εικόνας παν. ΚέρκυραςΚέρκυρα
      709Παναγώτας ΜάκηςφοιτητήςΠάτρα
      710Πανδή ΧριστίνατραπεζοϋπάλληλοςΚέρκυρα
      711Πανιτσίδη ΙωάνναφοιτήτριαΦλώρινα
      712Πανταζόπουλος Δημήτρηςαδιόριστος εκπαιδευτικόςΑγία Παρασκευή
      713Παντελοπούλου Λίναδημόσιος υπάλληλοςΑθήνα
      714Πάντος - Κίκκος ΣτέφανοςαρχιτέκτωνΑθήνα
      715Παπαγεωργίου Θεόφιλοςχημικός μηχανικόςΛάρισα
      716Παπαγεωργίου ΝίκοςάνεργοςΠειραιάς
      717Παπαγεωργίου Πέτροςειδικός τέχνηςΧαλάνδρι
      718Παπαγεωργόπουλος Νίκοςπολιτικός μηχανικόςΠάτρα
      719Παπαγιαννόπουλος ΠαναγιώτηςφοιτητήςΠάτρα
      720Παπαδάκης Παναγιώτηςκαθηγητής ΟικονομικώνΣεπόλια
      721Παπαδημητρίου Βασίληςαδιόριστος εκπαιδευτικόςΠεριστέρι
      722Παπαδημητρίου Ειρήνηιδιωτικός υπάλληλοςΓάνδη Βελγίου
      723Παπαδημητρίου ΈλσαεκπαιδευτικόςΤούμπα
      724Παπαδημητρίου ΣοφίαχημικόςΚέντρο Θεσσαλονίκης
      725Παπαδόπουλος ΔημήτρηςάνεργοςΠεριστέρι
      726Παπαδόπουλος Νίκοςπολιτικός ΕπιστήμοναςΠαρίσι
      727Παπαδοπούλου Μαρίασυμβασιούχος5ο Διαμέρισμα
      728Παπαδοπούλου Κυριακήδασκάλα Ειδικής ΑγωγήςΔράμα
      729Παπαζαχαριου Νικολέτααυτοαπασχολούμενη φυσιοθεραπεύτριαΒόλος
      730Παπαθανασίου ΛάμπροςφοιτητήςΠάτρα
      731Παπαθανασίου ΧρήστοςφοιτητήςΠάτρα
      732Παπαϊωάννου Γιάννηςμεταπτυχιακός φοιτητήςΚυψέλη
      733Παπαλουκάς ΚώσταςεκπαιδευτικόςΠαγκράτι
      734Παπαμεντζέλου ΝάσιαφοιτήτριαΑθήνα
      735Παπαμιχαήλ Ξένιαεκπαιδευτικός;
      736Παπανικολάου ΑσημίναγιατρόςΝ.Φιλοθέη
      737Παπανικολάου ΓιώργοςφοιτητήςΠάτρα
      738Παπαδημητρίου Ναταλίαιδιωτικός υπάλληλοςΤούμπα
      739Παπαποστόλου ΑποστόληςγιατρόςΠάτρα
      740Παπασπύρος Σπύροςεργαζόμεμνος ΕΘΕΛΠεριστέρι
      741Παπαφλωράτος ΚωσταντίνοςφοιτητήςΜάντσεστερ
      742Παπαχαραλάμπους ΦωτεινήψυχολόγοςΤούμπα
      743Παπαχρήστος Χρήστοςμεταπτυχιακός φοιτητήςΠάτρα
      744Παπαχρυσοστομίδου Ειρήνηιδιωτικός υπάλληλοςΝάουσα
      745Παπαχρυσοστομίδου Ειρήνηιδιωτικός υπάλληλοςΝάουσα
      746Παπία ΚατερίνασυνταξιούχοςΤούμπα
      747Παπίας ΓιάννηςάνεργοςΤούμπα
      748Παππάς ΓιάννηςβιβλιοθηκονόμοςΕξάρχεια
      749Παράλαιμος Ηλίαςιδιωτικός υπάλληλοςΙκαρία
      750Παραλής ΓιώργοςτραπεζοϋπάλληλοςΠολύγυρος
      751Παρασκευόπουλος Γιάννηςιδιωτικός υπάλληλοςΑμπελόκηποι
