# #

5 Αυγ 2011

Κι εδω συμφωνουν ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ...Κουκουλοφοροι τα ..ανωνυμα ιστολογια !!!



Το κορυφαίο στιγμιότυπο είναι όταν ο μπλόγκερ προκαλεί τον Καρατζαφέρη να του πει, αν τώρα που τον είδε πρόσωπο με πρόσωπο, είναι...κουκουλοφόρος: Ο θρασύτατος πολιτικάντης απαντά πως "είναι στρατευμένος", αλλά κάνει την "πάπια" όταν ο συνομιλητής του δικαίως του ζητάει αποδείξεις γι'αυτή την βαρύτατη συκοφαντία!

Μάλιστα, οσάν...μαφιόζος του παλιού καιρού, "απειλεί" τον μπλόγκερ πως "αν ασχοληθεί μαζί του, θα ανακαλύψει τα πάντα"!!!

Εμείς, από τον Μάρτιο του 2010 που διοργανώθηκε η συγκεκριμένη συνέντευξη, περιμένουμε αυτές τις "αποκαλύψεις", αλλά...

ουδέν εις το πηλίκ (ι) ον, όπως λέει και ο φίλος του ο Τζέφρυ!

Είναι προφανές, πως ο Αρχηγός του Λαος ψεύδεται ασύστολα και κατασυκοφαντεί απλούς πολίτες, επειδή ενοχλείται από την αδέσμευτη κριτική τους!

Γι'αυτό άλλωστε, εκείνος και το Πασοκ θέλουν φίμωση των μπλόγκερς: Όχι επειδή τους "βρίζουν", αλλά διότι πολύ απλά δεν μπορούν να τους ελέγξουν μέσω της διαπλοκής, όπως έχουν μάθει τόσα χρόνια με τα κομματικά παπαγαλάκια/φερέφωνα των Μμε!

Ο εκνευρισμός του Καρατζαφέρη στη συγκεκριμένη συνέντευξη είναι εμφανής και δικαιολογείται, αφού ο "κουκουλοφόρος-στρατευμένος" τον στρίμωξε για τα καλά, με συγκεκριμένες ερωτήσεις στις οποίες ο πανικόβλητος Πρόεδρος είτε δεν απάντησε, είτε είπε ψέματα, είτε έβρισε τον συνομιλητή του!

Αυτοί είναι οι "Έλληνες πολιτικοί": Αλαζόνες, θρασείς και τραμπούκοι που όταν έχουν απέναντί τους απλούς πολίτες και όχι τα γλειφτρόνια των καναλιών, χάνουν τ'αυγά και τα πασχάλια και καταφεύγουν σε απειλές που θυμίζουν...υπόκοσμο!

Δείτε όλη τη συνέντευξη, εδώ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όπως βλέπετε και στο βίντεο, η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε και για λογαριασμό του κομματικού καναλιού του Λαος, του Τηλε-Αστυ (διακρίνεται ο οπερατέρ αριστερά). Παρόλα αυτά, ο Καρατζαφέρης δεν τόλμησε ποτέ να την προβάλει. Το γιατί, γίνεται εύκολα κατανοητό.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.