# #

8 Οκτ 2010

ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ"

 
Με Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου που συνήλθε την Τετάρτη 06-10-2010 συζητήθηκε να τροποποιηθεί η κοινή υπουργική απόφαση ώστε να υπάρξει δευτεροβάθμια επεξεργασία των λυμάτων. Ακόμη συζητήθηκε να μην καταλήγουν τα δευτεροβαθμίως επεξεργασμένα λύματα στο οικολογικά ευαίσθητο θαλάσσιο οικοσύστημα και προτείνει αυτά τα επεξεργασμένα λύματα να χρησιμοποιηθούν κατά τη θερινή περίοδο για άρδευση.
Παλαιότερα σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου έθεσα και θέμα εξουδετέρωσης οσμών, οι οσμές θα είναι η πρώτη δυσάρεστη συνέπεια εάν δεν γίνει δεκτή και αυτή η απόφαση μιας και οι πολίτες πρώτα θα την αντιληφθούν.
Συγκάλεσα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου έπειτα από επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Λεπτοκαρυάς η οποία συνοδευόταν από μεγάλο αριθμό υπογραφών.
Οι ορειβάτες φυσιολάτρες και ως εκ τούτου ευαίσθητοι για θέματα περιβάλλοντος εξέφρασαν το κοινό αίσθημα.
Ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου , ευχαριστώ το Σ.Ε.Ο.  και τα μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου  του Συνδέσμου  Αποστολιό Δημήτριο, Γραμματόση Γεώργιο και τον Δήμαρχο Λιτοχώρου  Τσιφοδήμο Αθανάσιο για την ιστορική απόφαση.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μυλωνέρος Δημήτριος παρόλο που υπήρξε Κοινοτάρχης ήταν αρνητικός.
   



                                            Ο Πρόεδρος του Δ. Σ.

                                                                                          Γιάντσιος Κωνσταντίνος
ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...Τι γινεται βρε παιδια με τον βιολογικο? χρονιζει το θεμα...Η μοναδικη πηγη χρηματων στο δημο Αν. Ολυμπου ειναι ο τουρισμος, δεν ειναι ετσι? Γιατι τοτε ενα τοσο σοβαρο θεμα δεν λαμβανεται σοβαρα υπ οψιν? Γιατι ο πρωην κοινοταρχης Μυλωνερος ειναι αρνητικος? Γιατι? Μηπως θα μπορουσε επιτελους να ενημερωσει τους συνδημοτες του? μπορει να εχει καποιο λογο βρε αδερφε?  λες  να χει δικιο? κι αν εχει, γιατι το κραταει κρυφο?  ΚΑΙ  ΟΙ  ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?  Οι υπολοιποι υποψηφιοι αρχοντες για το νεο δημο Διου-Ολυμπου, εχουν παρει καποια θεση? ΒΡΕ  ΣΕΙΣ..ΜΠΑΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ  ΝΟΙΑΖΕΙ? διοτι εγω τουλαχιστον δεν εχω ακουσει κατι συγκεκριμενο για το θεμα...καποια  θεση.. Το προγραμμα τους τι λεει?  ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ??? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ? ? ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.