# #

3 Οκτ 2010

Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου αγωνιστη!... Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ!

Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου αγωνιστη!

Το βραβείο του νεοεμφανιζόμενου αγωνιστή ενάντια στα διόδια, απονέμεται επάξια στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Δίου - Ολύμπου Αθανάσιο Στύλο.
Μετά από 2 χρόνια και αφού έγιναν καμιά 10αριά κινητοποιήσεις, αντιλήφθηκε (ποτέ δεν είναι αργά) οτι κατασκευάζονται παράπλευρα διόδια.
Με την κορμοστασιά του (της οποίας το μεγαλείο προβάλει το έγκυρο lefteria στο οποίο ποζάει) την απαράμιλλη αγωνιστικότητά του και τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του, πολλά μπορεί να πετύχει.
Ήταν λοιπόν κι αυτός εκεί, προσθέτοντας μια ακόμη χρυσή σελίδα αγώνων στην αυτοβιογραφία του (αλλά και μια χρήσιμη φωτογραφία για το προεκλογικό φυλάδιό του).....http://slourpxion.blogspot.com/ 
σχολιο της αλεπους του Ολυμπου... χαχαχα..Τρομερος τιτλος....Δεν τον ξερω τον Σλουρπ, και που να τον ξερω βεβαια, εδω δεν τον ξερουν τα λαγωνικα ορισμενων μπλοκερς και λοιπων αλλων, που τον ψαχνουν,αλλα  οφειλω να ομολογησω οτι ειναι εφυης και ευστοχος στα σχολια του...Τουτος  ο τιτλος σημερα και το σχολιο ειναι ολα τα λεφτα της εβδομαδας που περασε..Δεν αναφερομαι μονο στον "αγωνιστη" που σχολιαζει αλλα οσο πλησιαζουν οι εκλογες  θα εχει ο Σλουρπ ολο και περισσοτερα θεματα "αγωνιστων για τον τοπο τους" ανθρωπων που στηνονται για φωτογραφιες στους γνωστους "καλλιτεχνες" φωτογραφους......Οντως εχει πολυ γελιο και καλα θα κανουν να σοβαρευτουν ορισμενοι υποψηφιοι "αρχοντες του τοπου" και οι παρατρεχαμενοι τους γιατι θα εκτεθουν ανεπανορθωτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.