# #

4 Ιουλ 2011

Απαιτούμε από το Υπουργείο Εξωτερικών και την ελληνική κυβέρνηση...


LET FREEDOM RING (3-7-2011)

 Μετά από ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος του Σαββάτου, αποφασίστηκε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Προ.Πο για τη στήριξη του στόλου ελευθερίας για τη Γάζα, όπερ και εγένετο.


 Ο κόσμος αρκετός, αλλά το υπουργείο απλησίαστο εξαιτίας των μπλε μισανθρώπων (Λίγο νωρίτερα αγοράστηκαν για την προστασία μας 10.000 τεμάχια δακρυγόνων έναντι 900.000 €)
 Με δημοκρατικές διαδικασίες αποφασίζεται πορεία προς την Ισραηλινή πρεσβεία και επίδοση του ψηφίσματος για τη στήριξη του στόλου ελευθερίας για τη Γάζα....




 Φτάνοντας στην πρεσβεία του Ισραήλ βρήκαμε πάλι τους "φίλους" μας με τα μπλε.
 Καθώς η πρεσβεία δεν επέτρεψε καν τη θυροκόληση του ψηφίσματος, το κολωνοκολήσαμε!
 Μιας και ζεσταθήκαμε αποφασίσαμε σαν άλλοι Forrest Gump να συνεχίσουμε το περπάτημα ως την Αμερικανική Πρεσβεία.


 Όπως θα έχετε ήδη μαντέψει, οι αχώριστοι πλέον φίλοι μας ήταν και εκεί.

 Κολωνοκόληση νούμερο 2.

 Η συνάντηση με τους απεργούς πείνας στηνΑμερικανική Πρεσβεία ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.


 Μιας και φτάσαμε μέχρι εκεί, είπαμε να συνεχίσουμε να περπατάμε μέχρι το Σύνταγμα.
Ο κόσμος και στο Σύνταγμα ήταν πολύς και ενθουσιώδης και μας υποδέχτηκε αναλόγως.





Η Λαϊκή Συνέλευση της πλατείας Συντάγματος μετά από αναλυτική Ενημέρωση που είχε από τα μέλη του Στόλου της Ελευθερίας καταγγέλλει και καταδικάζει κάθε δολιοφθορά που επιχειρήθηκε στα πλοία.
Απαιτούμε:
Την άμεση ανάκληση της Άδειας προς Ναυτιλλομένους που εξέδωσε ο υπουργός Προστασίας του πολίτη, Χρήστος Παπουτσής με σκοπό να απαγορεύσει τον απόπλου των πλοίων και την άμεση απελευθέρωση του Αμερικανού πλοιάρχου που προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό σήμερα.
Την απόσυρση όλων των επίλεκτων μονάδων καταστολής από τα πλοία της Ελευθερίας.
Την άμεση διαταγή των σωμάτων ασφαλείας να πάψουν να  χρησιμοποιούν ως δικαιολογία αναστολής του απόπλου, τους ελέγχους στο προσωπικό  των πλοίων θεωρώντας τα μέλη της αποστολής πιθανούς τρομοκράτες.
Καλούμε το λαό του Ισραήλ να καταδικάσει τις πρακτικές της κυβέρνησης του ενάντια στην ειρηνική ανθρωπιστική αποστολή αλληλεγγύης και όλους τους πολίτες να ασκήσουν πίεση με κάθε μέσο για να φτάσουν τα πλοία στη Γάζα.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους Οργανισμούς, όπως το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ), να αναλάβει πρωτοβουλίες για να στηρίξει την άρση του αποκλεισμού, αφού και τα αδέρφια μας στο Ισραήλ έχουν νωπές ακόμα τις μνήμες του δικού τους αγώνα για Ελευθερία.
Απαιτούμε από το Υπουργείο Εξωτερικών και την ελληνική κυβέρνηση τώρα, να βοηθήσει με κάθε νόμιμο τρόπο την αποστολή του Στόλου, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ενάντια σε κάθε πίεση από άλλες κυβερνήσεις. (Από τα πρακτικά της Λαϊκής Συνέλευσης)

SakTsak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.