27 Μαΐ 2011

Για το μεροκάματο εργαζόταν ο ΜλάντιτςΟ Ράτκο Μλάντιτς όταν ηγείτο των Σέρβων της Βοσνίας και όταν εργάζονταν για το μεροκάματο σε οικοδομές.
Ο Ράτκο Μλάντιτς όταν ηγείτο των Σέρβων της Βοσνίας και όταν εργάζονταν για το μεροκάματο σε οικοδομές.
Όπως αναφέρει ο φοιτητής, το καλοκαίρι του 2010 εργάστηκε μαζί με τον Μίλοραντ Κόμαντιτς στην πραγματικότητα τον Ράτκο Μλάντιτς.

«Ήταν απλός εργάτης. Οικοδόμος. Εργαζόμασταν μαζί και είμαι ακόμη σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μίλοραντ Κόμαντιτς είναι ο Ράτκο Μλάντιτς»,..
τόνισε ο 20χρονος.

Ο φοιτητής από την πόλη Ζρένιανιν, εξιστορεί στην εν λόγω εφημερίδα το πως εργαζόταν σε εργοτάξιο, στη νέα βιομηχανική ζώνη της Ζρένιανιν, μαζί με τον καταζητούμενο.

Ανέφερε ότι όταν έμαθε από τα δελτία ειδήσεων ότι συνελήφθη ο Ράτκο Μλάντιτς, κατάλαβε ότι το καλοκαίρι του 2010, όταν εργαζόταν για επιχειρηματία του Ζρένιανιν, μοιραζόταν το ίδιο καρβέλι με τον Μλάντιτς. Τότε άρχισαν να επανέρχονται στη μνήμη του εικόνες από το εργοτάξιο όπου δούλευε μαζί με το Ράτκο Μλάντιτς.

«Δεν το πιστεύω… Γνωρίζα τον Μίλοραντ Κόμαντιτς. Πώς ήμασταν όλοι τόσο τυφλοί. Έμοιαζε στον Μλάντιτς, είχα αναρωτηθεί αν ο ίδιος γνώριζε για την ομοιότητα αυτή, αλλά έπεισα τον εαυτό μου ότι δεν είναι. Αλλά τελικα...

Ελευθεροτυπια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.