# #

30 Νοε 2011

Θα φορολογηθεί η μπάζα του Εφραίμ στη Ρωσία;



Ελληνική και ρωσική Μαφία υπό τη σκέπη της ψευτοζώνης  


Η χρεοκοπία και η δυστυχία, φέρνουν πατριωτική περιχαράκωση και θρησκοληψία.
 Ακόμη και ο Αλέξης Τσίπρας, είδε το φως το αληθινόν και το έριξε σε πατριωτικά και εκκλησιαστικά ανοίγματα, για να δρέψει τώρα τους καρπούς των κόπων του ως αγαπημένος ήρωας πολλών ακροδεξιών και ορθόδοξων μπλογκς.
 Κανείς πια δεν ρωτάει πότε θα επιστρέψουν τα κλεμένα 6 εκατ.ευρώ της ιερής «Αλληλεγγύης» των Φουρλεμάδη-Χριστόδουλου (άλλαξε τα ράσα τώρα ο Μανωλιός, παρουσία και του κ.Λαυρεντιάδη της Proton, σε «Αποστολή»), που είχε ζητήσει πίσω η τότε Υπ.Εξ., κανείς δεν φωνάζει για τη φορολόγηση της Εκκλησίας, ο κ.Τσίπρας έγινε η εξ αριστερών της ασπίδα  με το τρίπτυχο: 
«Διακριτοί ρόλοι»// «sui generis» η περιουσία// ελεημοσύνη («κοινωνικό έργο» τη λένε στην Αριστερά).
Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία ο μαφιόζος καλόγερος, μετά το ξέπλυμα με τη φωτογράφησή του πλάϊ στο θλιβερό ΓΑΠ και οργάνωσε μεγάλη τουρνέ στη Μόσχα, όπου ξετυλίχτηκε όλη η οικτρή αποτυχία του σοβιετικού κομμουνισμού, στο ζήτημα της απελευθέρωσης του ανθρώπου από τις δεισιδαιμονίες...