      752Παρασκευόπουλος ΧάρηςφοιτητήςΠάτρα
      753Παρτάλης ΒασίληςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      754Πασιαλής Γιώργοςμισθωτός μηχανικόςΈδεσσα
      755Πασσαλίδης ΑλέξανδροςγιατρόςΗλιούπολη
      756Πασσαλίδης ΓιώργοςμαθηματικόςΑθήνα
      757Πασσαλίδης ΦίλιπποςφοιτητήςΑθήνα
      758Πασσαλίδου ΕλένησυνταξιούχοςΗλιούπολη
      759Πασχάλη ΆννυφοιτήτριαΝέα Ιωνία
      760Πάτρα Λίτσααδιόριστη εκπαιδευτικόςΚυψέλη
      761Πατρίκη ΔέσποινατραπεζοϋπάλληλοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
      762Πατρώνα ΣτέλλαδικηγόροςΠειραιάς
      763Πατσέας Νίκοςμηχανικός αυτοκινήτωνΒόλος
      764Παυλάκη Σοφίαιδιωτικός υπάλληλοςΆγιος Ελευθέριος
      765Παυλίδη Ειρήνησυνταξιούχος ιδιωτικού τομέαΑθήνα
      766Παυλίδης ΆρηςάνεργοςΑθήνα
      767Παυλίδου ΛεμονιάεκπαιδευτικόςΚοζάνη
      768Παύλου ΡολάνδοςγιατρόςΕύβοια
      769Πεϊκος Βασίληςιδιωτικός υπάλληλοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
      770Πετκέλης Δημήτρηςιδιωτικός υπάλληλοςΖυρίχη
      771Πετρέλης ΠάνοςφοιτητήςΠάτρα
      772Πετρίτης Σπύροςαναπληρωτής εκπαιδευτικόςΚερατσίνι
      773Πετροπούλου Γιώταιδιωτικός υπάλληλοςΚόρινθος
      774Πέτρου ΑργυρώτεχνολόγοςΑθήνα
      775Πιλάτη ΜαρίαεκπαιδευτικόςΆνω Πόλη
      776Πιπεροπούλου ΕιρήνηφοιτήτριαΣυκιές
      777Πίσια Μαίρηεκπαιδευτικός δευτεροβάθμιαςΠετρούπολη
      778Πιστιόλης Γιάννηςφαντάρος
      779Πιστόλης ΓεράσιμοςτεχνολόγοςΑθήνα
      780Πιτσιούνη Ρέναελεύθερος επαγγελματίαςΝάουσα
      781Πλιακογιάννη ΝάσιαφοιτήτριαΘεσσαλονίκη
      782Πλιακογιάννης ΔημήτρηςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      783Πλουμπίδη ΕιρήνηλογίστριαΖωγράφου
      784Ποδιά ΠόπηφοιτήτριαΠάτρα
      785Ποδιάς Κώσταςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΠάτρα
      786Πολιτάκη Πολύνανηπιαγωγός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσηςΜύκονος
      787Πολύζος ΝίκοςαγρότηςΛάρισα
      788Πολύζου ΙφιγένειαμαθήτριαΚαλλικράτεια Χαλκιδικής
      789Πολύζου ΣτέλλααγρότισσαΛάρισα
      790Πολυζώη ΜαρίαμουσικήςΜεταμόρφωση
      791Πολυμεροπούλου ΒασιλικήδασκάλαΠεριστέρι
      792Πουλόπουλος ΓιάννηςφοιτητήςΖωγράφου
      793Πραντούνα ΜαρίαφοιτήτριαΑμπελόκηποι
      794Πραντούνας ΑλέξανδροςάνεργοςΑμπελόκηποι
      795Πρεβενιός ΓρηγόρηςάνεργοςΓαλάτσι
