# #

23 Μαΐ 2011

WSJ: Η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει ποτέ το χρέος της...???





   

Η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποπληρώσουν το χρέος τους, υπογραμμίζει σε άρθρο της η Wall Street Journal, προσθέτοντας ότι οι χώρες αυτές χρεοκοπούν και έχουν «κρίση φερεγγυότητας».


WSJ: Η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει ποτέ το χρέος της
«Οι χώρες αυτές δεν θα καταφέρουν σε καμία περίπτωση να αποπληρώσουν το χρέος τους εγκαίρως, ενώ είναι ιδιαίτερα πιθανό να μην αποπληρώσουν το σύνολό του» αναφέρει ο Irwin Stelzer, αρθρογράφος της Wall Street Journal.
Παράλληλα, ο Stelzer υποστηρίζει ότι όποιος όρος και να επιλεγεί, «ανασχεδιασμός», «ήπια αναδιάρθρωση», «επιμήκυνση» ή «εθελοντική αναδιάρθρωση», πρόκειται περί χρεοκοπίας, συγκαταλέγοντας μεταξύ των κινδύνων για τους ομολογιούχους της Ελλάδας, το ενδεχόμενο να πληρωθούν σε δραχμές και όχι σε...
 ευρώ.(?)
«Οι ευρωπαϊκές αρχές πρότειναν ένα σχέδιο για να αντιμετωπιστεί μια κρίση ρευστότητας, ενώ οι χώρες αυτές είναι αντιμέτωπες με κρίση φερεγγυότητας» αναφέρεται στο άρθρο, όπου τονίζεται ότι η λανθασμένη διάγνωση της ασθένειας χειροτερεύει την «ασθένεια», παρατείνοντας την χρονική περίοδο μέχρι μια ορθότερη «διάγνωση».

απο δω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.