 Δεκάδες χιλιάδες λαού, στη συντριπτική πλειοψηφία γυναίκες, έτρεξαν να προσκυνήσουν τη θαυματουργή απάτη για την οποία έχουμε γράψει εδώ και βέβαια το πουγκί του Εφραίμ θα έχει τώρα φουσκώσει ξανά.
Πρώτος και καλύτερος έτρεξε ο Πούτιν, που κυβερνά τη δύσμοιρη Ρωσία με το μόνο τρόπο που έχει αυτή η χώρα γνωρίσει, με σιδερένια γροθιά και με μαφιόζικες μεθόδους (:ΤΑ ΝΕΑ: «Αντρο της Μαφίας το Κρεµλίνο»), έχοντας συμπαραστάτη του την πιο διεφθαρμένη και κτηνώδη ορθόδοξη Εκκλησία στον κόσμο, τη ρωσική, που ακόμα και το πατριαρχείο Ιεροσολύμων φαντάζει μπροστά της σαν ένας συνοικιακός οίκος ανοχής.
 Μπορεί ο Πούτιν να μην χρειάστηκε να παίξει τον παλιό ρόλο του Βλάχου κόμη Δράκουλα ή του Ρώσου τσάρου, που εξομολογείται στο ζήτουλα Ρωμιό αγιορείτη ηγούμενο που μαζεύει εράνους (γιατί γράφτηκε κι αυτό στη Real News), αλλά έκανε ότι μπορούσε για να λανσάρει τη Ζώνη του Εφραίμ στους δυστυχισμενους Ρώσους.
 Είναι κρίμα που δε ζει ο όσιος Ιωσήφ Βατοπεδινός, που πέθανε λέει χαμογελώντας σαν πλαστική κούκλα, βουτηγμένος σε δυσωδία κατηγοριών, κι αυτός και η ιερή παρέα του, για σεξουαλικές αισχρουργίες («…Πολλές φορές που καθόμουν πάνω στα γόνατά του είχε το χέρι του στα γεννητικά μου όργανα, τραβούσε και τα μαλλιά και έλεγε θα τα κόψω να τα κάνω φυλαχτό. Με έστειλε και του έφερα ψαλιδάκι. Με έβαλε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Έβγαλέ μου το εσώρουχο. Μου ʼπε να ανοίξω τα πόδια μου και έκοψε ο ίδιος τα μαλλιά..»), καταδικασμένος (όχι από πραγματικό ενδιαφέρον, αλλά λόγω ιερών ανταγωνισμών) για παιδεραστία από τη Σύνοδο της Κύπρου (με διαδικασία-παρωδία) και αθωωμένος (πάλι με δικαστική παρωδία, στα μουλωχτά, χωρίς ούτε γραφολογική εξέταση της παιδεραστικής επιστολής που του αποδόθηκε), από τον προστάτη των ιερών παιδεραστών πατριάρχη Βαρθολομαίο, για να καμαρώσει τα καζάντια του πνευματικού του γιού του Εφραίμ.
 Γιατί μπορεί τώρα να μη σκάρωσε πάλι ο αθεόφοβος και βλάσφημος την πρώτη μετά Χριστόν Ανάσταση νεκρού όπως παλιά («…Και ένα παιδί στη Ρωσία που μας είπαν ότι το πήραν στο νεκροτομείο, απέθανε δηλαδή, και πήγεν η μάνα του και το άλειψεν με το λάδι της Παναγιάς της Παντάνασσας και είχε κι ένα καρτ ποστάλ, μια χάρτινη εικόνα, και τον σταύρωσε επάνω κι αμέσως το παιδί άνοιξε τα μάτια του. Έχουμε πάρα πολλά τέτοια. …»)., αλλά είχε τεράστιο σουξέ.
 Κοίτα όμως συμπτώσεις, ο Αρσένιος αφέθηκε ελεύθερος με 200.000 ευρώ εγγύηση   (που θα τα βρει ο ακτήμων μοναχός, τώρα μάλιστα που ο Αρχιεπίσκοπος δηλώνει μπροστά στις κάμερες δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, που συγκατανεύει σιωπηλός, πως είναι μύθος η περιουσία της Εκκλησίας;).
 Διακόσιες χιλιάδες (δολλάρια) ήταν και το ποσόν για το οποίο δολοφονήθηκε πριν τρια χρόνια ο Ρώσος ηγούμενος της μονής Voznesenskaya Davydova Pustyn, όσιος Γερμανός που ζούσε διπλή ζωή ως δραστήριος και πλούσιος επιχειρηματίας συνδεδεμένος με τη Μαφία, εκλεκτά στελέχη της οποίας έχουν θαφτεί στο νεκροταφείο της πολυτελούς και ζάπλουτης Μονής του.
Το σώου της Μόσχας είχε όλη την κλασσική θρησκευτική χυδαιότητα της ρωσικής Ορθοδοξίας. Τη “Ντόλτσε Βίτα” του Φελλίνι θυμήθηκαν τα «Νέα της Μόσχας» και την εναρκτήρια σκηνή με το άγαλμα του Χριστού να πετά με ελικόπτερο πάνω από τη Ρώμη (Φωτ.), για να συγκρίνουν το ανάλογο σώου της Ζώνης στο ελικόπτερο, με το οποίο προτάθηκε επίσημα να πετάξει πάνω από τη Μόσχα, για να ευλογήσει από ψηλά όλους τους κατοίκους της πόλης.
 Τίποτα το περίεργο δεν βρίσκω, γιατί στη Μόσχα του Πούτιν και του πατριάρχη, όπως και στη φελλινική Ρώμη του πάπα, «λίγα μίλια πιο πέρα άνθρωποι ζούν χωρίς αέριο και τρεχούμενο νερό», όπως παρατηρούν πικρόχολα οι «New York Times», που παρακολουθούν έκπληκτοι αυτό που ακόμη και ορθόδοξοι διανοούμενοι περιέγραψαν ως «υστερία».
Ούτε όμως ο Εφραίμ, ούτε ο Πούτιν, ούτε ο πιο ευσεβής και από τον υπουργό Παιδείας του κ.Σαμαρά (που θέλει τώρα υποχρεωτικά τα Θρησκευτικά στα σχολεία!), πρωθυπουργός του, ούτε ο Ρώσος πατριάρχης που διαδέχθηκε τον Άγιο Αλέξιο, πράκτορα της Κα Γκε Μπε και λαθρέμπορο τσιγάρων, δίνουν μια δεκάρα γι’αυτούς.
Ούτε η Αγία Ζώνη βεβαίως, η οποία μπορεί να κάνει «παράλυτους» να περπατάνε και «στείρες» να γεννοβολάνε (με τη βοήθεια του διάκου), αλλά ούτε έναν πεινασμένο δεν μπορεί να ταϊσει, ούτε ένα φτωχόπαιδο να σπουδάσει σε ένα σχολείο της προκοπής, μακριά από τις ύποπτες Αθωνιάδες, από τα σκοτεινά εκκλησιαστικά ιδρύματα και τις κακόφημες ορθόδοξες αδελφότητες σαν κι αυτήν του Παναγίου Τάφου.
….
ΥΓ1
Από το «Εσώβρακον του Αγίου Γρύφωνος», (του Ιωάννη Κολώνια).
Ο κερατάς βρίσκει το σώβρακο του ηγούμενου εραστή της γυναίκας του (ναι, υπάρχουν και ηγούμενοι που πάνε με γυναίκες)

Ο σύζυγος:
«…πλην κάτω αφ’ το προσκέφαλο εξείχον δυό κορδέλλαις.
Ταις τράβηξε κι απόρησε κ’ είχε μεγάλο δίκιο
γιατ’ έβγαλ’ ένα ‘σώβρακο, πολύ μεγάλο, ανδρίκιο!
…………………………
 Η σύζυγος:
«Ως ότου το κεφάλι μου, ψυχή μου, μου περάσει
τώχει αφήσει ο παπάς τους πόνους να μου γιάνη
είναι τ’ Αγίου Γρύφωνος όπου για πόνους κάνει.
Είναι πολύ θαυματουργός αφού το σώβρακό του
αμέσως μ’ εθεράπευσε, σκέψου το κόκκαλό του.
Ω! Αγιέ μου Γρύφωνα πολύ θα σε δοξάζω
και την αγίαν μνήμην σου με νήστεια θα γιορτάζω»
και ο ηγούμενος:
«Αμέσως δίνει διαταγάς να ενδυθούν παπάδες,
Διακόνοι, εξαπτέρυγα, θυμιατά, λαμπάδες.
Διότι τ’ αγίου Γρύφωνος το ‘σώβρακο θα φέρουν
εις τον ναόν και με ωδάς και ύμνους θα γεραίρουν.

ΥΓ2
Ιδού η Ζώνη της Παρθένου

 από Po

1 σχόλιο:

  1. αν δεν το ξέρεις το λεγόμενο Αγιο Ορος έχει ειδικό φορολογικό καθεστώς, εξ άλλου ανήκει μεν στην Ελλάδα , αλλά είναι δε αυτοδιοίκητο και απότι φαίνεται υπό την υψηλή προστασία πούτιν και λοιπών καλών φίλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.