      796Προκόπη Νατάσαβιολόγος- μεταπτυχιακή φοιτήτριαΟλλανδία
      797Πρώιμου ΚατερίναφοιτήτριαΡόδος
      798Πυλαρινός ΗρακλήςεκπαιδευτικόςΠάτρα
      799Ράνιος Αλέξανδροςηλεκτρολόγος μηχανικόςΝέα Σμύρνη
      800Ράπτης ΗλίαςφοιτητήςΠάτρα
      801Ράπτης ΜάκηςσυνταξιούχοςΑθήνα
      802Ραφτοπούλου ΧριστίναφοιτήτριαΠάτρα
      803Ρέμος ΓιάννηςφοιτητήςΠάτρα
      804Ρέππας ΧρήστοςδάσκαλοςΑίγινα
      805Ρετάλη ΑγγελικήσυνταξιούχοςΑθήνα
      806Ρηγόπουλος Αναστάσιοςαρχιτέκτων0
      807Ρηγόπουλος Γιώργοςδημόσιος υπάλληλοςΧορτιάτης
      808Ρήγος Γιάννηςμισθωτός μηχανικόςΑγία Παρασκευή
      809Ρόδη ΆνναδασκάλαΑίγινα
      810Ροδόπουλος-Χατζής Θάνοςχημικός μηχανικόςΑθήνα
      811Ρούλιας Δημήτρηςηλεκτρολόγος μηχανικόςΠάτρα
      812Ρούτη ΔήμητραμουσικόςΑμπελόκηποι
      813Ρούτη ΤζένηγραφίστριαΑμπελόκηποι
      814Ρουχώτας ΧαράλαμποςτεχνολόγοςΝίκαια
      815Σαββίδης Μάρκοςιδιωτικός υπάλληλοςΚαλαμαριά
      816Σαββίδης ΧάρηςοικονομολόγοςΜαρούσι
      817Σαββίδου Αναστασίαμισθωτή οικονομολόγοςΛονδίνο
      818Σαββουλίδη ΣουλτάνααυτοαπασχολούμενηΤρίκαλα
      819Σαγρής Βασίληςιδιωτικός υπάλληλοςΛάρισα
      820Σακελαρόπουλος Νίκοςπολιτικός μηχανικόςΑθήνα
      821Σακελλαρίου Κώσταςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΠάτρα
      822Σακκαλή Χριστίναιδιωτικός υπάλληλοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
      823Σακκάς ΤάσοςφοιτητήςΠάτρα
      824Σαμιώτου ΚαλιόπησυνταξιούχοςΠειραιάς
      825Σαριδάκης ΒασίληςφοιτητήςΖωγράφου
      826Σαρίδης ΜπάμπηςγιατρόςΣητεία
      827Σαρλής ΔημήτρηςηλεκτρολόγοςΑθήνα
      828Σαρρηβασιλείου ΒικυσυνταξιούχοςΠεραία
      829Σάφνερ ΆλεξφοιτητήςΚέρκυρα
      830Σεϊτανίδης ΓιάννηςφοιτητήςΚαβάλα
      831Σερβέ Κατερίναιδιωτικός υπάλληλοςΚαισαριανή
      832Σερετίδης Χρήστοςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΦιλαδέλφεια
      833Σέρπη Έλενα
      Πάτρα
      834Σεφεριάδης Σεραφείμπανεπιστημιακός, ΠάνειοΑθήνα
      835Σιαμέτης ΚώσταςταξιτζήςΝέα Σμύρνη
      836Σιαπέρας ΣίμωναςφοιτητήςΑγ.Παρασκευή
      837Σιαπκίδης ΦώτηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      838Σιαφάκα Ευτυχίαδημόσιος υπάλληλοςΆρτα
      839Σιγάλα ΚατερίναεκπαιδευτικόςΝίκαια
      840Σιδεράς Διονύσηςελεύθερος επαγγελματίαςΖωγράφου
