# #

27 Μαΐ 2011

Μεγαλη "τιμη" στον Παπαθανασιου απο την Μπακογιαννη...


Ψαχνει συνενοχους για το εγκλημα η Ντορα...
 Θα ανταποκριθει ο Γιωργος?


ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ 20/5/2011
Πρόσκληση Μπακογιάννη στον Γ.Παπαθανασίου
* ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ»
* ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ»

Πρόσκληση στον εκλεγμένο δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Γιώργο Παπαθανασίου, για να παρευρεθεί στο ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, απέστειλε με επιστολή της στις 20 Μαΐου 2011 η πρόεδρος του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη.
Στην πρόσκλησή της αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «η συμμετοχή καταξιωμένων ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης στην ανοικτή διαδικασία διαλόγου του Συνεδρίου μπορεί να συνεισφέρει στον πλουραλισμό και στη διαμόρφωση θέσεων που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών»....
Ολόκληρη η επιστολή – πρόσκληση της κ. Μπακογιάννη, που στάλθηκε με courier στο δημαρχείο Δίου-Ολύμπου και απευθύνονταν προς τον εκλεγμένο δήμαρχο κ. Παπαθανασίου, έχει ως εξής:

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

«Δημοκρατική Συμμαχία
Ντόρα Μπακογιάννη
Αθήνα 20 Μαΐου 2011

Αγαπητέ Δήμαρχε,
Σε μια περίοδο που οι Έλληνες υφίστανται αβάστακτες θυσίες για να αποτρέψουν τη χρεοκοπία της Ελλάδας, η συνοχή της κοινωνίας δοκιμάζεται και η πολιτική αμφισβητείται και ακυρώνεται, ένας σημαντικός αριθμός πολιτών την 21η Νοεμβρίου 2010 προχώρησε στην ίδρυση του κινήματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Η Δημοκρατική Συμμαχία, με τη δράση και τις πρωτοβουλίες της διαμορφώνει, μέσα από μια ανοικτή διαδικασία διαλόγου με την κοινωνία, μια ολοκληρωμένη, εναλλακτική και πιστεύουμε απόλυτα εφαρμόσιμη πρόταση για να βρει η χώρα γρήγορη διέξοδο από την κρίση.
Ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας σταθμός στην πορεία μας αυτή είναι το ιδρυτικό συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 27 έως τις 29 Μαΐου στον χώρο του ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ.
Έχουμε θέση ως κεντρικό στόχο της πολιτικής μας να συνεισφέρουμε στην εθνική συνεννόηση και -ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας διαφορές- επιθυμούμε να έχουμε έναν ανοικτό διάλογο με όλα τα ελληνικά κόμματα για το μέλλον της χώρας.
Η συμμετοχή καταξιωμένων ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης στην ανοικτή διαδικασία διαλόγου του Συνεδρίου μπορεί να συνεισφέρει στον πλουραλισμό και στη διαμόρφωση θέσεων που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.
Έχω την τιμή να σας προσκαλέσω να παρευρεθείτε στην έναρξη του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, την Παρασκευή 27 Μαΐου, στις 6.30 μ.μ.

Με εκτίμηση
Ντόρα Μπακογιάννη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.