# #

5 Ιουλ 2011

Συγκινητικο το Υπουργειο Υγειας... Δωρεάν η χορήγηση της καταπραϋντικής πρωκτικής κρέμας Soufro-calm.


Soufro calm Μετά την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου του μεσοπρόθεσμου, ο τρόμος και η αγωνία για τα σκληρά μέτρα που θα επιβληθούν, διακατέχει καθημερινά τον ελληνικό λαό.

 Ο Έλληνας φορολογούμενος φοβάται πως θα ζήσει στιγμές ανάλογες με αυτές που βίωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην ταινία “Η Τζούλια και 2 μαύροι” , με την διαφορά ότι τώρα οι μαύροι δεν θα είναι 2 αλλά 300.





Η κυβέρνηση αφουγκράστηκε την αγωνία των πολιτών και προέβη σε συγκινητική αντίδραση που φανερώνει πως διατηρεί ακόμα το ανθρώπινο πρόσωπό της και ακολουθεί το μότο της...
πρώτα ο πολίτης“.

Soufro calm

Με έκτακτη εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας, αποφασίστηκε η δωρεάν χορήγηση της καταπραϋντικής πρωκτικής κρέμας Soufro-calm. Πρόκειται για ευρέως γνωστό φάρμακο με μαλακτικές και λιπαντικές ιδιότητες, ιδιαίτερα διαδεδομένο στους κύκλους της showbiz.
Η χορήγηση θα γίνεται με μηδενική συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη σε χαμηλόμισθους και συνταξιούχους ανεξαρτήτως ασφαλιστικού ταμείου, ενώ δεν θα χρειάζεται πλέον συνταγογράφηση για την απόκτησή του.
Η εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας συμπληρώνεται από 10 (Κ.Μ.Π.Π.Α) Κινητές Μονάδες Πρωκτικής Προετοιμασίας και Αποκατάστασης σε ειδικά διαμορφωμένα βαν, τα οποία έχουν τοποθετηθεί αρχικά σε πλατείες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης (Αθήνα – Σύνταγμα , Θεσσαλονίκη – Αριστοτέλους) όπου θα παραμείνουν για 2 εβδομάδες και έπειτα θα συνεχίσουν την περιοδεία στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Το Υπουργείο καλεί όλους τους πολίτες, για μια σύντομη ενημερωτική επίσκεψη, όπου θα παρουσιάζεται η ορθή χρήση και τοποθέτηση του Soufro-calm και να λάβουν το ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε από την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων για την όσο το δυνατόν ανώδυνη “απορρόφησή¨τους.
Κινητή Μονάδα Πρωκτικής Προετοιμασίας και Αποκατάστασης
Κινητή Μονάδα Πρωκτικής Προετοιμασίας και Αποκατάστασης
Το υπουργείο συνιστά ψυχραιμία και εγκράτεια στην χρησιμοποίηση του Soufro-calm, καθώς η ζήτηση ενδέχεται να ξεπεράσει κατά πολύ την παραγωγή με αποτέλεσμα, πολύ πιθανόν, να βρεθούμε αντιμέτωποι με μια ενδεχόμενη έλλειψη.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.