      841Σιδέρης Θανάσηςοδηγός ΕΘΕΛΚουβαράς
      842Σιδέρης Χάρηςεργαζόμενος σε εταιρία τηλεφωνίαςΜεταξουργείο
      843Σιδηρόπουλος Άρηςελεύθερος επαγγελματίαςΖυρίχη
      844Σιλιγαρδάκη Αγγελικήπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων σε φορείς Ψυχικά Ασθενών και Ευάλωτων Κοινωνικών ΟμάδωνΠετρούπολη
      845Σινάς ΝίκοςφοιτητήςΣέρρες
      846Σιώζος ΓιώργοςδιαφημιστήςΓέρακας
      847Σιώκος Βλάσσηςελεύθερος επαγγελματίαςΝέα Ιωνία
      848Σιώκου ΜιρένιαφοιτήτριαΝέα Ιωνία
      849Σκαβάτσου ΕλένημεταπτυχιακόςΠάτρα
      850Σκαλιδάκης ΓιάννηςιστορικόςΝέα Σμύρνη
      851Σκαμπαρδώνη ΙωάνναφοιτήτριαΖωγράφου
      852Σκανδάλης ΦώτηςηλεκτρολόγοςΓιάννενα
      853Σκαρβέλη ΓιώταεικαστικόςΑθήνα
      854Σκέντζου ΔανάηφοιτήτριαΓλυφάδα
      855Σκόρδος ΓιάννηςνοσηλευτήςΝίκαια
      856Σκόρδος Λεονάρδοςεργαζόμενος σε δομή Ψυχικής ΥγείαςΝίκαια
      857Σκόρδος ΓιάννηςφοιτητήςΧαλάνδρι
      858Σκόρδος ΜάρκοςλογιστήςΗλιούπολη
      859Σκουλάκης ΣτρατήςφοιτητήςΖωγράφου
      860Σκρέκα ΧαράδασκάλαΠάτρα
      861Σόιλες Σίμοςμηχανολόγος μηχανικόςΠολύγωνο
      862Σολανάκη Σοφίαιδιωτικός υπάλληλοςΧανιά
      863Σολάνου ΜαρίαφοιτήτριαΘεσσαλονίκη
      864Σοπικιώτης Βαγγέληςυπάλληλος ΟΤΕΠρέβεζα
      865Σοπικιώτης ΒασίληςφοιτητήςΠειραιάς
      866Σουβατζής ΚώσταςμαθητήςΤούμπα
      867Σοφιανού Ολγαιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
      868Σπανογιάννη Μαρίναιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
      869Σπανουδάκη ΔήμητραφοιτήτριαΣταυρούπολη
      870Σπανουδάκη ΚωνσταντίναοικιακάΣταυρούπολη
      871Σπηλιόπουλος Τάκηςμηχανολόγος μηχανικόςΑθήνα
      872Σπύρος Γιακουμέλοςλογιστής -ελεύθερος επαγγελματίας, μουσικόςΠάτρα
      873Σταγώνης Δημήτρηςδημόσιος υπάλληλοςΧαλκιδική
      874Σταθόπουλος ΚώσταςοικοδόμοςΠολύγωνο
      875Σταθοπούλου Μυρσίνηιδιωτικός υπάλληλοςΑμπελόκηποι
      876Σταματόπουλος Κώσταςμισθωτός τεχνικόςΠάτρα
      877Σταματόπουλος Χρίστοςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΗλιον
      878Στάμος Θωμάςπολιτικός μηχανικόςΘεσσαλονίκη
      879Σταμουλακάτος ΔημήτρηςφοιτητήςΠάτρα
      880Σταμουλακάτου ΔήμητραφοιτήτριαΠάτρα
      881Σταμπουλή ΣταυρούλασυνταξιούχοςΠεραία
