# #

2 Δεκ 2011

Μαν.Γλέζος : Να κατεβάσουμε πάλι την Γερμανική σημαία...Απολαυστικος ο Γλεζος !βιντεο


Απολαυστικός ο Μαν. Γλέζος σε ομιλία του στην Σπάρτη

Συνεργασία της Αριστεράς, στα θέματα για τα οποία υπάρχει ταύτιση απόψεων, πρότεινε χθες από την Σπάρτη ο Μαν. Γλέζος, ο οποίος μαζί με τον Στέφανο Ληναίο ήταν ομιλητές σε εκδήλωση  «Το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα».

Ο κ. Γλέζος είπε πως θα πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές, που όμως δε συμφέρουν κομματικά την Αριστερά, που είναι κατακερματισμένη, και πρότεινε συνεργασία όλων των δυνάμεών της με διατήρηση των όποιων διαφορών υπάρχουν και ενωμένη δράση. Ανάμεσα σε άλλα, παρατήρησε ότι η συνεργασία αυτή θα πρέπει να είναι πριν, κατά και μετά τις εκλογές, με θέματα όπως η απλή αναλογική ή το μνημόνιο, ενώ η κάθε πλευρά θα διατηρεί τις διαφοροποιήσεις της.

Στο ερώτημα που του έγινε, γιατί οι ψηφοφόροι που φεύγουν από το δικομματισμό δεν απευθύνονται στην Αριστερά, απάντησε: «Είναι διασπασμένη ανοήτως, χωρίς δικαιολογία και επειδή δεν ξεκαθαρίζει στο λαό αν θα είναι ο ίδιος εξουσία ή το κόμμα».

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία ενώ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των πολιτών. Στις συζητήσεις και τα πηγαδάκια άνοιξαν και οι ασκοί για τους δοσίλογους της κατοχής. Το τι μάθαμε δεν λέγεται. Θα τα πούμε εν καιρώ αυτά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.