# #

8 Οκτ 2010

Μόνο για τα φορτηγά τα παράπλευρα διόδια της Λεπτοκαρυάς???



  • Διαφορετική τροπή παίρνει το θέμα των διοδίων στην Πιερία, μετά και την χθεσινή συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης με στελέχη της "Αιγαίον Α.Ε.".
  • Στη συνάντηση ο κ. Υφυπουργός εξέφρασε τη δυσαρέσκεια των κατοίκων για την προσπάθεια κατασκευής των παράπλευρων διοδίων στην Λεπτοκαρυά και τους πρότεινε στην περίπτωση που αυτά κατασκευαστούν να ισχύουν μόνο για τα φορτηγά και τα βαριά οχήματα και όχι για τα ΙΧ.
    Θετικά απάντησαν σ' αυτήν την πρόταση τα στελέχη της Αιγαίου Α.Ε., οι οποίοι επισήμαναν πως στόχος των συγκεκριμένων διοδίων ήταν να μειωθεί η διαρροή που υπάρχει από τα φορτηγά και όχι από τα Ι.Χ. παράλληλα, ο κ. Μαγκριώτης, ζήτησε από τα στελέχη της παραχωρησιούχου εταιρείας να παρέχουν καλύτερη ενημέρωση στην τοπική κοινωνία της Πιερίας και να προβούν στην αποκατάσταση των σχέσεων των δύο πλευρών.
    Αξίζει να σημειωθεί πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, ενώ ο κ. Μαγκριώτης έσπευσε να εκφράσει την αισιοδοξία του για την έκβαση των πραγμάτων.
http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.