      882Σταμπούλης ΘανάσηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      883Σταυρόπουλος ΜάνοςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      884Σταυρουλιδάκης Παντελήςιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
      885Σταφανάκη Κοΐδη ΜαρίαεκπαιδευτικόςΛαύριο
      886Στεργιανού ΜεταξίαδικηγόροςΘεσσαλονίκη
      887Στεφανάκη Ευαγγελίαεργαζόμενη στο ΤζάνειοΠειραιάς
      888Στογιάννης ΒαγγέληςΕθελοντική Δασοπροστασία ΚαισαριανήςΧολαργός
      889Στογιάννης ΔημήτρηςμαθηματικόςΧολαργός
      890Στοιβακτσάκης ΡωμανόςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      891Στόμη ΠαγώναμηχανικόςΑμπελόκηποι
      892Στρίμπερ Χριστίναιδιωτικός υπάλληλοςΚολωνός
      893Στρούμπος ΣάββαςηθοποιόςΜεταξουργείο
      894Στυλίδου ΜαρίαμεταπτυχιακόςΘεσσαλονίκη
      895Συμμεού Νίκηπολιτικός μηχανικόςΘεσσαλονίκη
      896Συριοπούλου ΑναστασίακομμώτριαΠολύγωνο
      897Σφαντού ΦαίδραφοιτήτριαΑθήνα
      898Σώζος ΚώσταςφοιτητήςΠάτρα
      899Ταγκλής Δημήτρηςγραμματέας ΔΣ κλαδικού σωματείου ΣΕΨΑΕΚΟΠατήσια
      900Ταμπακούδης ΓιώργοςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      901Ταμπίσκου ΣταματούλαμαθηματικόςΧολαργός
      902Τεκνετσίδης ΣτάθηςάνεργοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
      903Τελώνη ΑναστασίαφοιτήτριαΑθήνα
      904Τερζάκης ΓιώργοςφοιτητήςΗγουμενίτσα
      905Τερζάκης ΜιχάληςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      906Τερζής Γιώργοςιδιωτικός υπάλληλοςΩραιόκαστρο
      907Τερζόπουλος Μιχαήλ-ΆγγελοςμαθητήςΘεσσαλονίκη
      908Τζαβαλά ΜαρίαΕλεύθερη ΕπαγγελματίαςΠάτρα
      909Τζαμαδάνης Ερρίκοςιδιωτικός υπάλληλοςΚέντρο Θεσσαλονίκης
      910Τζήμας ΚώσταςεργαζόμενοςΑμπελόκηποι
      911Τζιβανόπουλος Χρήστοςυπάλληλοςαθήνα
      912Τζίμα ΒάσωφοιτήτριαΓιάννενα
      913Τζιοβάρα ΜατίναάνεργηΘεσσαλονίκη
      914Τζομάκας ΠέτροςκλειδαράςΠατήσια
      915Τζουμουσλή Ελισάβετδημόσιος υπάλληλοςΒόλος
      916Τζωρτζακάκης ΜιχάληςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      917Τζώρτζογλου ΦώτηςφοιτητήςΒόλος
      918Τιλλυρός ΓιώργοςάνεργοςΠάτρα
      919Τόγγος Στέφανοςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΗράκλειο Αττικής
      920Τόλιου Κικήιδιωτικός υπάλληλοςΕύοσμος
      921Τομαράς Γιάννηςηλεκτρολόγος μηχανικόςΑκράτα
      922Τοπαλίδης ΧρήστοςδικηγόροςΤούμπα
