# #

11 Σεπ 2010

Ο Αλ.Μητροπουλος προκαλει τον κ.Παπανδρεου να διαγραψει “το μόνο ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που δεν διαχειρίστηκε δημόσιο χρήμα, δεν ανέλαβε θεσμική θέση”.


Θέμα ωρών -δύο ημερών για την ακρίβεια-, είναι η επίσημη ανακοίνωσή της υποψηφιότητας του Αλέξη Μητρόπουλου, αφού τη Δευτέρα οι τρεις “πασοκογενείς” ....συλλογικότητες, “Δημοκρατική Συνεννόηση”, “Νέος Αγωνιστής” και η “Ένωση για την υπεράσπιση της εργασίας και του κοινωνικού κράτους”, καλούν σε πολιτική εκδήλωση με θέμα: “ανεξάρτητη κίνηση για την Αττική- Αλέξης Μητρόπουλος υποψήφιος περιφερειάρχης”. Εξάλλου, ο εργατολόγος, μιλώντας χθες στο ρ/φ “Στο Κόκκινο 105,5”, ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα, λέγοντας μάλιστα πως υπάρχει "μεγάλη απήχηση" στην πρόταση του ΣΥΝ για συνάντηση στο λεκανοπέδιο ριζοσπαστικών, σοσιαλιστικών και οικολογικών δυνάμεων.

Ο Αλ. Μητρόπουλος σημείωσε πως το Μνημόνιο είναι αυτή τη στιγμή το επίκεντρο, “είναι καταστροφικό και πρέπει να ανατραπεί”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφορικά με το ενδεχόμενο διαγραφής του από το ΠΑΣΟΚ, απάντησε ότι “δεν τον απασχολεί”: "Με τον πρωθυπουργό είμαστε σε αντίθετους πολιτικούς δρόμους”, σημείωσε, προκαλώντας δε τον Γ.Παπανδρέου να διαγράψει “το μόνο ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που δεν διαχειρίστηκε δημόσιο χρήμα, δεν ανέλαβε θεσμική θέση”.


http://www.alfavita.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ Σ' ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΕΣΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΝΟΜΟΜΑΘΗΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ; ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΕΔΩΝΑΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ, ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΜΑΘΗΣ, ΜΕ ΠΛΕΙΟΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ; Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ.Λ.Π. ΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙΣ ΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΘΟΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ.
    ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.