# #

2 Σεπ 2011

Πανελλαδική απεργία των αστυνομικών στις 9 Σεπτεμβρίου!


Να η ευκαιριααααα....


ImageΚινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι αστυνομικοί, καθώς, όπως επισημαίνουν «σφαγιάζεται ο μισθός των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας».


 Το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) σε συνεδρίασή του συζήτησε τα νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα και αποφάσισε ουσιαστική προετοιμασία της πανελλαδικής κινητοποίησης των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας στις 9 Σεπτεμβρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη κατά τη Διεθνή Έκθεση.


Στο Γενικό Συμβούλιο έκανε παρέμβαση και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι το μισθολόγιο θέλει ...
προσέγγιση από ανθρώπους που λαμβάνουν υπόψη τα νέα δεδομένα και θα λαμβάνουν υπόψη ότι ζούμε σε μια περίοδο διαρκών περικοπών.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, στο επόμενο τρίμηνο αναμένονται νέες μειώσεις στους μισθούς με περικοπές επιδομάτων κ.λπ.
Οι συνδικαλιστές των Σωμάτων Ασφαλείας συναντήθηκαν και με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Πλασκοβίτη και ζήτησαν συνάντηση και με τον υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.