# #

9 Σεπ 2010

«Στην επιτροπή θα πρέπει να έρθει και ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για να δώσει εξηγήσεις», ..Μη το λες αυτο το ονομα...ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ! ! !

7η Σεπτεμβρίου 2010. Στην εξεταστική για τη Siemens η συζήτηση έχει ανάψει με τους βουλευτές να ανεβάζουν τους τόνους σχετικά με τους μάρτυρες που θα πρέπει να κληθούν.
Οι βουλευτές της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Τζαβάρας και Παναγιώτης Καμμένος επιμένουν ότι θα πρέπει να κληθεί για κατάθεση η Νίκη Τζαβέλα, καθώς έχει εργαστεί για τον Σωκράτη Κόκκαλη.
Με την πρόταση των δύο γαλάζιων βουλευτών συμφώνησε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κώστας Αϊβαλιώτης, όμως ζήτησε να καταθέσει και κάποιος ακόμα... «Στην επιτροπή θα πρέπει να έρθει και ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για να δώσει εξηγήσεις», πρόσθεσε και όλα πλέον είχαν πάρει το δρόμο τους. Ήταν η αρχή του τέλους της συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής.
Με το άκουσμα του ονόματος, έξαλλος, ο βουλευτής της ΝΔ, Αναστάσιος Νεράντζης πετάχτηκε από την καρέκλα, για να διαμαρτυρηθεί για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.... Όμως στο πρώτο βήμα παραπάτησε και βρέθηκε στο έδαφος. Από την πτώση χτύπησε τη μύτη του, ενώ έσπασε και τα γυαλιά του.
Αιμόφυρτος προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί, ενώ έντρομα τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής κάλεσαν σε βοήθεια. Στην αίθουσα έσπευσε αρχικά ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, για να δει τον τραυματία και στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον Αναστάσιο Νεράντζη στο νοσοκομείο.
Κι όλα αυτά στο άκουσμα, και μόνο, του ονόματος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Σύμπτωση; Ίσως...
http://tvxs.gr/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.