# #

10 Σεπ 2010

Για το χρυσό σήμερα η Ελλάδα ...

Η Ρωσία θα είναι η αντίπαλος της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών, σήμερα, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ.
Η κάτοχος του τίτλου στις δύο τελευταίες διοργανώσεις νίκησε σχετικά εύκολα 10-7 την Ολλανδία στον δεύτερο ημιτελικό και πλέον στέκεται τελευταίο εμπόδιο στο δρόμο της «γαλανόλευκης» προς το χρυσό μετάλλιο. Ο αγώνας άρχισε...
με σχεδόν μία ώρα καθυστέρηση, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης.
Η Ελλάδα από πλευράς της έκανε επίδειξη δύναμης στον πρώτο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Οι «γοργόνες» του Γιώργου Μορφέση «βούλιαξαν» με 10-5 τις Ιταλίδες και προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης.
Η εθνική μας ομάδα έδειξε από το ξεκίνημα ποιος είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης. Προηγήθηκε 3-0 και 7-2, αναγκάζοντας τον Ιταλό προπονητή να κάνει συνεχείς αλλαγές, χωρίς όμως να βρίσκει λύση. Αντίθετα, ο Γιώργος Μολφέσης είδε τις παίκτριές του στο αντίστοιχο διάστημα να πετυχαίνουν επτά γκολ σε δώδεκα μόλις προσπάθειες!
Να σημειωθεί ότι Ελλάδα και Ρωσία αναμετρήθηκαν και στην πρώτη φάση των αγώνων, σε ένα ματς που τελείωσε ισόπαλο 7-7. Πέρυσι η εθνική είχε ηττηθεί από τις Ρωσίδες στον «μικρό» τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ρώμης (10-9), αλλά φέτος πήρε μία άτυπη ρεβάνς στον «μικρό» τελικό του World League, επικρατώντας με 8-7 στα πέναλτι.                                                                                                                                   ...Αν1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.