# #

3 Αυγ 2011

Yπό επιτήρηση τα blogs...Eιναι οι βασικοι υπευθυνοι της ελληνικης κρισης και της φτωχειας...


Με κάμερες τα περιπολικά..Θα κοιτανε και τους "κουκουλοφορους"???



Από τη διαδήλωση στο Σύνταγμα (29 Ιουνίου)
Με το βλέμμα στις κινητοποιήσεις του φθινοπώρου ετοιμάζεται η κυβέρνηση να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στους διαδηλωτές, λαμβάνοντας νέα μέτρα για τις συγκεντρώσεις και τις κάμερες στους δρόμους....(Φανταστειτε συνελληνες ποια νεα μετρα ερχονται....και θελουν να επιβληθουν με τρομοκρατια και φοβο.....)

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας χθες στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει ανοίξει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας, είπε ότι «θα καταργηθεί το χουντικό (?)διάταγμα που δήθεν ρύθμισε το ατομικό δικαίωμα των δημόσιων συγκεντρώσεων».(Χαχαχαχα...Ειναι φοβεροι !
Θα καταργησουν ΤΩΡΑ χουντικο νομο για να ψηφισουν, ΛΕΕΙ, δημοκρατικο....!!!! Ειναι απιστευτοι...)
Ο Μ. Παπαϊωάννου ανέφερε συγκεκριμένα ότι υπάρχει ήδη «ώριμο σχέδιο νόμου» με δύο άξονες:
**Τη διευκόλυνση της άσκησης του δικαιώματος του λαού να διαμαρτύρεται δημόσια....( κατι σε στυλ...ΠΑΜΕ. Κανουμε την βολτιτσα μας καθε ενα η δυο μηνες, ριχνουμε κι ενα συνθημα τρομερο, π.χ. "ΚΚΕ δυνατο, στην βουλη και στον λαο" και σπιτι για να προλαβουμε και τις ειδησεις στο Μεγκα...)
**Την αποτροπή ελάχιστων μικροομάδων, ολίγων δεκάδων ατόμων, να νεκρώνουν τη ζωή στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας..(φυσικα δεν εννοουν τους δικους τους, αυτους βρε με τις κουκουλες...αλλα τους νεους ανεργους, τους ταλαιπωρημενους οικογενειαρχες και τους πεινασμενους συνταξιουχους...αυτοι εξαλλου εφαγαν το ξυλο της αρκουδας κατα την "δημοκρατικη επιχειρηση " του Υπουργειου ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, στις 28/6...Ειδατε εστω εναν με κουκουλα να τις τρωει???)
Ο υπουργός ανήγγειλε και αλλαγές στον τρόπο αξιοποίησης των καμερών, ανακοινώνοντας ότι ήδη λειτουργεί νομοπαρασκευαστική επιτροπή υπό τον Χρ. Γεραρή, επίτιμο πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, που πολύ σύντομα θα καταθέσει τις τελικές της προτάσεις.
Την ίδια στιγμή και ο παριστάμενος υπουργός Δημόσιας Τάξης Χρ. Παπουτσής γνωστοποίησε ότι θα τοποθετηθούν κάμερες σε περιπολικά και μοτοσικλέτες τόσο για την καταγραφή βανδαλισμών όσο και για τον έλεγχο κρουσμάτων αστυνομικής αυθαιρεσίας. Δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο χρήσης νερού και πλαστικών σφαιριδίων στις διαδηλώσεις...(Ριξτε στο ψαχνο δηλαδη...Σαν πολλοι συνταξιουχοι μαζευτηκαν στην Ελλαδα, ειναι και ευκολος στοχος...)
Ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε όμως και στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα blogs που, όπως διαβεβαίωσε, «θα παύσουν να φιλοξενούν κουκουλοφόρους». Εξήγγειλε πως θα συγκροτήσει άμεσα νομοπαρασκευαστική επιτροπή, υπό τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ Α. Ράντο, για την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs, την ταυτοποίηση των χρηστών υπηρεσιών Διαδικτύου και τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία επιτρέπεται η άρση των απορρήτου των επικοινωνιών. Πληροφόρησε δε ότι η επιτροπή θα παραδώσει τις προτάσεις της μέχρι το τέλος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου...(Φτασαμε και στο ζουμι....Ειναι ενοχλητικα τα blogs, επεσαν και πωλησεις των φυλλαδων, τα παπαγαλοκαναλα δεν τα δινει πλεον σημασια ο λαος και ειναι φυσικο με τους γελοιους που το παιζουν δημοσιογραφοι...Αρχισαν και οι μηνυσεις με αρχηγο το Μεγκα...Νεος "δημοκρατικος νομος" λοιπον και στο διαδικτυο, συμφωνα με τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ και στην Ελλαδαρα μας...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...)
Τέλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε να υπάρξει διάλογος με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Με τα κοληταρια της κυβερνησης και των παρατρεχαμενων, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Ντορα, Κουβελη, Οικολογους...)για τα ζητήματα αυτά, σπεύδοντας όμως να καταλογίσει ευθύνες σε εκπομπές που τροφοδοτούν τη βία, αλλά και να κάνει λόγο για λαϊκισμό προς «άγραν» τηλεθέασης και εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.