      923Τουτζιαράκης Δημήτρηςηλεκτρολόγοςφλωρινα
      924Τούτιου ΔάφνησυμβασιούχοςΣυκιές
      925Τριανταφυλλίδου ΜένηενδυματολόγοςΘεσσαλονίκη
      926Τριανταφυλλόπουλος Βασίλης
      Αθήνα
      927Τριανταφυλλόπουλος ΓιώργοςφοιτητήςΚαβάλα
      928Τριανταφυλλοπούλου ΜαρίαφοιτήτριαΠάτρα
      929Τριβιζάκης ΓιώργοςεκπαιδευτικόςΓλυφάδα
      930Τρίγκας Γιάννηςιδιωτικός υπάλληλοςΤούμπα
      931Τριχόπουλος Γιώργοςηλεκτρολόγος μηχανικόςΠάτρα
      932Τρομπούκης Νίκοςσυνταξιούχος υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑΆρτα
      933Τρύφωνος Μαρίαιδιωτικός υπάλληλοςΚυψέλη
      934Τσάκα ΣταυρούλαΚομμώτριαΠάτρα
      935Τσακαλάκης Κώσταςμισθωτός μηχανικόςΒουκουρέστι
      936Τσάκαλος ΓιώργοςΦοιτητήςΠειραιάς
      937Τσακίρη   ΜαγδαλινήάνεργηΕυκαρπία
      938Τσακίρη ΜαριάνναφοιτήτριαΚέντρο Θεσσαλονίκης
      939Τσαμπλές ΣτέλιοςσπουδαστήςΛάρισα
      940Τσαμπλές ΧρήστοςαγρότηςΛάρισα
      941Τσαούση ΕλένηφοιτήτριαΠαλαιό Φάληρο
      942Τσαρδανίδης ΓρηγόρηςφοιτητήςΑγ.Παρασκευή
      943Τσάτης ΧρήστοςφοιτητήςΠάτρα
      944Τσατρίζου ΕύαφοιτήτριαΠάτρα
      945Τσατσάγιας ΑνδρέαςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      946Τσεκούρας Λυκούργοςμισθωτός μηχανικόςΒριλίσια
      947Τσέλιος ΒασίληςφοιτητήςΠάτρα
      948Τσέλιος ΜπάμπηςφοιτητήςΠάτρα
      949Τσερέπης ΑνέστηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      950Τσετσέ ΒάσωφοιτήτριαΠάτρα
      951Τσιακμακίδης ΛάκηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      952Τσιάκος Παναγιώτηςιδιωτικός υπάλληλοςΜαρούσι
      953Τσιαμήτρος ΝίκοςφοιτητήςΖωγράφου
      954Τσιάρας ΣτέλιοςφοιτητήςΜαρούσι
      955Τσιγάρα Δώραιδιωτικός υπάλληλοςΚαλαμάτα
      956Τσίκος ΓιώργοςαρχιτέκτωνΑθήνα
      957Τσίκος ΓιώργοςαρχιτέκτωνΑθήνα
      958Τσιλιάκου ΕυανθίαεκπαιδευτικόςΓλυφάδα
      959Τσιλιγκίρης Νίκοςφοιτητής5ο Διαμέρισμα
      960Τσιμενίδου Σοφίαοδοντίατρος
      961Τσιμπούρη Χριστίναιδιωτικός υπάλληλοςΊλιον
      962Τσιουλάκης Γιάννηςλέκτορας στο πανεπιστήμιο του CorkΚορκ Ιρλανδίας
      963Τσιούρβα ΜαρίαφοιτήτριαΠάτρα
      964Τσιούστα ΕύηφοιτήτριαΝέα Σμύρνη
      965Τσιριτίδου Ελισάβετιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
      966Τσιτιρίδης ΚωνσταντίνοςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      967Τσιτουρίδης ΓιάννηςμαθητήςΠανόραμα
