# #

8 Νοε 2011

Ήρθες σαν την άνοιξη και μού 'φερες αυτό που καρτερούσα



Είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε, αλλά ευτυχώς... Η πολυπόθητη μέρα, για τη χώρα, τους έλληνες, τους μετανάστες, τους ευρωπαίους και τον πλανήτη όλο , ήρθε.
Τι ανακούφιση! Τι χαρά! Τι ενθουσιασμός!
(Αυτοί που έμειναν απ' έξω, από επιλογή ή επειδή δεν τους "παίζουν", έχουν αναλάβει το ρόλο της "αντιπολίτευσης". Χαρούμενοι είναι και αυτοί κι ας μη το λένε. Περιμένουν να αυξηθούν τα κουκιά τους).

Ήρθε η άνοιξη μέσα στις ψύχρες του φθινοπώρου. Το ithacanet ομολογεί την ενοχή του: Είμαστε κι εμείς "χαρούμενοι". Σαν έτοιμοι από καιρό, σαν θαρραλέοι,  πανηγυρίζουμε για την Αλεξάνδρεια , που έτυχε. Μας έκαμαν "προφήτες", μάντεις και χαρτορίχτρες! Οι δουλειές αυξήθηκαν, όλο και περισσότεροι πελάτες ζητούν ραντεβού και αποφασίσαμε να γκρεμίσουμε τα τείχη, για να περάσουν οι βάρβαροι. 
Χρυσές δουλειές, μετά το Χρυσό Πουλί των Καννών. Από βραβείο σε επιβράβευση πάμε, ώ έλληνες!
Συγκλονιστικά είναι τα 7 σημεία της συμφωνίας, που δεσμεύουν την νέα κυβέρνηση και αλυσοδένουν το λαό!  Χωρούν μέσα τους έναν ολόκληρο λαό.
ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΤΩ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ, λαέ μου

Κι αν δε το βλέπετε, με την πρώτη, δεύτερη ή τρίτη ματιά, είστε αόματοι.
Ένας ολόκληρος λαός είναι καλά κρυμένος μέσα στις φράσεις:

  • εκταμίευση 6ης δόσης  απόφαση του Eurogroup της 21/10 που ενσωματώθηκε στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (σύνθεση Ευρωζώνης) της 26/10 -προαπαιτούμενες ενέργειες (prior actions) που είναι ενσωματωμένες στην απόφαση του ECOFIN και στην 5η αναθεώρηση του Μνημονίου (ΜoU/MEFP) Η εκπλήρωση των προαπαιτούμενων ενεργειών πρέπει να διαπιστωθεί από την Τρόικα, την Ευρ. Επιτροπή και το Δ.Σ. του ΔΝΤ που πρέπει να συνεδριάσει και να αποφασίσει σχετικά (πιθανόν στις 21/11)  οι διαδικασίες στο επίπεδο της Ευρ. Ένωσης και του ΔΝΤ πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και η πράξη εκταμίευσης να έχει συντελεστεί πριν τις 15/12 - Άμεση έναρξη και το ταχύτερο δυνατόν ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα για το νέο πρόγραμμα:  α. Η διαπραγμάτευση περιλαμβάνει επικαιροποίηση του Μνημoνίου (MoU/MEFP) που δε θα απέχει πολύ από το περιεχόμενο της 5ης αναθεώρησης του Μνημονίου β. Η νέα δανειακή σύμβαση μεταξύ EFSF/ Ελλάδος και η νέα απόφαση του ΔΝΤ για τη δική του συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα θα παραπέμπουν στο νέο Μνημόνιο (MoU/MEFP) και στο αναθεωρημένο ΜΠΔΣ και θα τα ενσωματώνουν γ. Η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων με αυξημένη πλειοψηφία 3/5 του όλου αριθμού των βουλευτών δ. Πρέπει να ολοκληρωθούν οι σχετικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες σε όσα κράτη- μέλη απαιτείται κάτι τέτοιο ε. Πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η εφαρμογή της Συμφωνίας με τη Φινλανδία για τις εγγυήσεις Κατάθεση (πριν τις 20/11) και ψήφιση (πριν τις 31/12) του Προϋπολογισμού 2012 - Ολοκλήρωσης της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του 2011 στο πλαίσιο της 5ης αναθεώρησης του Μνημονίου και η προώθηση όλων των ενεργειών που απορρέουν από το Πρόγραμμα Ιδιωτικοποιήσεων - Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφαλή συμμετοχή των Ελληνικών Τραπεζών και των Ελληνικών ασφαλιστικών Ταμείων στη διαδικασία που προβλέπει η απόφαση της 26/10- α. Προηγούμενη εκταμίευση 30 δις ευρώ για την επανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών Τραπεζών, αρχές Ιανουαρίου 2012 - β. Προηγούμενη εκταμίευση 30 δις ευρώ για την εφαρμογή του PSI, αρχές Ιανουαρίου 2012... δ. Διασφάλιση της εγγύησης της ρευστότητας των Ελληνικών Τραπεζών (από EFSF προς ΕΚΤ, και από ΕΚΤ προς Ελληνικές Τράπεζες) κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των ομολόγων - κλπ
SINDAY (Μια Κυριακή. Ποιος το περίμενε πως θάταν Κυριακή...)

