# #

7 Νοε 2011

Τουρκία:Δικαστήριο αθώωσε 26 άτομα που βίασαν ομαδικά 13χρονο κορίτσι...!!!


Τουρκικό δικαστήριο αθώωσε 26 άτομα που βίασαν 13χρονη
Τουρκικό δικαστήριο αθώωσε 26 άτομα που βίασαν 13χρονη
Μια σεξιστική και απάνθρωπη δικαστική απόφαση έχει προκαλέσει σάλο στη γειτονική Τουρκία. Δικαστήριο αποφάσισε πώς ένα 13χρονο κορίτσι που βιάστηκε από 26 ηλικιωμένους άντρες και χρειάστηκε 4 εγχειρήσεις για να συνέλθει από την σεξουαλική κακοποίηση….
βρέθηκε μαζί τους επειδή το ήθελε! Την απόφαση έχει επικυρώσει και το ανώτατο δικαστήριο ξεσηκώνοντας αντιδράσεις στην Τουρκία και τη δικαιοσύνη της.
Ο δημοσιογράφος της Τουρκοκυπριακής εφημερίδας Αφρίκα, Σενέρ Λεβέντ, γράφει αηδιασμένος με την δικαστική απόφαση «26 άτομα βίασαν ένα κορίτσι 13 χρονών…άτομα στην ηλικία του παππού και του πατέρα της, όλοι ηλικιωμένοι….Και ξέρετε ποια ήταν η απόφαση του δικαστηρίου;Το κορίτσι πήγε μαζί τους με τη θέληση του. Ποιό δικαστήριο? Τούρκικο δικαστήριο…Η μεγαλειώδης τουρκική δικαιοσύνη! Στην κόλαση οι ψυχές όλων σας!».
Η θέση που έχει η γυναίκα στην Τουρκική κοινωνία καθρεφτίζεται στην απόφαση αυτή του δικαστηρίου παρόλο που προκάλεσε μέχρι και την αντίδραση του Γκιούλ. Να το έχουν στο νου τους καλού κακού οι συνεπαρμένες από τα τουρκικά σήριαλ ελληνίδες μια και τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται από τη μικρή οθόνη.
Με πληροφορίες από τα ΤourkikaNea, Αφρίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.