# #

8 Νοε 2012

Στη φόρα οι μισθοί των βουλευτών...Δηλαδή μέχρι τώρα πόσα παίρνανε???

















Ο Γεωργιάδης υποστηρίζει καθημερινά στα κανάλια χωρίς κανείς δημοσιοκάφρος να διαφωνεί, όπως και κανείς από τους  βολευτές των άλλων κομμάτων , ότι τους έχουν κόψει περισσότερο από 60% μεχρι τώρα.....
Δηλαδή...Πόσα έπαιρναν πριν τις περικοπές...????????? 

Επίδομα οργάνωσης γραφείου 1.169 ευρώ, έξοδα κίνησης 600 και ταχυδρομικά τέλη 1.136 ευρώ. 
Συνολικά οι μικτές αποδοχές ενός βουλευτή φτάνουν τα ...8.700 χιλιάδες ευρώΗ βουλευτική αποζημίωση ήταν και ο λόγος της αντιπαράθεσης βουλευτών της ΝΔ με την Χρυσή Αυγή. 

Α. Γεωργιάδης: Τα καθαρά είναι 5.400. «Τα μηνιαία εκκαθαριστικά είναι παραπλανητικά. Ο υπολογισμός γίνεται σε ετήσια βάση (5.400 ευρώ μηνιαίως προ φόρων)», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η Φωτεινή Πιπιλή ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα όσα υποστήριξαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ τονίζοντας πως οι συνολικές ακαθάριστες αποδοχές φτάνουν τα 8.217 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο υποστήριξε πως οι κρατήσεις που γίνονται στους βουλευτές είναι πάρα πολλές. 

«Υπέρ κόμματος. Όλοι οι βουλευτές δίνουμε σημαντικό ποσό... 578. 

Κλάδος σύνταξης: 385. 
Προείσπραξη φόρου εισοδήματος, γιατί μετά εμείς πάμε με τον υψηλότερο και πληρώνουμε πολλά. Γιατί ο κόσμος νομίζει ότι δεν πληρώνουμε... 424. 

Ειδική εισφορά αλληλεγγύης, μόνο οι βουλευτές το έχουμε τόσο ψηλά, εκτός από το εξτρά που πληρώνουμε στο τέλος του χρόνου και δικαίως. 164. 

Ειδική εισφορά αλληλεγγύης δεύτερο που το έχουμε αποκλειστικά εμείς οι βουλευτές, μεγάλο ποσό, 123. 

Ειδική εισφορά ΟΑΕΔ, ενισχύουμε τον ΟΑΕΔ, λογικό είναι, 82. 

Κάτι ΕΤΑΜ, κάτι ΜΑΜ ούτε ξέρω που είναι. Μηνιαίο καθαρό πληρωτέο ποσό:

6.408. Με τον Προϋπολογισμό του 2013, όλα αυτά περικόπτονται, απλώς η Βουλή στον Προϋπολογισμό τα έβαλε συνολικά και δεν μπορώ να σου πω θα είναι της τάξεως των τάδε, δεν ξέρω. Επίσης, 48.000 συνολικά, σημείωνε, 48.000 ήταν οι περικοπές ετησίως των βουλευτών. 48.000. Και επίσης, οι βουλευτές πληρώνουν εφορία, γιατί κακώς παπαγαλάκια λένε ότι οι βουλευτές δεν φορολογούμασταν.» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της.

1 σχόλιο:

  1. 8774... και εμεις λεμε παλι καλα που περνουμε το 1/10 απο αυτούς...!!! Γιατι καποιοι δεν εχουν ΚΑΘΟΛΟΥ μισθο και ειναι ΑΝΕΡΓΟΙ...!!!

    Αισχος... ζηστε με 0 με 300 ή με 900 ευρω, και μετα ελατε!!
    Η απόλυτη ξεφτυλαααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.