Εάν τώρα εσείς δεν βρίσκετε κάτι από τον εαυτό σας, μέσα σε αυτή την αρκτικόλεξη γλώσσα, να μάθετε τη νέα ευρωελληνική γλώσσα. Δες σας φταίμε.
Πάνε να κρυφτούν και δεν τους αφήνει η ασυγκράτητη χαρά.

Αυτό, τώρα, είναι συμφωνία, μεταξύ δύο "ελληνικών" κομμάτων και προέκυψε από τη συνάντηση δύο αρχηγών!!!!
Οι δύο αρχηγοί, ο ένας αντιεξουσιαστής και ο άλλος αντιμνημονιακός, έβαλαν όρους στην Ευρώπη!!!
Σας το είχαμε πει: Είμαστε πλανητάρχες. Εϊμαστε οι γίγαντες του πλανήτη.
Μετά τη συμφωνία αυτή, η Ευρώπη υποχρεούται:
Με απόφαση του ECOFIN στις 8/11 να εκταμιεύσει την 6η δόση. (Μη τολμήσουν να αλλάξουν ημερομηνία ή απόφαση).
Να γίνει η διαπίστωση όλων των προαπαιτούμενων ενεργειών από Τρόικα, Ευρ. Ένωση και ιδιαιτέρως το ΔΝΤ που πρέπει να συνεδριάσει πιθανά ως τις 21/11. (Μη τολμήσουν και δεν το κάνουν).
- Όλες οι διαδικασίες στο επίπεδο της Ευρ. Ένωσης και του ΔΝΤ πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και η πράξη εκταμίευσης να έχει συντελεστεί πριν τις 15/12!!!!!!!!!!!! (Αν τολμούν, ας μην εκταμιεύσουν)
Άμεση έναρξη και το ταχύτερο δυνατόν ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα για το νέο πρόγραμμα ...και ακολουθούν οι όροι, που έθεσαν οι δύο μεγάλοι αρχηγοί!!! Ο αντιεξουσιαστής και ο αντιμνημονιακός! ( Εδώ, οι μεγάθυμοι και μεγαλόψυχοι έλληνες ηγέτες αφήνουν την καταληκτική ημερομηνία ανοιχτή, αλλά στα πλαίσια του "ταχύτερον δυνατόν".
Ρε, τι έκαμαν οι άνθρωποι, μέσα στη λίγη ώρα μιας συνάντησης! Πώς τα σκέφτηκαν όλα αυτά, μέσα σε τόση λίγη ώρα; Είναι Μεγάλοι! Εϊναι Θεοί! (Ή μήπως ήταν έτοιμοι από καιρό, σαν εμάς, κι όσα ζήσαμε ήταν κάτι ανάμεσα σε φαρσοκωμωφία και ιλαροτραγωδία; )
Ακολουθούν και άλλες εντολές προς το ΔΝΤ, Ε.Ε.  και λοιπά αρμόδια όργανα:
Η νέα δανειακή σύμβαση μεταξύ EFSF/ Ελλάδος και η νέα απόφαση του ΔΝΤ για τη δική του συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα θα παραπέμπουν στο νέο Μνημόνιο (MoU/MEFP) και στο αναθεωρημένο ΜΠΔΣ και θα τα ενσωματώνουν. (Αν δε γίνει έτσι, θα τους ...@!$#$#@!*(&++++ ...)

Εεεεεε, να μη σας βάλουμε και όλες τις εντολές και οδηγίες, που έδωσαν οι μεγάλοι ηγέτες προς την παγκόσμια κοινότητα. Μελετείστε και λίγο.  (Στα διαλλείμματα, και στις ώρες ανάπαυσης, από το όργωμα και τη σπορά της γης, το τάισμα του κοτετσιού, την ανατροφή ζώων. Βάλτε στις βεράντες, γλάστρες με καρότα και ραπανάκια. Όσοι δεν έχουν γη, μπορούν να καλλιεργούν μέσα στο σπίτι με τη μέθοδο της υδροπονίας και με τεχνητό φωτισμό, κάνναβη, στο δρόμο που χάραξε ο πλανητάρχης Γιώργος).

