# #

16 Οκτ 2010

Αεροψεκασμοί..............Ξερει καποιος κατι?


chemtrails1.jpgΈνα ζήτημα που με έχει απασχολήσει έντονα το τελευταίο διάστημα είναι οι τεράστιες λευκές γραμμές που εμφανίζονται κατά καιρούς στους ουρανούς μας. Όλοι λίγο-πολύ θα έχουμε εντοπίσει με το βλέμμα μας λευκές, πυκνές γραμμές αερίων που αφήνουν πίσω τους αεροπλάνα στο γαλάζιο του στερεώματος. Με μια απλή ανασκόπηση του θεάματος μπορώ να πω, τελείως γενικά, πως περισσότερες εκπομπές τέτοιων αερίων γίνονται σε 3 ζώνες: μεσημεριανή 11.00-13.00, απογευματινή 15.00-17.00 και βραδυνή 19.00-21.00... Σε γενικές γραμμές βέβαια, και βάση των δικών μου παρατηρήσεων πάνω (κυρίως) από τον ελληνικό εναέριο χώρο. Επίσης οι πτήσεις αυτές γίνονται πιο τακτικά τα σαββατοκύριακα και με κάπως πιο μειωμένο ρυθμό τις καθημερινές.

Οι γραμμές για τις οποίες μιλάμε, δεν είναι απλά καυσαέρια. ... Μπορείτε να παρατηρείσετε πως τα καυσαέρια των αεροσκαφών, χάνονται αρκετά σύντομα σε σχέση με την στιγμή της εκπομπής τους και δεν μένουν για πάνω από κάποια δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά στον ουρανό. Αντίθετα, οι λευκές γραμμές μένουν για πολλά λεπτά (ίσως μερικές δεκάδες λεπτά), σχηματίζουν σχήματα (είναι τεμνώμενες ή παράλληλες) και σιγά σιγά διαχέονται στον ουρανό και δημιουργούν μια σχετική νέφωση.

Έχουν προταθεί διάφορες ερμηνείες για το φαινόμενο αυτό. Πολλοί λένε πως είναι κανονικές πτήσεις, απλά σε άλλα ύψη και έτσι τα αέρια σχηματίζουν παγοκρύσταλλους. Άλλοι πάλι αναφέρονται σε μετεωρολογικές βολίδες ή δοκιμαστικά αεροπλάνα. Κάποιοι πάλι ισχυρίζονται πως είναι απλά ένα μέτρο προστασίας από το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Τέλος δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν μια συνομωσία πίσω από αυτές τις πτήσεις, χωρίς όμως να έχουν να προτείνουν κάποιον λογικό σκοπό του να μας ψεκάζουν με αέρια.

Όπως και να έχει το φαινόμενο αυτό δεν είναι τόσο πρόσφατο όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Μαρτυρίες μιλούν για τέτοιου είδους πτήσεις ήδη από τη δεκαετία του '80 ίσως και πιο πριν. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινές, αλλά έπρεπε να σημειωθούν. Παρακάτω σας παραθέτω μερικά σχετικά link.
http://olympia.gr/2008/09/12/chemtrails/
http://anovrilissiaradio.webnode.com/news/%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%B9%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%B7/
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2720
http://big-blank.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.