# #

2 Σεπ 2011

Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάγκαλος (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!)



Έχω γράψει αρκετές φορές πως το Facebook είναι ένα χρυσό εργαλείο για όσους έχουν site ή blog, το οποίο προσπαθούν να το προωθήσουν όσο δυνατόν καλύτερα. Προσωπικά με έχει σώσει, «στέλνοντάς» μου καθημερινά περίπου το ένα τρίτο των ασθενών του γιατρού.

Μερικοί όμως το παραχέζουν. Βγήκε πρόσφατα μια καινούργια μόδα: Δημιουργούν σελίδες στο Facebook με βαρύγδουπους τίτλους του στυλ «Δείτε πως είναι σήμερα η Σοράγια από τη Μαρία της γειτονιάς! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!» (δεν έχω ιδέα ποια είναι, αλλά φοβερό κομμάτι η σκύλα) και για να μπορέσει ο επισκέπτης να δει τις φωτογραφίες, πρέπει να κάνει like. Αυτομάτως γίνεται μέλος μιας άγνωστης σελίδας, η οποία τον ενημερώνει όποτε αυτή θέλει να «σπρώξει» κάτι (πχ. site, προϊόντα κτλ).

Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» δε γινόταν να μείνει έξω από το χορό. Έψαξε και βρήκε για εσάς, φωτογραφίες που θα σας σοκάρουν. Και μπορείτε φυσικά να τις δείτε εντελώς free. Ορίστε λοιπόν πως είναι σήμερα ο αντιπρόεδράς μας:

……


……

……

……

……

……

……




















2 σχόλια:

  1. Ψυχαναλητης "Αι συνεπειαι του αυνανισμου...."2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 5:27 μ.μ.

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!!!!!!!! Γιατι...."ξεφτιλιζετε" τον "ομορφο γοριλα";;;Eεεεεεεεε;;;;;; Χαθηκε..ο κοσμος....να βαλετε διπλα...εναν "κροκοδειλο" ;;; (kαι πολυ "παει"!!!!!)Μια "Υαινα"!!!! Καλυτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...όταν θα την κοπανάνε (Jefrey και η κουστοδία του)νυχτιάτικα για την...μάνα USA τον Πάγκαλο που θα τον βάλουν. Δεν πιστεύω η τιμημένη μας πολεμική Αεροπορία να του προσφέρει κανα C-130 (γιατί μόνο εκεί θα χωράει!

    Πως καταντήσαμε σαν λαός!
    Φοβισμένοι! Χεσμένοι! Καταφρονημένοι!
    Σήμερα δεν έχουμε ούτε έναν Καραϊσκάκη, ούτε έναν Θοδωρή, ούτε έναν Οδυσσέα! Μήναμε μόνοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.