Φυσικά, δεν ήταν δυνατόν, μετά τη διάσωση του λαού  και της χώρας, να μην προστατευθούν οι καταθέσεις του. Όλα για το λαό, τα κάνουν:
- Η νέα δανειακή σύμβαση μεταξύ EFSF/ Ελλάδος και η νέα απόφαση του ΔΝΤ για τη δική του συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα θα παραπέμπουν στο νέο Μνημόνιο (MoU/MEFP) και στο αναθεωρημένο ΜΠΔΣ και θα τα ενσωματώνουν
Προηγούμενη εκταμίευση 30 δις ευρώ για την εφαρμογή του PSI, αρχές Ιανουαρίου 2012 (Να βοηθήσουμε την Ευρώπη)
Διασφάλιση της εγγύησης της ρευστότητας των Ελληνικών Τραπεζών (από EFSF προς ΕΚΤ, και από ΕΚΤ προς Ελληνικές Τράπεζες) κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των ομολόγων
Διασφάλιση της εγγύησης της ρευστότητας των Ελληνικών Τραπεζών (από EFSF προς ΕΚΤ, και από ΕΚΤ προς Ελληνικές Τράπεζες) κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των ομολόγων.(60 δίνουμε , 20 παίρνουμε. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους)
(Εννοείται, αλλά παραλείπεται πως οι καταθέσεις των πολιτών της ευρωζώνης είναι εγγυημένες από τη ΕΚΤ, αλλιώς θα έπεφτε ο ουρανός στο κεφάλι των ηγετών).
Από τα τελευταία, προκύπτει το γιατί τα σκοτεινά συμφέροντα, τα διασυνδεδεμένα με τις τράπεζες, πολεμούν τον αντιεξουσιαστή και εντός ολίγου θα τα χώνουν και στον αντιμνημονιακό.

Μελετάτε τας Γραφάς, πιστεύοντας και μη ερευνώντας την αλήθεια τους.

Την άνοιξη θα φέρει ο λαός. Έχει ξυπνήσει, από το λήθαργο και την αποβλάκωση.

ΥΓ. Από τις πρωινές μαλακίες του χαζοκουτιού:
- Μιλτ. Βαρβιτσιώτης: "Το κάναμε για να μη μας διώξουν από την ευρωζώνη". Ρε ψεύτη, δεν υπάρχει κανένας τρόπος εκδίωξης από το ευρώ. Το διαζύγιο θα έρθει , μόνο, εάν η απατημένη σύζυγος εγκαταλείψει τη συζυγική εστία ή με συναινετικό διαζύγιο.
- ΚΚΕ (Παφίλης): "Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της αντίδρασης του λαού στις 20 Οκτωβρίου". Ρε ψεύτη, αυτός είναι ο τρόπος του ΚΚΕ να γράφει και να ερμηνεύει την ιστορία. Στις 26 προχώρησαν στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (σύνθεση Ευρωζώνης), χωρίς να φοβηθούν τα όσα τραγελαφικά προκάλεσε το κόμμα σου στις 20/10. Στις 30/10 εξαγγέλθηκε το τρομοκρατικό και διχαστικό δημοψήφισμα, αφού προηγήθηκε η 28η Οκτωβρίου και οι αντιδράσεις του λαού. Μη διαγράφετε την ιστορία, επειδή εσείς είσαστε απόντες.
(Για το νόημα του απωλεσθέντος δημοηφίσματος, θα τα πούμε σύντομα)
- ΣΥΡΙΖΑ: "Ο λαός θα απαντήσει" . Αυτό το ξέρουμε. Εσείς να μην κάνετε όρεξη.
ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ (για μια ζωή ποδήλατο) ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ
(τετραγώνισαν τον κύκλο, οι μεγάλοι ηγέτες. Μη κλαις μωρό μου)

Αχ! Ανακουφιστήκαμε. Σήμερα, είναι μια ίδια μέρα. Ετοιμαστείτε για 200.000 έφεδρους πολίτες. Οι εμπνευστές της "εφεδρείας" (απόλυση χωρίς αποζημίωση) είναι στην εξουσία.
Όλα για το καλό μας.
ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣΤΕ - ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣΤΕ -ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ - ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ , ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΕΟ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ
ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΨΩΜΙ.
ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΜΕ.
ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ

(Εικόνες: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ... Ρε Δον, δεν παίζεσαι)

Καμία σχέση, με την αλητεία που ζούμε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.