# #

23 Σεπ 2010

Η Ντορα κάλεσε τον Θ. Σκυλακάκη να μην παραδώσει την έδρα του...

Μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Mega, η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «κοροϊδεύει» όταν λέει ότι το έλλειμμα θα μπορούσε να μηδενισθεί μέσα στο 2011 εάν εφαρμόζονταν οι κατά του Μνημονίου προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για έξοδο από την κρίση.

«Ο κ. Σαμαράς κοροϊδεύει όταν λέει ότι το έλλειμμα θα μπορούσε να μηδενισθεί μέσα στο 2011. Κάνει το ίδιο λάθος με τον Γιώργο Παπανδρέου που  πέρυσι δήλωνε στη ΔΕΘ ότι  λεφτά υπάρχουν », ανέφερε η Ντό
«Ο κ. Σαμαράς κοροϊδεύει όταν λέει ότι το έλλειμμα θα μπορούσε να μηδενισθεί μέσα στο 2011. Κάνει το ίδιο λάθος με τον Γιώργο Παπανδρέου που πέρυσι δήλωνε στη ΔΕΘ ότι "λεφτά υπάρχουν"», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Mega.
«Ο κ. Σαμαράς κάνει το ίδιο λάθος με τον...
κ. Παπανδρέου, ο οποίος δήλωνε πέρυσι στη ΔΕΘ ότι λεφτά υπάρχουν», συμπλήρωσε.
Ο κ. Σκυλακάκης δεν έχει κανέναν λόγο να παραδώσει την έδρα του, υποστήριξε η κυρία Μπακογιάννη μιλώντας στην «Κοινωνία Ωρα Mega».
Ο κ. Σκυλακάκης δεν έχει κανέναν λόγο να παραδώσει την έδρα του, υποστήριξε η κυρία Μπακογιάννη μιλώντας στην «Κοινωνία Ωρα Mega».Αναφορικά με τον Θόδωρο Σκυλακάκη, υποστήριξε ότι ο διαγραφείς ευρωβουλευτής δεν έχει κανένα λόγο να παραδώσει την έδρα του. Στήριξε την άποψή της στο αιτιολογικό ότι όταν εξελέγη με τη Νέα Δημοκρατία, είχε κι αυτός συνεισφέρει μαζί με όλους τους ευρωβουλευτές στην εκλογική απήχηση του κόμματος. Σχολιάζοντας πάντως τη διαγραφή του σε συνδυασμό με τη δική της, παρατήρησε ειρωνικά ότι η Νέα Δημοκρατία «μπορεί να κρεμάσει μία ταμπέλα που να λέει "όποιος έχει άποψη, παρακαλώ να εξέλθει του κόμματος"».
Ερωτηθείσα σχετικά με την κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού στην προανακριτική επιτροπή για το Βατοπέδι, η κυρία Μπακογιάννη αρκέστηκε να πει ότι ο κ. Καραμανλής μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή είτε δια της φυσικής του παρουσίας είτε δια υπομνήματος.
Δεν φάνηκε ωστόσο να τον «καλύπτει» εξίσου όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη σιωπή του. «Υπάρχουν δύο σχολές πολιτικών», είπε. Η μία λέει ότι πρέπει να είσαι στην πρώτη γραμμή και να δίνεις τις απαντήσεις σου και η δεύτερη ότι «πρέπει να μιλάς αραιά και που για να αποφεύγεις τη φθορά. Εγώ ανήκω στην πρώτη», κατέληξε με νόημα.
Η κυρία Μπακογιάννη συμφώνησε επίσης με τις χθεσινές δηλώσεις του Αρη Σπηλιωτόπουλου ότι η παραπομπή Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο το 1989 «ήταν λάθος».
«Αυτό το είπατε στον κ. Μητσοτάκη;» ρωτήθηκε.
«Βεβαίως, και πιστεύω πως εάν ζούσε ο Παύλος Μπακογιάννης η συγκεκριμένη εξέλιξη θα είχε αποφευχθεί», απήντησε.
Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε επίσης την πικρία για την απομάκρυνσή της από τη Νέα Δημοκρατία. «Διέγραψαν με μία παράγραφο, 25 χρόνια προσφοράς στην παράταξη. Τώρα λένε ότι εγώ έφυγα μόνη μου. Γι' αυτό έχω ζητήσει από τον κ. Τραγάκη να μου στείλει την απόφαση διαγραφής μου, να την... κορνιζώσω».                                                                                                     Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.