# #

29 Νοε 2011

Νέα περιεργη έκρηξη στις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις.. Ο πολεμος εχει αρχισει ?


Μια περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Ιράν, εγείροντας υποψίες ότι έχει σημειωθεί νέα δολιοφθορά εναντίον των πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Ιράν, καθώς στην πόλη υπάρχει πειραματικός πυρηνικός αντιδραστήρας, αλλά και εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου.
 Μέχρι στιγμής, αυτό που προκύπτει είναι ότι η ισχυρή έκρηξη που έγινε αισθητή σε όλη την πόλη, σημειώθηκε σε δεξαμενή πετρελαίου…

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μετέδωσε ότι σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στην πόλη Ισφαχάν του Ιράν, βασιζόμενο σε δηλώσεις του αναπληρωτή κυβερνήτη, υπεύθυνου για τις πολιτικές υποθέσεις και την ασφάλεια, εκδοχή που προσυπέγραφε και η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα το πρακτορείο ειδήσεων απέσυρε την είδηση από την ιστοσελίδα του, με αποτέλεσμα να εγείρει περισσότερες υποψίες ότι οι Ιρανοί κάτι προσπαθούν να κρύψουν. Το τελευταίο διάστημα ιοί που έχουν διεισδύσει – προφανώς από φυτικές μυστικές υπηρεσίες – στα συστήματα ελέγχου του Ιράν, έχουν οδηγήσει σε πολλαπλές εκρήξεις στο δίκτυο φυσικού αερίου, ενώ έχουν προκαλέσει μεγάλες ζημιές στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της χώρας.
Αποκορύφωμα η πρόκληση έκρηξης κατά τη διάρκεια επίδειξης εφαρμογής μη συμβατικής κεφαλής σε ιρανικό βαλλιστικό πύραυλο, η οποία είχε καταστροφικά αποτελέσματα, ενώ μεταξύ άλλων, οδήγησε και στο θάνατο τον ταξίαρχο των Φρουρών της Επανάστασης ο οποίος θεωρείται ως ο πατέρας του ιρανικού πυραυλικού προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.