      968Τσολής Γάννηςπολιτικός μηχανικόςΒόλος
      969Τσονόπουλος ΠαναγιώτηςτραπεζοϋπάλληλοςΓαλάτσι
      970Τσότσου Σταυρούλαιδιωτικός υπάλληλοςΣυκιές
      971Τσούκα ΙωάνναφοιτήτριαΠάτρα
      972Τσούκας ΚώσταςψυχολόγοςΖωγράφου
      973Τσουνόπουλος ΠαναγιώτηςοικονομολόγοςΑθήνα
      974Τσουρουκίδης ΠάρηςφοιτητήςΑθήνα
      975Τσόχατζης ΣτέλιοςγιατρόςΜυτιλήνη
      976Φαλούι ΕλένημαθήτριαΝέα Φιλαδέλφεια
      977Φελεμέγκας ΠαναγιώτηςφοιτητήςΛάρισα
      978Φέρος Γιάννηςιδιωτικός υπάλληλοςΛευκωσία
      979Φιλίμωνος ΑναστασίαφοιτήτριαΑθήνα
      980Φίλιος ΑχιλλέαςάνεργοςΙωάννινα
      981Φιλιππαίος ΦραγκίσκοςάνεργοςΓλυφάδα
      982Φιλιππίδου ΣοφίαεκπαιδευτικόςΚαβάλα
      983Φιλίππου  ΔημήτρηςφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      984Φιλίππου ΦίλιπποςσυγγραφέαςΑθήνα
      985Φίλλιπος ΣτεφάνουφοιτητήςΘεσσαλονίκη
      986Φλαμουρτζώγλου ΜαρίαμαθήτριαΞηροκρήνη
      987Φλαμπούρη ΔήμητραάνεργηΠαλαιό Φάληρο
      988Φλαμπούρης Κυριάκοςιδιωτικός υπάλληλοςΠαλαιό Φάληρο
      989Φλωριώτης ΑλέξανδροςφοιτητήςΠάτρα
      990Φλώρος ΓιώργοςγεωλόγοςΜεσολλόγγι
      991Φλώρου ΙωάνναφοιτήτριαΠάτρα
      992Φουγιατζή Κατερίναβοηθός φαρμακείουΆγιοι Ανάργυροι
      993Φούντας ΓιώργοςάνεργοςΒόλος
      994Φραγγίσκου Σοφίααυτοαπασχολούμενη μηχανικόςΓαλάτσι
      995Φραγκιαδάκη ΜαρίαΣυνδικαλίστριαΑθήνα
      996Φράγκος Θοδωρήςδημόσιος υπάλληλοςΘέρμη
      997Φράγκος ΓιώργοςφοιτητήςΑθήνα
      998Φράγκου ΕιρήνηφοιτήτριαΑθήνα
      999Φύκαρη ΚαλλιόπηεκπαιδευτικόςΧίος
      1000Φυλακτίδης ΤάσοςοικονομολόγοςΚαλαμάτα
      1001Φυσαράκη ΚαλλιόπηφοιτήτριαΠάτρα
      1002Φώλια Μαρίαιδιωτικός υπάλληλοςΓλυφάδα
      1003Φωτιάδης ΔημήτρηςμικροπωλητήςΑμπελόκηποι
      1004Φωτοπούλου ΕλένηκτηνίατροςΚαλάβρυτα
      1005Φωτοπούλου ΝιόβηφοιτήτριαΧολαργός
      1006Χαιρετάκης ΜιχάληςηλεκτρονικόςΘεσσαλονίκη
      1007Χάλαρης Γιώργοςελεύθερος επαγγελματίαςΠατήσια
      1008Χάλαρης ΚυριάκοςοικονομολόγοςΓκύζη
      1009Χαλυβόπουλος Δημήτρης,ηλεκτρολόγος μηχανικόςΘεσσαλονίκη
      1010Χαμπέρης Σπύροςερευνητης μοριακης βιολογιας - διδακτορικος φοιτητης Ιατρικης ΠατραςΠάτρα
      1011Χαραλαμπίδης Αποστόληςιδιωτικός υπάλληλοςΘεσσαλονίκη
      1012Χαραλαμπίδης ΒλαδίμηροςμουσικόςΑθήνα
      1013Χαραλαμπίδου Χρύσαιδιωτικός υπάλληλοςΓαλάτσι
      1014Χαρίσης ΜιχάληςμαθηματικόςΜεταμόρφωση
      1015Χαρίσης ΣωκράτηςφοιτητήςΜεταμόρφωση
      1016Χαρπιδού ΙουλίασυνταξιούχοςΑθήνα
      1017Χάσου Χριστίναμεταπτυχιακή φοιτήτριαΣυκιές
      1018Χατζηβασιλείου ΑδαμαντίαφοιτήτριαΑιγάλεω
      1019Χατζηβασίλογλου ΜαρίαφοιτήτριαΠάτρα
      1020Χατζηδημητρίου Ζωή
      Κέρκυρα
      1021Χατζηιωαννίδη ΆνναφοιτήτριαΝέα Ερυθραία
      1022Χατζηκώστας Δημήτρηςφαντάρος
      1023Χατζηλίας ΝαπολέωνσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      1024Χατζηφούντα Σοφίαιδιωτικός υπάλληλοςΚως
      1025Χατζοπούλου ΕλένημηχανικόςΘεσσαλονίκη
      1026Χειμαριός ΚωνσταντίνοςμουσικόςΛονδίνο
      1027Χήτα Μελίνααυτοαπασχολούμενη μηχανικόςΓαλάτσι
      1028Χήτας Λάμπροςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΓαλάτσι
      1029Χιώτης ΝίκοςφοιτητήςΑγρίνιο
      1030Χλούζος ΔημήτρηςσυνταξιούχοςΘεσσαλονίκη
      1031Χονδροματίδου ΣτέλλαγιατρόςΘέρμη
      1032Χουμπουρίδης Μάριοςιδιωτικός υπάλληλοςΤούμπα
      1033Χουτζούμης ΠέτροςεργατοτεχνίτηςΛειβαδιά
      1034Χουχούλης Αντώνηςιδιωτικός υπάλληλοςΣυκιές
      1035Χρηστίδης Γιώργος
      Κέρκυρα
      1036Χριστογιάννης ΑντώνηςφοιτητήςΠάτρα
      1037Χριστοδούλου ΣτέλιοςφοιτητήςΙλίσια
      1038Χριστοδούλου Στέφανοςαυτοαπασχολούμενος μηχανικόςΚαισαριανή
      1039Χριστόπουλος ΔιονύσηςφοιτητήςΚαισαριανή
      1040Χρόνη ΔήμητραοικιακάΠάτρα
      1041Χρόνη ΜαρίαφοιτήτριαΠάτρα
      1042Χρόνης Βασίληςιδιωτικός υπάλληλοςΠάτρα
      1043Χρόνης Νίκοςελεύθερος επαγγελματίαςΠάτρα
      1044Χρυσανθίδης ΔημήτριοςοικονομολόγοςΠειραιάς
      1045Χρυσανθίδης ΙορδάνηςτεχνολόγοςΝ. Φάληρο
      1046Χρυσός Πέτροςιδιωτικός υπάλληλοςΖωγράφου
      1047Χρυσός Πέτροςτεχνικός η/υΠολύγωνο
      1048Χρυσού Άνναελεύθερη επαγγελματίαςΠολύγωνο
      1049Χρυσού ΜαριάνναγεωπόνοςΑμπελόκηποι
      1050Ψαρρά ΚυριακήφιλόλογοςΚαλλιθέα
      1051Ψημένου Βάσιαιδιωτικός υπάλληλοςΑθήνα
      1052Ψιλόπουλος Κώσταςηλεκτρολόγος μηχανικόςΆρτα

        *Το κείμενο της πρωτοβουλίας των 1000, καθώς και οι υπογραφές των μελών της βρίσκονται αναρτημένα στην σελίδα: www.protovoulia-metopo.gr

        Δεν υπάρχουν σχόλια:

        Δημοσίευση σχολίου

        Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.